Pozz cure i ja sam bila na pregledu sve je super,dokt mi je dala duphastone za onaj smedji iscjedak, novi pregled 20.11. 🙈🥰
👱♀️29
👨🦱30
Planiramo drugo djete od 06/2020
+ 22.10. 2020.
Termin 01.07. Girl 💓
Nivea nisam se susrela, al je moguce da je oplodnja bila kasnije, zato je i manja. Drzim fige da sve bude ok. Evo i ja maloprije se isla piskit i blijedi smedji iscjedak velicine pola cm 🤨 Srecom sutra sam napokon na pregledu pa cemo vidit jel sve kako bi trebalo bit 😕
Meni je dr rekao da nema brige dokle god nema svježe krvi.
Pa mi je trenutno barem zbog toga lakse ,jedino me brine što se gestacija nije nista povećala u tjedan dana.
Cure kako ste se vi osjećale prvih dana kad ste saznale za trudnoću?
Ja sam sva kao da nisam na ovoj planeti... 🤭
Sreća, strah, nervoza... O puno toga razmišljam, i pokušavam da ne, ali ne ide.
Čak i u snovima!! Htjela bi biti opuštena, uživati, ali mi je takva konfuzija u glavi da je to strašno...
23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
Vrkuta (kad se sjetim 😅)
Folacin
Brisevi - 👍👌
Papa - 👌👍
Brisevi 2/2022 - 👌
💙💙💙💙👣🎉
1.6. 2022. Baby B
4.8.2024. - Baby T
Evo beta je 246,22 u ponedwljak idem opet ...
Po svi. Tablicama izgleda da je ipak manja trudnoca
Nivea nisam se susrela, al je moguce da je oplodnja bila kasnije, zato je i manja. Drzim fige da sve bude ok. Evo i ja maloprije se isla piskit i blijedi smedji iscjedak velicine pola cm 🤨 Srecom sutra sam napokon na pregledu pa cemo vidit jel sve kako bi trebalo bit 😕
Pa mi je trenutno barem zbog toga lakse ,jedino me brine što se gestacija nije nista povećala u tjedan dana.
Meni je u tjedan dana skoro duplo veca
👱♀️29
👨🦱30
Planiramo drugo djete od 06/2020
+ 22.10. 2020.
Termin 01.07. Girl 💓
Mary super za pregled 👍👍
Samoja, ja sam sretna od prvog dana, u zadnje vrijeme se puno stresiram i umisljam stvari 😖 Zapravo sam imala skroz drugačiju predodzbu trudnoce, mislila sam uzivati, stalno biti na zraku, smetati, piti caj i kroasan svaki dan drugdje, al me neces dobit sa sofe za nikakve pare na svijetu. Ja sam mrtav covjek, lezim i muka mi je od lezanja, ako sam dvije minute na nogama opet moram lec. To otkako su mi ove mucnine krenule ja sam u nekom stanju koje je sve samo ne blazeno. Ja bi da se mogu probuditi za 6 mj i da su bebe vec vani.
Oprostite na kukanju, nadam se da nisam jedina 😑🥴
Mary super za pregled 👍👍
Samoja, ja sam sretna od prvog dana, u zadnje vrijeme se puno stresiram i umisljam stvari 😖 Zapravo sam imala skroz drugačiju predodzbu trudnoce, mislila sam uzivati, stalno biti na zraku, smetati, piti caj i kroasan svaki dan drugdje, al me neces dobit sa sofe za nikakve pare na svijetu. Ja sam mrtav covjek, lezim i muka mi je od lezanja, ako sam dvije minute na nogama opet moram lec. To otkako su mi ove mucnine krenule ja sam u nekom stanju koje je sve samo ne blazeno. Ja bi da se mogu probuditi za 6 mj i da su bebe vec vani.
Ne smetati, setati joj
Mary super za pregled 👍👍
🤭🤭
Da... I ja sam se danas digla iz kreveta, za stol da ću popiti kavu, i zamalo zaspala za stolom! Grozno!
Ali se pokušavam natirati da izađem... I jučer i danas sam uspjela, bar malo... Ali mogu reći da me iscrpilo, al stvarno nije bila neka šetnja... I uspušem se za tren, kao da nemogu do zraka doći!
Ali nemam nikakvih mučnina, ništa (zasad)!
Mene više muče te moje scene u glavi... Noćas sam sanjala kako mi iz cica teče mlijeko! Mislim strašno, eto! Groooozno! Pa sam jedan tren zabrinuta, nervozna, pa me strah, pa odjednom sam super i bit će sve u redu i tako u krug!
23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
Vrkuta (kad se sjetim 😅)
Folacin
Brisevi - 👍👌
Papa - 👌👍
Brisevi 2/2022 - 👌
💙💙💙💙👣🎉
1.6. 2022. Baby B
4.8.2024. - Baby T
Meni je u tjedan dana skoro duplo veca
Sve se više bojim da nebude dobro zavrsilo, a neznam kako se nosit s tim
Mary super za pregled 👍👍
🤭🤭
Da… I ja sam se danas digla iz kreveta, za stol da ću popiti kavu, i zamalo zaspala za stolom! Grozno!
Ali se pokušavam natirati da izađem… I jučer i danas sam uspjela, bar malo… Ali mogu reći da me iscrpilo, al stvarno nije bila neka šetnja… I uspušem se za tren, kao da nemogu do zraka doći!
Ali nemam nikakvih mučnina, ništa (zasad)!
Mene više muče te moje scene u glavi… Noćas sam sanjala kako mi iz cica teče mlijeko! Mislim strašno, eto! Groooozno! Pa sam jedan tren zabrinuta, nervozna, pa me strah, pa odjednom sam super i bit će sve u redu i tako u krug!
Znam kako ti je 🤗 Ja od previse lezanja osluškujem svaki grc u tijelu i svako zatezanje i bas se bojim. Najradije bi izmislila nest da mogu otic na hitnu i da mi kazu da je sve u redu. 😔 Mislim da svaka trudnica ima strahove i dio su ovog procesa i nema nam druge nego samo pozitivno.
Sortiraj odgovore
Najstariji