Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Aneee
    30. Listopad 2020. 17:40

Mirjam2

ana.b.

Mirjam2 predivne vijesti 🥰🥰 dupla sreca 😊
    Zar nisi ti već imala jedan uzv u 5tt zar tad nisu vidjeli? Ili sam te pomijesala s nekim 😅

Da, tad sam bila na 5+3. Drugi plod je par dana manji pa se nije moglo vidjet, al zato je danas vec srceko kucalo ❤️

Predobro 😍😍😍

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

30. Listopad 2020. 19:32

Mirjam2

Cure evo mene sa pregleda, jos uvijek pod dojmom i emocijama, jos uvijek mi se ruke tresu, nosim blizance 😍😍😍

Wooooow cestitam ti, prekrasno. 😍😍😍

Hedwig.Z
    30. Listopad 2020. 19:34

Orhideja1

Lulu.Lu

Boookk! Ja sam nova, prva trudnoća. Zadnja M je bila 17.09., naucena sam za pregled 12.11. U ponedjeljak ujutro sam malo krvarila, prestrašila se i odmah išla kod gin. Rekla je da je sve u redu i dala mi Duphaston 3x1. Krvarenje je prestalo, već jučer nisam ništa primijetila. Nadam se da je to dobar znak 🤗 sada jedva čekam pregled!

Termin je, po aplikacijama, 24.06.2021. ❤️

Dobrodošla, nadamo se da ćemo se dugo družiti🤰🥰🤰

Naravno, moramo misliti pozitivno!! 🤗🤗🤗

• Barbi_2309
    30. Listopad 2020. 21:57

MIRJAM: čestitam😍
    Imam i ja vijesti. Dns sam neplanirani završila na hitnoj na pregledu zbog krvarenja koje je počelo odjednom bez ikakvih bolova ili grčeva i to nakon što sam se pomokrila. Zbog prethodnog spontanog sam se naravno odmah predstavila i od jurila na hitnu.
    I imam i ja lijepe vijesti. Do krvarenja je najvjerojatnije došlo zbog hematoma koji mi se pojavio. No sve ostalo je super i odgovara trudnoći od 6+1 tj. I što je bilo najbolje od svega čuli smo i vidjeli dva mala srčeka😁❤️❤️ a suprug je cijelo vrijeme navijao za blizance😅🤣🤣🤣
    Propisana mi je terapija vaginalno Utrogestan. I rekao je da odmaram no da mogu i dalje raditi i da je najbitnije da izbjegavam stres. Još sam u šoku🤣🤣🤣

👩‍🦰♂️31 god
    👨‍🦱♀️34 god
    👩‍❤️‍👨 Together since 2009, married since 2017

🤰+16.10.2020.

• Barbi_2309
    30. Listopad 2020. 22:01

Isprike na greškama gore🤣🤣🤣nisam se predstavila nego prestravila i od jurila na hitnu. 🤦‍♀️

👩‍🦰♂️31 god
    👨‍🦱♀️34 god
    👩‍❤️‍👨 Together since 2009, married since 2017

🤰+16.10.2020.

30. Listopad 2020. 22:19

Hvala vam cure❤️❤️
    Jeeeej Barbi pa cestitam 🥰🥰 I da, znam kako ti je 😂 Bas se veselim da smo dvije za sada s blizancima, a sigurno ce nam se i jos netkobprodruzit 🍀

• Maryy29
    30. Listopad 2020. 22:44

Ajme i moj muz stalno prica o blizancima jos od prve trudnoće, al bilo bo veselo🙈😜

👱‍♀️29
    👨‍🦱30
    Planiramo drugo djete od 06/2020
    + 22.10. 2020.
    Termin 01.07. Girl 💓

30. Listopad 2020. 22:53

Maryy29

Ajme i moj muz stalno prica o blizancima jos od prve trudnoće, al bilo bo veselo🙈😜

Gle, Mary, mozda te vec na iducem pregledu iznenadi 😄

Rina 39
    31. Listopad 2020. 06:46

Pozdrav cure.
    Svjeze sam trudna kao sto se vidi u potpisu🥰
    Cekam ultrazvuk 11.11 ,beta je 880 na 14dana od ovulacije i doktor kaze ne treba ponavljat.
    Simptoma nista posebno,piskenje,nekad grc nisko dole.
    Nova sam u svemu ovome pa mozda od vas naucim nesto

👩39god
    👨38god
    Amh 0.37ng
    Sve drugo uredno🥰
    2021 rodena Ivf-om 👧🏼
    3mj ivf-3 blaste,1 vracena dvije❄️❄️
    3.4 beta 1420,ultrazvuk 18.4🤩

Aneee
    31. Listopad 2020. 07:09

Barbi_2309

MIRJAM: čestitam😍
    Imam i ja vijesti. Dns sam neplanirani završila na hitnoj na pregledu zbog krvarenja koje je počelo odjednom bez ikakvih bolova ili grčeva i to nakon što sam se pomokrila. Zbog prethodnog spontanog sam se naravno odmah predstavila i od jurila na hitnu.
    I imam i ja lijepe vijesti. Do krvarenja je najvjerojatnije došlo zbog hematoma koji mi se pojavio. No sve ostalo je super i odgovara trudnoći od 6+1 tj. I što je bilo najbolje od svega čuli smo i vidjeli dva mala srčeka😁❤️❤️ a suprug je cijelo vrijeme navijao za blizance😅🤣🤣🤣
    Propisana mi je terapija vaginalno Utrogestan. I rekao je da odmaram no da mogu i dalje raditi i da je najbitnije da izbjegavam stres. Još sam u šoku🤣🤣🤣

Super 🥰 cestitam barbi na blizancima ❤
    Bas lijepe vijesti nadam se da će biti još blizanaca to je bas lijepo 😊

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.