Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Maryy29
    05. Studeni 2020. 19:53

Pozz cure i ja sam bila na pregledu sve je super,dokt mi je dala duphastone za onaj smedji iscjedak, novi pregled 20.11. 🙈🥰

👱‍♀️29
    👨‍🦱30
    Planiramo drugo djete od 06/2020
    + 22.10. 2020.
    Termin 01.07. Girl 💓

• nivea
    05. Studeni 2020. 20:10

chocolina

Nivea nisam se susrela, al je moguce da je oplodnja bila kasnije, zato je i manja. Drzim fige da sve bude ok. Evo i ja maloprije se isla piskit i blijedi smedji iscjedak velicine pola cm 🤨 Srecom sutra sam napokon na pregledu pa cemo vidit jel sve kako bi trebalo bit 😕

Meni je dr rekao da nema brige dokle god nema svježe krvi. 
    Pa mi je trenutno barem zbog toga lakse ,jedino me brine što se gestacija nije nista povećala u tjedan dana.

Samoja6
    05. Studeni 2020. 20:42

Cure kako ste se vi osjećale prvih dana kad ste saznale za trudnoću? 
    Ja sam sva kao da nisam na ovoj planeti... 🤭
    Sreća, strah, nervoza... O puno toga razmišljam, i pokušavam da ne, ali ne ide. 
    Čak i u snovima!! Htjela bi biti opuštena, uživati, ali mi je takva konfuzija u glavi da je to strašno... 

23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
    Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

• nivea
    05. Studeni 2020. 20:47

Evo beta je 246,22 u ponedwljak idem opet ...
    Po svi. Tablicama izgleda da je ipak manja trudnoca

• Maryy29
    05. Studeni 2020. 21:01

nivea

chocolina

Nivea nisam se susrela, al je moguce da je oplodnja bila kasnije, zato je i manja. Drzim fige da sve bude ok. Evo i ja maloprije se isla piskit i blijedi smedji iscjedak velicine pola cm 🤨 Srecom sutra sam napokon na pregledu pa cemo vidit jel sve kako bi trebalo bit 😕

Pa mi je trenutno barem zbog toga lakse ,jedino me brine što se gestacija nije nista povećala u tjedan dana.

Meni je u tjedan dana skoro duplo veca

👱‍♀️29
    👨‍🦱30
    Planiramo drugo djete od 06/2020
    + 22.10. 2020.
    Termin 01.07. Girl 💓

05. Studeni 2020. 21:14

Mary super za pregled 👍👍
    Samoja, ja sam sretna od prvog dana, u zadnje vrijeme se puno stresiram i umisljam stvari 😖 Zapravo sam imala skroz drugačiju predodzbu trudnoce, mislila sam uzivati, stalno biti na zraku, smetati, piti caj i kroasan svaki dan drugdje, al me neces dobit sa sofe za nikakve pare na svijetu. Ja sam mrtav covjek, lezim i muka mi je od lezanja, ako sam dvije minute na nogama opet moram lec. To otkako su mi ove mucnine krenule ja sam u nekom stanju koje je sve samo ne blazeno. Ja bi da se mogu probuditi za 6 mj i da su bebe vec vani. 
    Oprostite na kukanju, nadam se da nisam jedina 😑🥴

05. Studeni 2020. 21:15

Mirjam2

Mary super za pregled 👍👍
    Samoja, ja sam sretna od prvog dana, u zadnje vrijeme se puno stresiram i umisljam stvari 😖 Zapravo sam imala skroz drugačiju predodzbu trudnoce, mislila sam uzivati, stalno biti na zraku, smetati, piti caj i kroasan svaki dan drugdje, al me neces dobit sa sofe za nikakve pare na svijetu. Ja sam mrtav covjek, lezim i muka mi je od lezanja, ako sam dvije minute na nogama opet moram lec. To otkako su mi ove mucnine krenule ja sam u nekom stanju koje je sve samo ne blazeno. Ja bi da se mogu probuditi za 6 mj i da su bebe vec vani.

Ne smetati, setati joj 

Samoja6
    05. Studeni 2020. 21:29

Mirjam2

Mary super za pregled 👍👍

🤭🤭
    Da... I ja sam se danas digla iz kreveta, za stol da ću popiti kavu, i zamalo zaspala za stolom! Grozno! 
    Ali se pokušavam natirati da izađem... I jučer i danas sam uspjela, bar malo... Ali mogu reći da me iscrpilo, al stvarno nije bila neka šetnja... I uspušem se za tren, kao da nemogu do zraka doći! 
    Ali nemam nikakvih mučnina, ništa (zasad)! 
    Mene više muče te moje scene u glavi... Noćas sam sanjala kako mi iz cica teče mlijeko! Mislim strašno, eto! Groooozno! Pa sam jedan tren zabrinuta, nervozna, pa me strah, pa odjednom sam super i bit će sve u redu i tako u krug! 

23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
    Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

• nivea
    05. Studeni 2020. 21:34

Maryy29

nivea

chocolina

Meni je u tjedan dana skoro duplo veca

Sve se više bojim da nebude dobro  zavrsilo, a neznam kako se nosit s tim

05. Studeni 2020. 21:38

Samoja6

Mirjam2

Mary super za pregled 👍👍

🤭🤭
    Da… I ja sam se danas digla iz kreveta, za stol da ću popiti kavu, i zamalo zaspala za stolom! Grozno!
    Ali se pokušavam natirati da izađem… I jučer i danas sam uspjela, bar malo… Ali mogu reći da me iscrpilo, al stvarno nije bila neka šetnja… I uspušem se za tren, kao da nemogu do zraka doći!
    Ali nemam nikakvih mučnina, ništa (zasad)!
    Mene više muče te moje scene u glavi… Noćas sam sanjala kako mi iz cica teče mlijeko! Mislim strašno, eto! Groooozno! Pa sam jedan tren zabrinuta, nervozna, pa me strah, pa odjednom sam super i bit će sve u redu i tako u krug!

Znam kako ti je 🤗 Ja od previse lezanja osluškujem svaki grc u tijelu i svako zatezanje i bas se bojim. Najradije bi izmislila nest da mogu otic na hitnu i da mi kazu da je sve u redu. 😔 Mislim da svaka trudnica ima strahove i dio su ovog procesa i nema nam druge nego samo pozitivno. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.