Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    01. Studeni 2020. 08:08

Kata draga, odi odmah na hitnu, sve cure bi ti napisale isto. 

01. Studeni 2020. 08:13

Nego, kako ste?
    Meni je jucer bio najgori dan u trudnoci toliko mi je muka bilo, samo sto nisam povratila. Bilo mi je muka, ja gladna, pojedem pa mi je jos vise muka. Svakakve pizdarije bi jela, muz se trudi udovoljiti ali ne ide pa ne ide.. 🥴 Mozda bi bilo bolje da mogu ispovratit.. 

• nivea
    01. Studeni 2020. 08:20

Ja za sad nemam mučnine 
    Ali već jedva čekam slijedeći pregled, da vidimo da li je sve uredu.
    Valjda je taj početni strah normalan

Ivo& Ivana💙♥️
    01. Studeni 2020. 08:36

Dobro vam ovo lijepo nedeljno jutro!
    Kako ste danas? Ja se vec jutra budim jako rano jer kao da imam lagane mucnine. Jutros sam se probudila u 6 i morala ic jesti da mi se zeludac smiri. Sad mi je manje ali isto osjecam nelagodu u zelucu.
    Nego da vas pitam, cure koje rade, a, imate mucnine, kako uspijete sakriti da vas ne skuže? Jer ja nezelim nista govoriti dok ne prođe min. 12 tjedana

🙋‍♀️37🧔34
    1.missed ab 7tt.- 10/19
    22.10 ➕👶♥️🌼
    IT'S A BOY💙💙💙
    24.06.2021 - IVO 💙💙
    [/url

01. Studeni 2020. 08:41

Clio35

Kako ste danas? Ja se vec jutra budim jako rano jer kao da imam lagane mucnine. Jutros sam se probudila u 6 i morala ic jesti da mi se zeludac smiri. Sad mi je manje ali isto osjecam nelagodu u zelucu.
    Nego da vas pitam, cure koje rade, a, imate mucnine, kako uspijete sakriti da vas ne skuže? Jer ja nezelim nista govoriti dok ne prođe min. 12 tjedana

Clio ja ne radim ali jucer sam bas komentirala s muzem, kako uspiju sakriti to trudnice na poslu? Divim vam se! 🙂

Ivo& Ivana💙♥️
    01. Studeni 2020. 08:49

Mirjam2

Clio35

Clio ja ne radim ali jucer sam bas komentirala s muzem, kako uspiju sakriti to trudnice na poslu? Divim vam se! 🙂

Tjesi me jedino to sto nas od ovog tjedna zbog korone stavljaju na rad u timovima.. Jedan tjedan jedan tim u uredu, drugi na radu od kuce pa obrnuto. Tako da mene hvata ovaj tjedan u uredu pa, se nadam da, izdrzim pa nek me skrpaju mucnine sljedeci tjedan kad sam na radu od kuće😅😅

🙋‍♀️37🧔34
    1.missed ab 7tt.- 10/19
    22.10 ➕👶♥️🌼
    IT'S A BOY💙💙💙
    24.06.2021 - IVO 💙💙
    [/url

• nivea
    01. Studeni 2020. 09:34

Clio35

ja se isto od samog pocetka budim rano, ali ne zbog mucnina vec odlaskaq na wc i vise nikako nemogun zaspat

Aneee
    01. Studeni 2020. 09:58

Sreca da ne moram raditi jer ja nebih mogla sakriti...ja sam bas sva u banani 😅 danas evo i povracala...ma uzas sam...

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

• miaaa1
    01. Studeni 2020. 14:25

I ja sam u banani. Ubija me zub. Ne znam sta smijem piti protiv bolova... 

Orhideja1
    01. Studeni 2020. 14:59

Ja se danas strašno brzo umaram, ali srećom mučnina je povremena pa preživljavam. 
    Nakon zadnje nažalost ne uspješne trudnoće rekla sam si da se neću previše obzirat na simptome, jer sam se uvjerila da mogu nestat i biti sve u redu, ali  i da  nakon spontanog isto tako mogu biti tu, a ništa nije u redu. Ali ja ipak razbijam glavu ako zaboli, što boli, ako nije ništa, što nije i tako u krug....
    Kako se vi borite sa sobom🤦‍♀️🤦‍♀️

02/13 missed ab. 7tt
    12/19 missed ab. 13tt
    10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
    It's a boy 💙👣👶
    28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
    08/23 biokemijska

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.