I ja sam u banani. Ubija me zub. Ne znam sta smijem piti protiv bolova…
Najbolje ti je da pitaš u ljekarni... Ili nazovi sutra doktorora.
Mislim da sam ja jedno prilikom kad nisam znala jesam li trudna pila lekadol ako se ne varam.
Ti svakako sutra provjeri, a danas probaj izdržat 💪
02/13 missed ab. 7tt
12/19 missed ab. 13tt
10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
It's a boy 💙👣👶
28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
08/23 biokemijska
I ja sam u banani. Ubija me zub. Ne znam sta smijem piti protiv bolova…
Meni je moja gin rekla u slucaju grceva ili necega da popijem lupocet, e sad moze li ti to pomoci kod zubobolje ne bih znala
Sve paracetamole možete piti, brufen ne. A kad se doji ide obrnuto 😀
url=https://lilypie.com]
Pozdrav novim curkama🥰
Barbi čestitke na blizancima 😇😇😇
Jučer sam prespavala dan.. Jutros mučnina, na poslu jedva... Odem pa si malo stavim hladne vode na vrat i duboko udahnem i nadam se da će proći do podne... 😫😫 Al sve si razmišljam da se prestane mučit. Mentol mi puno pomaže 😂
Danas mi je pregled 🥰
👨💼30 💓 👩💼28
Naše malo čudo je napokon na putu 🤰🥰
Curke opet ja i moje nedoumice
Do sada sam pila utrogestan 3×2 radi laganog smečkastog iscjetka,koji je prestao o danas ujutro sam 1. Puta stavila vaginalno nakon čega mi se pojavio svijetlo smeđi iscjedak opet
Zvala sam ginekologa i rekao je da nema razloga za paniku i neka do sljedećeg pregleda nastavim piti tablete da ih ne uzimam vaginalno.
E sada zanima me da li se koja od vas susrela s nečim sličnim?
Nivea,
Meni je ginićka rekla da neke žene krvare u ranoj trudnoći i da na kraju opet bude sve dobro, da je to jednostavno normalno. Rekla je da je ono što je za nas najbolje jest da budemo opuštene i max. izbjegavamo stres. Vjeruj mi da ja znam kakav je to osjećaj kad te puca panika s obzirom na prethodno iskustvo.
I ovaj put sam nažalost imala krvarenje, no ispostavilo se da je zbog hematoma, i prestalo je u potpunosti uz terapiju Utrogestanom 2x1 vag. već nakon dva dana. Ja nemam nikakve mučnine i mogu normalno raditi tako da nisam ni bolovanje otvarala.
Dobar znak ti je da je krvarenje smećkasto jer to ugl znači da krv nije svježa već stara, i najvjerovatnije je riječ o krvi koja je zaostala u rodnici. Samo smireno i polako. To je najbolji savjet koji ti trenutno mogu dati.
👩🦰♂️31 god
👨🦱♀️34 god
👩❤️👨 Together since 2009, married since 2017
🤰+16.10.2020.
Book cure :)
Ja se za sada drzim dobro mucnine su povremena al pojedem nesto pase smire. Radim kao laborant u domu zdravlja i u petak idem na prvi pregled te me zanima dali bi se zbog opisa posla moglo otvorit bolovanje zbog korone i opcenito opisa posla koji ukljucuje vadenje i analizu krvi urina i ostalih stvari.Ispricavam se na vjerojatno glupompitanju al prva trudnoca je pa nisam bas upoznata s takvim stvarima.
Mislim da da. Ako kuca srce, dobivaš trudničku knjižicu i možeš na komplikacije. Ipak ti je radno mjesto takvo kakvo je, spada u rizičnije poslove. Najbolje će ti reći tvoja gin. Al mislim da nemaš frke.
url=https://lilypie.com]
Dobro jutro drage trudnice. Jedva sam našla našu temu koliko ima ovih spamova. Ja sam jučer dobila prvu injekciju fragmina i bas me nekako strah jer izglrda da cu se morat pikati kroz trudnocu. Morati cu to sama kuci a nije mi bas svejedno, jer nevolim igle. Evo sad se spremam za bolnicu da mi daju još jednu dok se sama ne naučim.
🙋♀️37🧔34
1.missed ab 7tt.- 10/19
22.10 ➕👶♥️🌼
IT'S A BOY💙💙💙
24.06.2021 - IVO 💙💙
[/url
Dobro jutro drage trudnice. Jedva sam našla našu temu koliko ima ovih spamova. Ja sam jučer dobila prvu injekciju fragmina i bas me nekako strah jer izglrda da cu se morat pikati kroz trudnocu. Morati cu to sama kuci a nije mi bas svejedno, jer nevolim igle. Evo sad se spremam za bolnicu da mi daju još jednu dok se sama ne naučim.
Jutro Clio, mogu zamislit kako se osjećaš jer ni sama ne podnosim igle😵😵 i ne znam kako bi to odradila, ali znam da kažu da ni same nismo svjesne što sve i koliko možemo kad moramo 💪🤰.
Vjerujem u tebe da će ti to kroz koji tjedan biti mačji kašalj.
02/13 missed ab. 7tt
12/19 missed ab. 13tt
10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
It's a boy 💙👣👶
28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
08/23 biokemijska
Evo taman se vratila iz bolnice, nalazi svi super osim malo urin.. Ali danas idem kod gin. da vidi nalaze ali ja sretna jer je tsh dobar i zeljezo i secer. A za pikanje... Sve za malu mrvicu da mi izdrzi.
Kako si ti?
🙋♀️37🧔34
1.missed ab 7tt.- 10/19
22.10 ➕👶♥️🌼
IT'S A BOY💙💙💙
24.06.2021 - IVO 💙💙
[/url
Sortiraj odgovore
Najstariji