Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    06. Studeni 2020. 12:36

Barbi_2309

Mirjam2, a i druge cure.
    Imam jedno pitanje, koje je možda malo ludo, no nema veze.
    meni se čini da se meni trbušćić već počeo nadzirati, i sad nisam sigurna umišljam li ja to ili je stvarno moguće. mm me zafrkava da je to i zato što sviše jedem no inače, a ja sama ne znam što da mislim.
    Ja sam inače visoka 1,67 i prije trudnoće sam imala 50 - 51 kg, znači tipična mršavica.
    Vagu kući nemam, pa nisam sigurna jesam li dobila u ova dva mjeseca još koji kg, no čini mi se da 1 sigurno jesam.

Joj ja se neckam pitati to isto pitanje ovdje 🙈🙈 Jel moguce il umisljam?! Dakle barbi mislim da nam se vec poceo nazirati malo, nije nista neobično kod blizanaca ❤️❤️ A dokaz tome je da sam jedva zakopala svoje traperice prosle subote kad sam isla u ducan. Tak da selim u strample, tajice i haljinice 🥰

06. Studeni 2020. 12:37

Cocolina javi nam se na kod pregleda 🤗
    A tonka draga izdrzi! Bit ce bolje! Mora! 🥰

• Barbi_2309
    06. Studeni 2020. 13:42

Joj ja se neckam pitati to isto pitanje ovdje 🙈🙈 Jel moguce il umisljam?! Dakle barbi mislim da nam se vec poceo nazirati malo, nije nista neobično kod blizanaca ❤️❤️ A dokaz tome je da sam jedva zakopala svoje traperice prosle subote kad sam isla u ducan. Tak da selim u strample, tajice i haljinice 🥰

ja sam već zadnja dva tjedna u svim mogućim kombinacijama koje uključuju haljine. Uske hlače i traperice su mi mučenje za obući jer me toliko stišću da sam jednostavno odustala od njih. Jedine hlače koje nosim su hlače koje su mi do sad bile velike u struku

👩‍🦰♂️31 god
    👨‍🦱♀️34 god
    👩‍❤️‍👨 Together since 2009, married since 2017

🤰+16.10.2020.

Samoja6
    06. Studeni 2020. 14:05

Ja danas manje osjetim one grčeve, probadanja... I sad me to brine! 🤭🤭 Ovo je grozno! Svaki dan sam zbog nečeg zabrinuta! 

23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
    Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

Mallla
    06. Studeni 2020. 14:11

Što se trbuha tiče meni je druga trudnoća (kad se trbuh svakako prije počne vidit), inače imam viška kila pa više nije salast nego zaobljen, a to mu čini napuhnitost i jedrenje hrane koja mi trenutno ne stvara mučnine a to su kruh, peciva, tjestenine, tako da moj trbuh je već dobro vidljiv. Da ne kažem da mi je u prvoj trudnoći općenito bio jako velik di mjere da su me pitali jesam li sigurna da ne nosim blizance 😉😂 tako da cure s blizancima samo opušteno sve je to normalno. 
    A ja sinoć sanjala da sam rodila, kao slučajno i lako... Onda sam se trznila i pipala da vidim jel sve ok!
    Danas me donji dio leđa boli pa ne mogu baš sjedit i javila mi se misao da sigurno neću moć do kraja radit zbog leđa. 

url=https://lilypie.com]

• Tonka55
    06. Studeni 2020. 15:37

Mallla

Što se trbuha tiče meni je druga trudnoća (kad se trbuh svakako prije počne vidit), inače imam viška kila pa više nije salast nego zaobljen, a to mu čini napuhnitost i jedrenje hrane koja mi trenutno ne stvara mučnine a to su kruh, peciva, tjestenine, tako da moj trbuh je već dobro vidljiv. Da ne kažem da mi je u prvoj trudnoći općenito bio jako velik di mjere da su me pitali jesam li sigurna da ne nosim blizance 😉😂 tako da cure s blizancima samo opušteno sve je to normalno.
    A ja sinoć sanjala da sam rodila, kao slučajno i lako… Onda sam se trznila i pipala da vidim jel sve ok!
    Danas me donji dio leđa boli pa ne mogu baš sjedit i javila mi se misao da sigurno neću moć do kraja radit zbog leđa.

Tako i ja jedem, danas pojela slance i jogurt.. Baš smo raznolike s prehranom 😂

👨‍💼30 💓 👩‍💼28
    Naše malo čudo je napokon na putu 🤰🥰

Aneee
    06. Studeni 2020. 16:15

I ja sam na početku bas jela raznoliko i dosta povrća i svega a sada jedva sta stavim usta nesto a da mi ne dođe muka 😅 znaci mene mm kad pita samo sta zelim jesti meni se povraca 😅
    Od zadnjeg vaganja (a to je bilo malo prije trudnoce) sam izgubila 1 kg ...nije puno ali opet ono trudna a gubim na kilazi haha

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Samoja6
    06. Studeni 2020. 18:10

Joooj... Sad kad pročitam stvarno me brine dali je sve u redu!? 
    Ja jedem sve! Apsolutno ništa se nije promijenilo! 
    Kava obavezna ujutro! 
    Jedino što eto ujutro se probudim, pa opet zaspem! I popodne zaspem! 🤭🤭

23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
    Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

Kiflica
    06. Studeni 2020. 18:12

Mallla, hvala na odgovoru :* lakse mi je kad znam da je jos rano za mucnine... Zanimljivo, primjecujem da mi se stalno pojavljuju pristici, bas mi se ten pokvario u ovoj trudnoci, i rjedje su mi trepavice. Dok u prosloj trudnoci mi se ten izrazito proljepsao, nikad tako lijepu kozu nisam imala i lijepe guste trepavice. Zanimljivo i da sam prosli put zeljela deckica, a ovaj put curicu, cak sam i sinoc sanjala djevojcicu. A po nekim babskim pricama citam da ima veze s tenom. Ima li koja od vas vec dijete, sto vi kazete  a ove predikcije spola? :) 

Kiflica
    06. Studeni 2020. 18:22

Zaboravih reci i da mi je u ovoj T stalno vruce, a u prosloj T mi je bilo stalno hladno. I sada mi se jede cokolada svaki dan. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.