Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    chocolina
    05. Studeni 2020. 21:48

Ja se osjecam kao da je netko isisao zivot iz mene. Znaci muz me pita gdje da odemo za vikend, a meni je odgovor da necu van, samo vidim kauc i krevet. Svaki dan odem spavat oko 10h, a prije bi do ponoc - 1 bila budna. Jedva se natjeram neke sitnice po kuci napraviti, roba za peglanje se skupila a meni se needaaa 😭😭😭 Vucem se kao smrt po kuci, eto nekako se zbog malenog natjeram barem kroz jutro van al molim boga da me ko ne vidi 😅 Podocnjaci, bez sminke, siroke majice (jer sam napuhana).. jos me i vjetrovi muce 🙄😅 Ko kaze da je ovo BLAZENO STANJE??? 😆

05. Studeni 2020. 21:49

Tak mi je zao cocolina 😥 Jel bas moras ici na posao, ne mozes otvoriti bolovanje? Ja sam zaista sretna da sam vec na zabrani rada, a ko sto kazem vec sam lijena od lijenosti 🤮

05. Studeni 2020. 21:51

chocolina

Ja se osjecam kao da je netko isisao zivot iz mene. Znaci muz me pita gdje da odemo za vikend, a meni je odgovor da necu van, samo vidim kauc i krevet. Svaki dan odem spavat oko 10h, a prije bi do ponoc - 1 bila budna. Jedva se natjeram neke sitnice po kuci napraviti, roba za peglanje se skupila a meni se needaaa 😭😭😭 Vucem se kao smrt po kuci, eto nekako se zbog malenog natjeram barem kroz jutro van al molim boga da me ko ne vidi 😅 Podocnjaci, bez sminke, siroke majice (jer sam napuhana).. jos me i vjetrovi muce 🙄😅 Ko kaze da je ovo BLAZENO STANJE??? 😆

Ti bar hodas za malim, moj domet je sofa wc sofa spavaća. Nema između 🙈 Mob broji 20 koraka dnevno, ako ☝️

chocolina
    05. Studeni 2020. 22:01

Mirjam2 nije ni to lose hahahhaha 😆 Koliko sam prije bila u nekom "muvingu", sad sam ajme.. Jos muz zeli da iznajmimo neku kucu u Lici ili G.Kotaru, a meni se ni to neda. Trenutno mi je najveca zelja da mi neko ocisti kucu temeljito, poslozi ormar i donosi hranu u krevet dok se vrte moje omiljene serije na tv-u 🙈 Ne trazim puno 😆🤭

• mak12
    05. Studeni 2020. 22:05

Evo da i ja podijelim svoj umor iz prve trudnoce, prvih 3 i pol mjeseca sam prespavala, ali doslovno, gdje god bi se naslonila ja sam zaspala. Jednom sam cak 20 sati u danu spavala, i onda je taj umor magicno nestao negdje oko 4og mjeseca. Za sad u ovoj trudnoci ne osjecam takav umor.

Mallla
    05. Studeni 2020. 22:08

Helou cure, evo i mene. Da se ubacim u kukanje... Ja sam isto hodajući mrtvac plus što ne pijem kavu jer ne mogu. Želudac mi je kriminalan, ja sam pospana i ljena. Svaki dan razmišljam kako mi je puno radit 8 sati. Crknuta sam totalno. Sve se nadam da ću se brzo primirit. Ne mogu puno jest, natjeram se jesti, dok jedem dobro sam čim stanem kriminal... Zapravo sam sretna onaj dan kad mi je želudac malo mirniji i kad bar mogu pojest normalno. 

url=https://lilypie.com]

05. Studeni 2020. 22:08

chocolina

Mirjam2 nije ni to lose hahahhaha 😆 Koliko sam prije bila u nekom "muvingu", sad sam ajme.. Jos muz zeli da iznajmimo neku kucu u Lici ili G.Kotaru, a meni se ni to neda. Trenutno mi je najveca zelja da mi neko ocisti kucu temeljito, poslozi ormar i donosi hranu u krevet dok se vrte moje omiljene serije na tv-u 🙈 Ne trazim puno 😆🤭

A muz ti je bas divan, di ces boljeg zraka nego u brdima 😊
    Moj jadan radi homeoffice, kuha si svaki dan, sprema, a ja bespomoćno lezim bez mrve energije. Bas mi ga bude zao i dajem si neki rok do kraja prvog tromjesečja ovako jer ne podnašam samu sebe vise. 😑

chocolina
    05. Studeni 2020. 22:22

Mirjam2

chocolina

A muz ti je bas divan, di ces boljeg zraka nego u brdima 😊
    Moj jadan radi homeoffice, kuha si svaki dan, sprema, a ja bespomoćno lezim bez mrve energije. Bas mi ga bude zao i dajem si neki rok do kraja prvog tromjesečja ovako jer ne podnašam samu sebe vise. 😑

Znam, prasica sam.. on oko mene a ja samo da me puste svi na miru 😆 A prva trudnica, isla u 12tjednu na rafting 🙈 Bice da je sad curica 😄

Orhideja1
    05. Studeni 2020. 22:40

Znači nisam jedina koja je zadnja dva dana u komi, sjedi, lezi... Tri koraka i ja sva uspuhana. 
    Danas su me popustile malo mučnine i odmah sam se uspaničila da nešto nije dobro, a već sam pisala da sam svjesna da simptomi mogu varirati. U ponedjeljak pregled, koliko se veselim toliko me strah ali nadamo se najboljem. 

02/13 missed ab. 7tt
    12/19 missed ab. 13tt
    10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
    It's a boy 💙👣👶
    28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
    08/23 biokemijska

Samoja6
    05. Studeni 2020. 22:51

🤭🤭🤭 
    Baš mi je lakše kad pročitam da nisam jedina sa paranojama i zadihanosti... 
    Meni je u utorak prvi pregled, i kad sam zvala za naručiti se nije se činilo tako daleko, ali na kraju nikako da dođe!! 
    Nikako dočekati! A nikome još nismo rekli, nekako svih izbjegavam i samo čekam kad će me početi zvati... 

23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
    Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.