Mirjam2 cestitam na duplicima 😄 mogu mislit kako je bilo vidjet dva srca.. prekrasno 😍
Hvala vam od srca, ja sam se rasula od emocija ❤️❤️ Svi su plakali kad su culi, od roditelja, braće...
Mary, cestitam ti na tvom pregledu 😍
Monestra, doći ćes nam brzo opet 🤞🍀❤️
Mirjaaaaaaam čestitaaaaaaaam🥰🥰🥰🥰🥰 Predobro!!! Mogu mislit kako se osjećaš 😇
👨💼30 💓 👩💼28
Naše malo čudo je napokon na putu 🤰🥰
Boookk! Ja sam nova, prva trudnoća. Zadnja M je bila 17.09., naucena sam za pregled 12.11. U ponedjeljak ujutro sam malo krvarila, prestrašila se i odmah išla kod gin. Rekla je da je sve u redu i dala mi Duphaston 3x1. Krvarenje je prestalo, već jučer nisam ništa primijetila. Nadam se da je to dobar znak 🤗 sada jedva čekam pregled!
Termin je, po aplikacijama, 24.06.2021. ❤️
Cure evo mene sa pregleda, jos uvijek pod dojmom i emocijama, jos uvijek mi se ruke tresu, nosim blizance 😍😍😍
ČESTITKEEEE!! Ja sam ponosna teta malih twinsića! 💚💙Poseban je osjećaj gledati ih kako skupa odrastaju, jedan drugog nadopunjuju i uče medjesobno. Prekrasno!!
Mirjam2 predivne vijesti 🥰🥰 dupla sreca 😊
Zar nisi ti već imala jedan uzv u 5tt zar tad nisu vidjeli? Ili sam te pomijesala s nekim 😅
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Mirjaaaam čestitam od srca! Mogu mislit koja sreća je ćuti dva mala srčeka ❤️❤️❤️❤️.
🙋♀️37🧔34
1.missed ab 7tt.- 10/19
22.10 ➕👶♥️🌼
IT'S A BOY💙💙💙
24.06.2021 - IVO 💙💙
[/url
Bok cure ev mene sa pregleda, sve je uredu, vidi se samo gv, kaze za tjedan dana ce se sve vidjeti 5+1 sam.
Dala mi je uputnice za krv i urin, te folacin da pijem jednom dnevno😁
Super, za pregled. I ja sam jutros obavila krv i urin i tromfodiliju. Sad cekam komisiju ali mi je ginekolog rekao da cu vrlo vjerojatno dobit heparin injekcije za prevenciju mene i bebe. Ma sve cu napraviti samo da sve prođe u redu i da izguramo ovih 9 mjeseci
🙋♀️37🧔34
1.missed ab 7tt.- 10/19
22.10 ➕👶♥️🌼
IT'S A BOY💙💙💙
24.06.2021 - IVO 💙💙
[/url
Boookk! Ja sam nova, prva trudnoća. Zadnja M je bila 17.09., naucena sam za pregled 12.11. U ponedjeljak ujutro sam malo krvarila, prestrašila se i odmah išla kod gin. Rekla je da je sve u redu i dala mi Duphaston 3x1. Krvarenje je prestalo, već jučer nisam ništa primijetila. Nadam se da je to dobar znak 🤗 sada jedva čekam pregled!
Termin je, po aplikacijama, 24.06.2021. ❤️
Dobrodošla, nadamo se da ćemo se dugo družiti🤰🥰🤰
02/13 missed ab. 7tt
12/19 missed ab. 13tt
10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
It's a boy 💙👣👶
28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
08/23 biokemijska
Mirjam2 predivne vijesti 🥰🥰 dupla sreca 😊
Zar nisi ti već imala jedan uzv u 5tt zar tad nisu vidjeli? Ili sam te pomijesala s nekim 😅
Da, tad sam bila na 5+3. Drugi plod je par dana manji pa se nije moglo vidjet, al zato je danas vec srceko kucalo ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji