Mirjam2 predivne vijesti 🥰🥰 dupla sreca 😊
Zar nisi ti već imala jedan uzv u 5tt zar tad nisu vidjeli? Ili sam te pomijesala s nekim 😅
Da, tad sam bila na 5+3. Drugi plod je par dana manji pa se nije moglo vidjet, al zato je danas vec srceko kucalo ❤️
Predobro 😍😍😍
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Cure evo mene sa pregleda, jos uvijek pod dojmom i emocijama, jos uvijek mi se ruke tresu, nosim blizance 😍😍😍
Wooooow cestitam ti, prekrasno. 😍😍😍
Boookk! Ja sam nova, prva trudnoća. Zadnja M je bila 17.09., naucena sam za pregled 12.11. U ponedjeljak ujutro sam malo krvarila, prestrašila se i odmah išla kod gin. Rekla je da je sve u redu i dala mi Duphaston 3x1. Krvarenje je prestalo, već jučer nisam ništa primijetila. Nadam se da je to dobar znak 🤗 sada jedva čekam pregled!
Termin je, po aplikacijama, 24.06.2021. ❤️
Dobrodošla, nadamo se da ćemo se dugo družiti🤰🥰🤰
Naravno, moramo misliti pozitivno!! 🤗🤗🤗
MIRJAM: čestitam😍
Imam i ja vijesti. Dns sam neplanirani završila na hitnoj na pregledu zbog krvarenja koje je počelo odjednom bez ikakvih bolova ili grčeva i to nakon što sam se pomokrila. Zbog prethodnog spontanog sam se naravno odmah predstavila i od jurila na hitnu.
I imam i ja lijepe vijesti. Do krvarenja je najvjerojatnije došlo zbog hematoma koji mi se pojavio. No sve ostalo je super i odgovara trudnoći od 6+1 tj. I što je bilo najbolje od svega čuli smo i vidjeli dva mala srčeka😁❤️❤️ a suprug je cijelo vrijeme navijao za blizance😅🤣🤣🤣
Propisana mi je terapija vaginalno Utrogestan. I rekao je da odmaram no da mogu i dalje raditi i da je najbitnije da izbjegavam stres. Još sam u šoku🤣🤣🤣
👩🦰♂️31 god
👨🦱♀️34 god
👩❤️👨 Together since 2009, married since 2017
🤰+16.10.2020.
Isprike na greškama gore🤣🤣🤣nisam se predstavila nego prestravila i od jurila na hitnu. 🤦♀️
👩🦰♂️31 god
👨🦱♀️34 god
👩❤️👨 Together since 2009, married since 2017
🤰+16.10.2020.
Hvala vam cure❤️❤️
Jeeeej Barbi pa cestitam 🥰🥰 I da, znam kako ti je 😂 Bas se veselim da smo dvije za sada s blizancima, a sigurno ce nam se i jos netkobprodruzit 🍀
Ajme i moj muz stalno prica o blizancima jos od prve trudnoće, al bilo bo veselo🙈😜
👱♀️29
👨🦱30
Planiramo drugo djete od 06/2020
+ 22.10. 2020.
Termin 01.07. Girl 💓
Ajme i moj muz stalno prica o blizancima jos od prve trudnoće, al bilo bo veselo🙈😜
Gle, Mary, mozda te vec na iducem pregledu iznenadi 😄
Pozdrav cure.
Svjeze sam trudna kao sto se vidi u potpisu🥰
Cekam ultrazvuk 11.11 ,beta je 880 na 14dana od ovulacije i doktor kaze ne treba ponavljat.
Simptoma nista posebno,piskenje,nekad grc nisko dole.
Nova sam u svemu ovome pa mozda od vas naucim nesto
👩39god
👨38god
Amh 0.37ng
Sve drugo uredno🥰
2021 rodena Ivf-om 👧🏼
3mj ivf-3 blaste,1 vracena dvije❄️❄️
3.4 beta 1420,ultrazvuk 18.4🤩
MIRJAM: čestitam😍
Imam i ja vijesti. Dns sam neplanirani završila na hitnoj na pregledu zbog krvarenja koje je počelo odjednom bez ikakvih bolova ili grčeva i to nakon što sam se pomokrila. Zbog prethodnog spontanog sam se naravno odmah predstavila i od jurila na hitnu.
I imam i ja lijepe vijesti. Do krvarenja je najvjerojatnije došlo zbog hematoma koji mi se pojavio. No sve ostalo je super i odgovara trudnoći od 6+1 tj. I što je bilo najbolje od svega čuli smo i vidjeli dva mala srčeka😁❤️❤️ a suprug je cijelo vrijeme navijao za blizance😅🤣🤣🤣
Propisana mi je terapija vaginalno Utrogestan. I rekao je da odmaram no da mogu i dalje raditi i da je najbitnije da izbjegavam stres. Još sam u šoku🤣🤣🤣
Super 🥰 cestitam barbi na blizancima ❤
Bas lijepe vijesti nadam se da će biti još blizanaca to je bas lijepo 😊
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji