Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Aneee
    31. Listopad 2020. 07:10

marinalin

Pozdrav cure.
    Svjeze sam trudna kao sto se vidi u potpisu🥰
    Cekam ultrazvuk 11.11 ,beta je 880 na 14dana od ovulacije i doktor kaze ne treba ponavljat.
    Simptoma nista posebno,piskenje,nekad grc nisko dole.
    Nova sam u svemu ovome pa mozda od vas naucim nesto

Eto i tebe s nama 🥰🥰❤❤

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Orhideja1
    31. Listopad 2020. 08:17

Čestitke Barbi 🥰🥰 baš divne vijesti.
    Marinalin dobrodošla, svakako je lakše kad možeš prokomentirat s nekim tko je u sličnim situacijama, ali s naglaskom da smo i svi različiti i da je svaka trudnoća priča za sebe. 

02/13 missed ab. 7tt
    12/19 missed ab. 13tt
    10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
    It's a boy 💙👣👶
    28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
    08/23 biokemijska

• nivea
    31. Listopad 2020. 08:27

Pozdrav curke,
    Nova sam ovdje,naime tek smo friško saznali za bebicu.
    Nakon 3 godine pokušavanja  napokon🥰🥰🥰
    E sada, zanima  e da li se koja susrela sa smeđim iscjetkom, dns smo 5+6 otprilike prvi pregled je super prošao potvrđena je trudnoća i bilo je sve oke!
    Istu vecer imam kap smeđeg isjetka i dr mi daje utrogestan , evo 4 dana kasnije kod jutarnjeg mokrenje je i dalje tu ali skroz svijetlo smečkasto. 

31. Listopad 2020. 08:55

nivea

Pozdrav curke,
    Nakon 3 godine pokušavanja napokon🥰🥰🥰
    E sada, zanima e da li se koja susrela sa smeđim iscjetkom, dns smo 5+6 otprilike prvi pregled je super prošao potvrđena je trudnoća i bilo je sve oke!
    Istu vecer imam kap smeđeg isjetka i dr mi daje utrogestan , evo 4 dana kasnije kod jutarnjeg mokrenje je i dalje tu ali skroz svijetlo smečkasto.

Ja sam ga imala na pocetku kad sam tek saznala da sam trudna, trajao mi je tri dana. Bila kod doktorice rekla mi da je to implatacijsko i da pijem Duphastone. Obzirom da sam ja Duphaston nabavila tek dan poslije pregleda iscjedak je nestao pa nisam ni pila. Za svaki slucaj da budes sigurna mozda pitati svoju ginekologicu ili napraviti pregled.

• nivea
    31. Listopad 2020. 08:58

Amelia92

nivea

Pozdrav curke,
    Nakon 3 godine pokušavanja napokon🥰🥰🥰
    E sada, zanima e da li se koja susrela sa smeđim iscjetkom, dns smo 5+6 otprilike prvi pregled je super prošao potvrđena je trudnoća i bilo je sve oke!

Ja sam ga imala na pocetku kad sam tek saznala da sam trudna, trajao mi je tri dana. Bila kod doktorice rekla mi da je to implatacijsko i da pijem Duphastone. Obzirom da sam ja Duphaston nabavila tek dan poslije pregleda iscjedak je nestao pa nisam ni pila. Za svaki slucaj da budes sigurna mozda pitati svoju ginekologicu ili napraviti pregled.

Hvala na savjetu, prva je trudnoća ,na me sve plaši...
    Bila sam kod doktora rekao je da nije ništa opasno ali mene ipak hvata strah. Iako sam čitala da puno žena ima i obilnije pa nije nista opasno.

31. Listopad 2020. 09:05

Dobrodosle nam nove cure ❤️❤️
    Nivea, ja sam prosli tjedan 2 dana imala tu svijetlo smeđu točkicu na ulosku i sve je ok. Jucer bila na pregledu, nema nikakvog hematoma, upale, nista. 

Mallla
    31. Listopad 2020. 09:08

Jutro! Barbi čestitam na dva srčeka.. Predobro... Neka duplića!
    Marinalin i nivea dobrodošle cure, želim cam ugodno druženje s nama 😀

url=https://lilypie.com]

• nivea
    31. Listopad 2020. 09:16

Hvala vam svima, čitam vas već 3 godine i napokon sam dobila priliku družiti se s vama 😊😊

chocolina
    31. Listopad 2020. 11:48

Koliko blizanaca 😄 predobro! I novim curama zelim dobrodoslicu u ekipu 😉
    Ajme ja sinoc sanjala da sam bila na pregledu i da nosim trojke. Probudila se sva strahu 🤣

• kata2212
    01. Studeni 2020. 07:07

Pozdrav cure!  
    Nova sam ovdje pa neznam kako sve funkcionira 😉
    Nego, u 10-tom sam tjednu trudnoce i trebam savjet. Prva mi je trudnoca. Naime jutros se probudila, otisla na wc i vidla svijetlu krv. Malo svijetle krvi bez ugruska, bez bolova u trbuhu. Neznam sto je, a neznam ni da li da odmah idem na hitnu ili sacekam.
    Hvala na pomoci 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.