Drage trudnice, prikljucujem se ovoj temi! Muz i ja imsmo oboje 34 god, dugo smo zajedno ali smo tek u 3/2020 prvi put pokusali dobiti bebicu. U 4/2020 je uspjelo, ali nakratko, trudnoca je zavrsena u 10 t, blighted ovum. Pauzirali smo cijelo ljeto i u 10.mjesecu krenuli ponovno u akciju - i odmah se ulovilo! App mi kaze da mi je termin 12.7.2021.
Nadam se da ce ovaj put sve biti u redu, malo me strah zbog proslog puta, ali trudim se biti sto opustenija i pozitivnija. Druzila sam se nakratko sa Zimkim bebama, pa s trudilicama na forumu i sada sam kod vas u Ljetnima, nadam se sve dok u rukama ne budem imala zivu i zdravu bebicu
. Veselim se druzenju s vama!
Ja sam vec pisala na mail redakciji zbog ovih spamova, mozda kad bi malo vise ljudi to napravilo..
Clio, ajme 😥 Jel to pikanje svaki dan? Zvuci strasno ali sve bi napravile isto sam da nam beba bude zdrava. Samo hrabro 🙏 Super za pregled 👍
Dobro dosla kiflice ❤️ drzim fige na najjače da do ljeta ostanes s nama 🙏 Guramo dan za danom.
Ja sam od subote do jucer imala najgore mucnine ikad 🤮 Strasno me zivcira da ne mogu ispovratit jer vjerujem da bi bilo lakse, ovak sve stoji negdje i ceka da se smiri. Nesto strasno 🥴🥴
Mirjam hvala na dobrodoslici! Zna li neka od vas moze li se dobiti bolovanje ako odem kod privatnog gin? Naime, narucena sam kod svoje soc gin tek za 22 dana, a radim posao u kojem sam u kontaktu s puno ljudi i teglim teske stvari, a vec imam iza sebe jedan pobacaj. Gin mi je rekla da mirujem, ali ne mogu ako radim, a kaze da mi moze otvoriti bo tek nakon pregleda... Znate li, ako odem privatno ranije, hoce li mi privatnik moci dati bo ili ne? Strah me da ne izgubim i ovu trudnocu, da nije do toga radila bih normalno, nije mi tesko niti se osjecam lose...
Clio super za uredne nalaze💪💪
Kiflica dobrodošla, želimo ti urednu trudnoću🤰
Meni mučnine i nisu tako strašne, koliko se umaram, za neku malu radnju ja se uspšem i dođe mi baš slabo kao da ću se srušit.
Mirjam Sve su to navodno slatke čari trudnoće.
02/13 missed ab. 7tt
12/19 missed ab. 13tt
10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
It's a boy 💙👣👶
28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
08/23 biokemijska
Mirjam hvala na dobrodoslici!Zna li neka od vas moze li se dobiti bolovanje ako odem kod privatnog gin? Naime, narucena sam kod svoje soc gin tek za 22 dana, a radim posao u kojem sam u kontaktu s puno ljudi i teglim teske stvari, a vec imam iza sebe jedan pobacaj. Gin mi je rekla da mirujem, ali ne mogu ako radim, a kaze da mi moze otvoriti bo tek nakon pregleda… Znate li, ako odem privatno ranije, hoce li mi privatnik moci dati bo ili ne? Strah me da ne izgubim i ovu trudnocu, da nije do toga radila bih normalno, nije mi tesko niti se osjecam lose…
Ja sam išla kod obiteljskog liječnika i trazila bolovanje dok nisam otišla na pregled kod gina...samo reci da ti je lose i da imas mučnine....sigurno će ti onda otvoriti bolovanje
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Ja sam vec pisala na mail redakciji zbog ovih spamova, mozda kad bi malo vise ljudi to napravilo..
Clio, ajme 😥 Jel to pikanje svaki dan? Zvuci strasno ali sve bi napravile isto sam da nam beba bude zdrava. Samo hrabro 🙏 Super za pregled 👍
Dobro dosla kiflice ❤️ drzim fige na najjače da do ljeta ostanes s nama 🙏 Guramo dan za danom.
Ja sam od subote do jucer imala najgore mucnine ikad 🤮 Strasno me zivcira da ne mogu ispovratit jer vjerujem da bi bilo lakse, ovak sve stoji negdje i ceka da se smiri. Nesto strasno 🥴🥴
Ajme tako je i meni.. stalno nelagoda i mucnina u zeludcu a nikakav nagon za povracanje. Dosta hrane mi se gadi, meso pogotovo.. pristici mi izasli ko u pubertetu i tek sad osjetim kada zene kazu da im sise žare.
Pozdrav cure, uspjela sam vas nekako pohvatati ovih dana, na otoku smo i beremo masline pa sam slabo na mobitelu, jucer poslije pregleda odmah smo isli na brod nazad.. 🙄 Dobrodosle nove cure, cestitam i cestitke cure na blizancimaa 🥰🥰🥰
Pregled je prosao super, maleno zrno titra srce kucka 🥰🥰 Jucer sam bila 6+2, znaci ovulacija mi je puna 3 tjedna kasnila 🙄🙄 Termin zasad 26.6 😊 Necu vise uopce racunati po zadnjoj menstruaciji jer mi je velika razlika, drugo je sve u redu, jajnici cisti nemam nikakvih tvorevina i za 4 tjedna opet pregled.. I papu mi je radila pa sad cekamo 2 tjedna, usput moram turu vaginaleta odraditi zbog Candide...Prepisala mi je Folacin od 5mg da pijem, je li to u redu?
Ja od simptoma i dalje jako bolne grudi i napadaje gladi, malo mi bude muka ali nista strasno, masline berem ko velika, rekla mi je da nije problem i da radim normalno sve aktivnosti 🤭
👨28 👩28
13.10 + 🥰
Cure, ja pozitivna na covid 🙄
Simptomi su bili blazi (temp. do 38) 2-3 dana.. i dalje sam u izolaciji, tako da mi je 1. pregled prebacen za 19.11. (onda cu biti u 9 tt)
Hej hej, dobrodošla Kuki.
Lena super vijesti, najvažnije da je sve ok a termin ćeš pratiti po bebici, uživaj na otoku.
Mare87 auuuu, pa kako si ti ć, kako se osjećaš?
Meni je otkazan sutrašnji pregled jer mi je doktorica u samoizolaciji.
url=https://lilypie.com]
Ne znam jesam li sve procitala od zadnjeg puta 😅
Ukratko da cestitam na dobrim pregledima, a novim curama zelim dobrodoslicu u ekipu.
Ma sinoc trazila temu i nema sanse pronac, bas me iznerviralo.
Sta se tice covida, svi oko mene imaju nekog ko je obolio. Neki su u samoizolaciji. Ja sam uvjerena da sam i ja imala u 8mj., imala temp.dva dana, i kad je temp.stala ostala sam bez okusa i mirisa na 6-7 dana. Znaci doslovno sam se mogla parfemom namirisat i nista ne bi osjetila 😂 Al sad se isto malo pazim, pokusavam izbjegavat centre i sta vise setat na zraku, najvise mi je zbog malenog, a i pokraj nas zivi muzev djed od 90god.
Sortiraj odgovore
Najstariji