Pozdrav cure.
Svjeze sam trudna kao sto se vidi u potpisu🥰
Cekam ultrazvuk 11.11 ,beta je 880 na 14dana od ovulacije i doktor kaze ne treba ponavljat.
Simptoma nista posebno,piskenje,nekad grc nisko dole.
Nova sam u svemu ovome pa mozda od vas naucim nesto
Eto i tebe s nama 🥰🥰❤❤
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Čestitke Barbi 🥰🥰 baš divne vijesti.
Marinalin dobrodošla, svakako je lakše kad možeš prokomentirat s nekim tko je u sličnim situacijama, ali s naglaskom da smo i svi različiti i da je svaka trudnoća priča za sebe.
02/13 missed ab. 7tt
12/19 missed ab. 13tt
10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
It's a boy 💙👣👶
28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
08/23 biokemijska
Pozdrav curke,
Nova sam ovdje,naime tek smo friško saznali za bebicu.
Nakon 3 godine pokušavanja napokon🥰🥰🥰
E sada, zanima e da li se koja susrela sa smeđim iscjetkom, dns smo 5+6 otprilike prvi pregled je super prošao potvrđena je trudnoća i bilo je sve oke!
Istu vecer imam kap smeđeg isjetka i dr mi daje utrogestan , evo 4 dana kasnije kod jutarnjeg mokrenje je i dalje tu ali skroz svijetlo smečkasto.
Pozdrav curke,
E sada, zanima e da li se koja susrela sa smeđim iscjetkom, dns smo 5+6 otprilike prvi pregled je super prošao potvrđena je trudnoća i bilo je sve oke!
Istu vecer imam kap smeđeg isjetka i dr mi daje utrogestan , evo 4 dana kasnije kod jutarnjeg mokrenje je i dalje tu ali skroz svijetlo smečkasto.
Ja sam ga imala na pocetku kad sam tek saznala da sam trudna, trajao mi je tri dana. Bila kod doktorice rekla mi da je to implatacijsko i da pijem Duphastone. Obzirom da sam ja Duphaston nabavila tek dan poslije pregleda iscjedak je nestao pa nisam ni pila. Za svaki slucaj da budes sigurna mozda pitati svoju ginekologicu ili napraviti pregled.
Pozdrav curke,
Ja sam ga imala na pocetku kad sam tek saznala da sam trudna, trajao mi je tri dana. Bila kod doktorice rekla mi da je to implatacijsko i da pijem Duphastone. Obzirom da sam ja Duphaston nabavila tek dan poslije pregleda iscjedak je nestao pa nisam ni pila. Za svaki slucaj da budes sigurna mozda pitati svoju ginekologicu ili napraviti pregled.
Hvala na savjetu, prva je trudnoća ,na me sve plaši...
Bila sam kod doktora rekao je da nije ništa opasno ali mene ipak hvata strah. Iako sam čitala da puno žena ima i obilnije pa nije nista opasno.
Dobrodosle nam nove cure ❤️❤️
Nivea, ja sam prosli tjedan 2 dana imala tu svijetlo smeđu točkicu na ulosku i sve je ok. Jucer bila na pregledu, nema nikakvog hematoma, upale, nista.
Jutro! Barbi čestitam na dva srčeka.. Predobro... Neka duplića!
Marinalin i nivea dobrodošle cure, želim cam ugodno druženje s nama 😀
url=https://lilypie.com]
Hvala vam svima, čitam vas već 3 godine i napokon sam dobila priliku družiti se s vama 😊😊
Koliko blizanaca 😄 predobro! I novim curama zelim dobrodoslicu u ekipu 😉
Ajme ja sinoc sanjala da sam bila na pregledu i da nosim trojke. Probudila se sva strahu 🤣
Pozdrav cure!
Nova sam ovdje pa neznam kako sve funkcionira 😉
Nego, u 10-tom sam tjednu trudnoce i trebam savjet. Prva mi je trudnoca. Naime jutros se probudila, otisla na wc i vidla svijetlu krv. Malo svijetle krvi bez ugruska, bez bolova u trbuhu. Neznam sto je, a neznam ni da li da odmah idem na hitnu ili sacekam.
Hvala na pomoci 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji