Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kiflica
    05. Studeni 2020. 23:13

Drage moje, sad kad vas citam se samo pocnem brinuti jer ja se pak osjecam odlicno, potpuno normalno, ko da nisam trudna, na nogama od jutra do mraka. I onda naravno, pocnu brige sta ako opet ne bude nista od trudnoce...ali necu misliti tako, malo cu se cak odmaknuti od citanja svih tema o trudnoci, i nadati se dobrom rezultatu na pregledu.  Nivea, draga, budi pozitivna. Mozda je zaista bila kasnije ovulacija, bilo je i takvih slucajeva s curama na forumu. Kod mene to nije bio slucaj, cekali smo razvoj nekoliko tjedana, stalno pregledi, ali nista. Isplakala, prezivjela, pokusala ponovno i opet sam trudna, nekoliko mjeseci kasnije. Drzite mi se sve

Aneee
    06. Studeni 2020. 04:54

Taman dodem na forum da se požalim sto se ne javljam jer nemam snage za živjeti, da sam kao mrtvac i onda vidim da je i kod vas ista situcaija 😅
    Uzas, ja se isto krećem soba, wc i u malo bolje dane sam u boravku...znaci bas uzas...sreca pa je mm doma pa on kuha jer ja ne mogu ni kuhati odmah idem povraćati 😩
    Bude mi žao što ja ne mogu nista, cak mi i tuširanje tesko pada 😖
    Ali samo nek je sa bebicom sve u redu sve ću da izdržim ❤

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Mallla
    06. Studeni 2020. 08:49

Kiflica za 2 tjedna ćeš tek počet s tegobama, još je rano da bi bilo tegoba. Ali možda si od trudnica koje neće imat tegobe što je super. 
    Ja sam prvih 5 tjedana bila vrh i računam aha druga trudnoća je drugačija od prve.. Kad ono u 6tom tjednu tanannaa stigle mučnine i umor.... Al dobro progurat ćemo to! 

url=https://lilypie.com]

• Barbi_2309
    06. Studeni 2020. 09:06

Pozz cure,
    Evo ja vas svaki dan pratim i čitam. Ja sam za sad imala samo jednom mučninu i to u 1 u noći, mislila sam da ću se ispovraćati kao nikad, sve me oblio hladni znoj koliko mi je loše došlo, a na kraju za 1 min kod da mi nije ništa bilo. Nisam ni povratila.
    Ja se stvarno dobro osjećam, jedino me kičma ubije ako stojim predugo na nogama i sise koje me od početka nisu stale boliti .Mm mi ne da ništa raditi po kući, sve obavlja on. Ja i dalje normalno radim, jedino što nakon posla moram leći na kauč bar sat vremena da odmorim i dođem sebi. Sve vas čitam i još stalno čitam kako u blizanačkoj trudnoći su mučnine i simptomi izraženiji, a kod mene sve super. Sad sam u 8 tjednu, a pregled mi je 16.11. Jedva čekam taj pregled jer ne znam dali da se brinem zbog nedostatka mučnina ili da se smatram sretnom :) 

👩‍🦰♂️31 god
    👨‍🦱♀️34 god
    👩‍❤️‍👨 Together since 2009, married since 2017

🤰+16.10.2020.

chocolina
    06. Studeni 2020. 10:05

Barbi smatraj se sretnicom. Ja u prvoj trudnoci ko leptirica bila, mucnina mi bila od onih elevit tableta, sta sam poslije shvatila kad sam ih zaboravila na put ponijet, pa mucnina magicno nestala 😄 A evo jutros usisala, oprala pod pa u setnju. Iskoristit barem ovo sunce i skoro 20C. Popodne u 3h mi pregled 😅😅😅

06. Studeni 2020. 10:26

Cure tako mi je drago da postoji ovaj forum da vidim da nisam jedina i da ne izvolijevam sto sam trudna. Ali ja isto tako bas nemam volje ni za sta. Uzas.. Nakon posla kada dodjem kuci ja obavezno dva sata odspavam da dodjem k sebi. I onda treba kuhat rucak, a ja nemam volje ni jesti ni kuhati. Uzas. Tako mi bude zao sto mi mama daleko zivi da mi ne moze poslati koju tecicu spremljenog rucka. Kuca mi je kao štala, cak mi je muz primjetio da sam nadrndana i bezvoljna i da nemam zivaca ni za koga. Mislim da se ovo bas s razlogom naziva drugo stanje.

Mallla
    06. Studeni 2020. 10:55

Barbi smatraj se sretnicom. Teorijom mučnine onda sam u prošloj trudnoći rodila blizance... A nisam 😂😂 tada su mi muke trajale do 16 tt a izgubila sam 5kg. Za hranu nisam mogla čuti, a ni vidjeti je. Sada je ipak mrvu lakše. I zapravo sam presretna kad me malo pusti. 

url=https://lilypie.com]

• Barbi_2309
    06. Studeni 2020. 11:53

Mirjam2, a i druge cure.
    Imam jedno pitanje, koje je možda malo ludo, no nema veze.
    meni se čini da se meni trbušćić već počeo nadzirati, i sad nisam sigurna umišljam li ja to ili je stvarno moguće. mm me zafrkava da je to i zato što sviše jedem no inače, a ja sama ne znam što da mislim.
    Ja sam inače visoka 1,67 i prije trudnoće sam imala 50 - 51 kg, znači tipična mršavica.
    Vagu kući nemam, pa nisam sigurna jesam li dobila u ova dva mjeseca još koji kg, no čini mi se da 1 sigurno jesam.

👩‍🦰♂️31 god
    👨‍🦱♀️34 god

🤰+16.10.2020.

• Barbi_2309
    06. Studeni 2020. 11:53

Sviše = više*

👩‍🦰♂️31 god
    👨‍🦱♀️34 god

🤰+16.10.2020.

• Tonka55
    06. Studeni 2020. 12:14

Pozz žene, mene ubijaju mučnine. Svako jutro grlim školjku, evo danas na poslu ne povraćam.. Ali je mučnina tu, polako dolazim k sebi. Baš mi je jučer bio stresa dan na poslu pa jedva čekam vikend... Samo mi se spava, zaspim navečer već oko pol 10.. Malo mi je šećer povišen, baš me zvala dr normalan je 5,1...a meni je 5,6 i sad idem opet vadit krv pit glukozu itd... 

👨‍💼30 💓 👩‍💼28
    Naše malo čudo je napokon na putu 🤰🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.