Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kiflica
    04. Studeni 2020. 15:41

Drage moje, brige nam samo stete... lakse reci nego uciniti. Ja se pitam je li normalno da se osjecam...normalno, nemam mucnine, samo i dalje grceve u trbuhu. Jos uz to stresovi na poslu. Treba se sacuvati koliko mozemo. Ja si ponavljam ovako. Ako se brinem, stetim djetetu. Necu misliti o losemu, samo o dobrome. Veselim se. Ako za 20 dana na pregledu saznam da sam se uzalud veselila, i dalje sam bila sretna 20 dana. A ako mi kaze za 20 dana da je sve u redu s djetetom, a ja sam se 20 dana brinula i mucila, onda ce me uhvatiti grizja savjesti sto sam lise ucinila razvoju djeteta zbog brige i stresa. Tako da... nema misliti o losemu! 

• mak12
    04. Studeni 2020. 16:10

Pozdrav svima  nova sam ovdje, plusic na testu bio 11.10. Po aplikaciji sam 7 punih tjedana, pregled nam je 9.11. 
    Ovo mi je druga trudnoca, imamo malenu palcicu koja je nedavno napunila godinu dana. Nadam se da ce ova trudnoca biti puno laksa nego prethodna. Drzimo svima fige da sve bude dobro.

chocolina
    04. Studeni 2020. 17:46

Nivea mislim da nece bebi biti nista, one su dobro zasticene u busi 🤗
    Mak12 dobrodosla u ekipu. Znaci i ti ces imat manju razliku medju djecom. Evo moj 8mj., bit ce njih dvoje 15mj.razlike i bas me strah kako cu ja to sve, jer sa njim jednim mi je ajme. Bas je aktivna i zivahna bebica 😅

• mak12
    04. Studeni 2020. 18:15

Dada, oduvjek zelim malu razliku jer smo brat i ja razlika 18mj, sestra i ja 14mj i jos jedna sestra 26mj od mene,tako da je meni to bilo super kroz djetinjstvo a i sada su mi oni najveca podrska. Ja se nekako tjesim ako je moja mama uspjela sama nas sve hendlat da mogu i ja dvoje 

chocolina
    04. Studeni 2020. 19:44

mak12

Dada, oduvjek zelim malu razliku jer smo brat i ja razlika 18mj, sestra i ja 14mj i jos jedna sestra 26mj od mene,tako da je meni to bilo super kroz djetinjstvo a i sada su mi oni najveca podrska. Ja se nekako tjesim ako je moja mama uspjela sama nas sve hendlat da mogu i ja dvoje

Tako se i ja tjesim kad vidim od muzevog rodjaka zenu. Ona ima 28 godina i 4 djece. Svi od uha do uha 😅 I uvijek nasmijana. A ja nisam ni rodila a vec zugam da kako cu 😆

Monika1011
    05. Studeni 2020. 08:09

Pozdrav cure! Čitam vas na brzinu svaki dan,nisam se stigla javiti jer radim po 12h zadnjih par dana..

Nove cure-čestitke i dobrodošle!

Uglavnom,ove dane me zaobišla mučnina,i evo danas opet je počelo.. ako sve bude ok,mislim da cu s 01.01. na bolovanje.. ne mogu više ni voziti toliko do posla,i jednostavno nemam živaca..
    U ponedjeljak konačno prvi pregled,ne mogu dočekati.. to iščekivanje traje kao cijela vječnost..

🙎‍♀️ 35.god
    🙎‍♂️ 36.god.
    + 20.10.'20. ❤
    It's a boy💙 30.06.2021.
    + 11.02.2023.❤️
    Termin:25.10.2023.
    Harmony 30.03. ✅️ it's a girl💗

• nivea
    05. Studeni 2020. 18:39

Drage moje, dns sam bila na pregledu zbog iscjetka, dr nije našao uzrok,  međutim zadnji pregled je bio prije tjedan dana i gestaciska vrećica je trenutno iste veličine kao i tada. Vadila sam betu i sutra cekam nalaze. Da li je moguće da je trudnoća manja nego se mislilo , da li se koja susrela s takvim nečim?
    Dr je rekao da je moguće da se trenutno desava implantacija 

chocolina
    05. Studeni 2020. 19:27

Nivea nisam se susrela, al je moguce da je oplodnja bila kasnije, zato je i manja. Drzim fige da sve bude ok. Evo i ja maloprije se isla piskit i blijedi smedji iscjedak velicine pola cm 🤨 Srecom sutra sam napokon na pregledu pa cemo vidit jel sve kako bi trebalo bit 😕

lucijaa117
    05. Studeni 2020. 19:35

Poz curke, zanima me jel koja od vas mjerila svoju tj. temp u vrijeme rane trudnoce? Moj dragi i ja smo dosta ovaj mj radili na bebici i evo od jucer imam nekakva probadnja,pikanja, slicno mesntrualnim grcevima (M treba stic za cca 6,7,8 dana), a uz to sam primjetila temp od 36,9 (mjerila vise puta dnevno 🤦) koja me zacudila jer je moja inace normalna 36,3/4. Pa eto, cisto informativno me zanima, ne nadam se jos nicemu ali uvijek je dobro znati neke stvari 🤗

👸 24g
    🤴 26g
    11.11.2020. ➕

chocolina
    05. Studeni 2020. 19:45

lucijaa117

Poz curke, zanima me jel koja od vas mjerila svoju tj. temp u vrijeme rane trudnoce? Moj dragi i ja smo dosta ovaj mj radili na bebici i evo od jucer imam nekakva probadnja,pikanja, slicno mesntrualnim grcevima (M treba stic za cca 6,7,8 dana), a uz to sam primjetila temp od 36,9 (mjerila vise puta dnevno 🤦) koja me zacudila jer je moja inace normalna 36,3/4. Pa eto, cisto informativno me zanima, ne nadam se jos nicemu ali uvijek je dobro znati neke stvari 🤗

Nisam mjerila al u prvoj trudnoci temp.mi je bila tocno 37C uoci ocekivane menstruacije 😉 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.