Cure, ja pozitivna na covid 🙄
Simptomi su bili blazi (temp. do 38) 2-3 dana.. i dalje sam u izolaciji, tako da mi je 1. pregled prebacen za 19.11. (onda cu biti u 9 tt)
Ma bas bezveze. Kod mene sestra i njen muz oboje sa temperaturicom i prehladom bili pozitivni a beba 6 mjeseci nista 🍀
Mallla, mogli su svejedno naci zamjenu, ipak je nece biti neko vrijeme... A pregled se obaviti mora.
Čestitke svima na dobrim pregledima, nek se nastavi tako, meni je pregled za tjedan dana, ( taman će biti 7t3d) nikako dočekat više 😆
Mare nadam se da će brzo proći, ja se pokušavam maksimalno čuvati, izbjegavam nepotrebne situacije jer mi se ne da još i s tim zezati.
Od jučer su mi počele ono baš mučnine, bez povraćanja (spasila bi se da povratim) ali mi krenu navečer kroz jutro budem ok, al što se bliži kraj dana pojačava se... Ne znam više šta bi jela i s čime da smirim želudac...
Piškim 100 puta dnevno 🤦🏻♀️ Sise i dalje bole, posebno bradavice ubijaju i baš me umor hvata, jedva na poslu izdržim i čim dođem doma moram prileć 🤦🏻♀️ Same čari trudnoće... ❤️❤️
Ali neka bude sve u redu s bebicom pa ništa nije teško izdržati onda...❤️❤️❤️❤️❤️
Cure, ja pozitivna na covid 🙄
Simptomi su bili blazi (temp. do 38) 2-3 dana.. i dalje sam u izolaciji, tako da mi je 1. pregled prebacen za 19.11. (onda cu biti u 9 tt)
Ma bas bezveze. Kod mene sestra i njen muz oboje sa temperaturicom i prehladom bili pozitivni a beba 6 mjeseci nista 🍀
Mallla, mogli su svejedno naci zamjenu, ipak je nece biti neko vrijeme… A pregled se obaviti mora.
Neće je biti 10ak dana, bila je kontakt. A što se tiče zamjene toga ti kod nas nema. Dakle u cijelom području je 2 ginekologa koji ne mogu pokriti svoje pacijente a kamoli još i tuđe. Naravno meni je na izbor otići negdje privatno ali za sad neću. Strpljivo ću čekati, ništa se posebno neće promjeniti, duboko u to vjerujem 😀
url=https://lilypie.com]
AnaB, hvala na odgovoru! Orhideja, hvala na dobrodoslici
. Clio, drzi se, mozes ti to, sve za malo cudo koje raste u tebi. Mare, bitno da su blagi simptomi, bit ce to sve ok, vecini je. Ja sam odlucila ipak nekako izdrzat do pregleda, odraditi i nadati se da ce sve biti dobro. Obiteljska lijecnica mi je bas losa, vjerojatno mi ne bi htjela dati bolovanje, pa necu ni pitati, izdrzat cu i vjerovati u najbolje.
Cure, evo mene kod vas...
Ja sam od jučer u panici! Po nekom mom izračunu, ako je točan, sad bi trebala biti blizu 7 TT.
Zapravo sam bila mirna dok nisam pročitala o tim pustim pobačajima, ovome, onome...
Neznam kako se umiriti! Stalno sebi govorim da će biti sve ok, al ono, znate i same... Nisam se umirila! 🤭 Na prvi pregled idem tek u utorak... Kaže, što kasnije dođem to bolje... Je za njih, al za mene...
23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
Vrkuta (kad se sjetim 😅)
Folacin
Brisevi - 👍👌
Papa - 👌👍
Brisevi 2/2022 - 👌
💙💙💙💙👣🎉
1.6. 2022. Baby B
4.8.2024. - Baby T
Cure, evo mene kod vas…
Ja sam od jučer u panici! Po nekom mom izračunu, ako je točan, sad bi trebala biti blizu 7 TT.
Zapravo sam bila mirna dok nisam pročitala o tim pustim pobačajima, ovome, onome…
Neznam kako se umiriti! Stalno sebi govorim da će biti sve ok, al ono, znate i same… Nisam se umirila! 🤭 Na prvi pregled idem tek u utorak… Kaže, što kasnije dođem to bolje… Je za njih, al za mene…
Znam kako ti je, i ja stalno imam neke misli. Ali onda okrenem na pozitivu. Ja imam pregled tek sljedeći četvrtak.
Meni vam je isto tako drage moje. Zapravo mi je najlakse na dan kad imam pregled i kad kaže da je sve ok, vec sutradan se pitam dal je i danas sve ok i tako do sljedeće kontrole. Moj slijedeci tek za 2 i pol tjedna 😥
Cure, da vam prijavim. Jucer ujutro i danas kad bih se obrisala bilo bi mi malo svjetlo smedjeg iscjedka, a sutra mi je pregled
👱♀️29
👨🦱30
Planiramo drugo djete od 06/2020
+ 22.10. 2020.
Termin 01.07. Girl 💓
Samoja6 znam sve.. i ja sam tako u prvoj trudnoci bila, cak pred pregled bi znala dobit proljev od puste brige jel sve ok. A najgore sam si radila kad bi citala svasta po forumima 🙄 Tako da preporucam nista ne citat i slusat jer si samo naskodimo tako.
Cocolina ajme uzasno, ja bas neki dan promislila sreca pa ne povracam al neku noc sam bila blizu. Sjedila u dnevnom u pola noci i mislila se ocu li stavit glavu u skoljku. Nekako sam uspila se vratit u krevet i zaspat. Nadam se da ti nece tako potrajat, kazu prva tri mjeseca da to najcesce traje.
Maryy29 vec je ovde par cura imalo takav iscjedak pa se ispostavilo da nije nista bilo, bitno da nije svjeza. Sutra si na pregledu pa ces bit mirna 🤗
evo mene opet, 6+3 sam trenutno, dns sasm pala na stepenicama doduse na guzu i par minuta nakon toga nakon mokrenja kod brisanja je na papiru bilo malo neceg sluzavog i malo krvi ,ali malo.... zvala sam ginekolofa rekao je bez panike i da dodem sutra....da li je koja imala ovakvo iskustvo
Sortiraj odgovore
Najstariji