Curke, ja sam 7+5. I od sinoc su mi krenili grcevi ko pred M, ikom slično? 😘
jel imaš kakav iscjedak? Mislim da je normalno u ovoj fazi osjećat grčeve, zatezanja itd, ipak se sve širi dolje. U slučaju da ti krene iscjedak i bol postane neizdrživa za svaki slučaj odi doktoru da te pregleda pa da si mirna.
Cure evo mene sa pregleda, jos uvijek pod dojmom i emocijama, jos uvijek mi se ruke tresu, nosim blizance 😍😍😍
Svaki u svojoj posteljici, 2 mala srčeka sam vidjela i čula, nesto najljepše ikad ❤️❤️
Od onog iscjetka sta sam imala nema nist, nije vidjela nikakav hematom ili upalu, sve je bilo ok
Cure evo mene sa pregleda, jos uvijek pod dojmom i emocijama, jos uvijek mi se ruke tresu, nosim blizance 😍😍😍
Ajmee koje iznenađenje!! Bas lijepo 🥰
Što se tiče harmony testa, na koji način se on izvodi, nisam još ništa istražila? To se isto privatno plaća?
Bok cure!
Drago mi je da vaši pregledi protiču u najboljem redu, ma neka tako i nastave svima nama!
Clio bit će sve dobro, rano je bilo za vidjeti sve, naoružaj se lijepim mislima.
Mirjam2 wooow predobrooo! Dupla sreća dupli strah, ma neka sve bude školski i dosadno!
Što se tiče testova ne pada mi na pamet plaćat kidanje živaca 😂 to je samo moj stav ništa više ništa manje. Uzv mi je dovoljan!
Inače počela sam pteskakat kavu, vitamine, nakon ručka mi je muka jedno 3h. Dakle definitivno imam mučnine. Grudi su naraslee još više. A više me ne pritišće odjeća preko trbuha tako da simptomčići se mijenjaju. I skužila sam da mi jutri usne budu natečene kao da sam ih malo napumpala (inače su tanke).
url=https://lilypie.com]
Mirjam, divne vijesti, dvije srećice🥰🥰
02/13 missed ab. 7tt
12/19 missed ab. 13tt
10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
It's a boy 💙👣👶
28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
08/23 biokemijska
Ajmee koje iznenađenje!! Bas lijepo 🥰
Što se tiče harmony testa, na koji način se on izvodi, nisam još ništa istražila? To se isto privatno plaća?
Radi se najranije u 11tt vađenjem krvi i opsežniji uzv.
02/13 missed ab. 7tt
12/19 missed ab. 13tt
10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
It's a boy 💙👣👶
28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
08/23 biokemijska
Bok cure ev mene sa pregleda, sve je uredu, vidi se samo gv, kaze za tjedan dana ce se sve vidjeti 5+1 sam.
Dala mi je uputnice za krv i urin, te folacin da pijem jednom dnevno😁
👱♀️29
👨🦱30
Planiramo drugo djete od 06/2020
+ 22.10. 2020.
Termin 01.07. Girl 💓
Mirjam wow, čestitam ti i to duplo ❤️
Inače cure, ja vas i dalje svaki dan čitam, ipak sam bila kratko sa vama, a sad kad se Mirjam javila sa prekrasnim vijestima, morala sam se i ja javiti 😁
Čestitam i ostalim curama na trudnoćama, čitam vas i dalje 😍
♀️33 ♂️35
Biokemijske 💔 8/19, 10/20, 04/21, 05/21
Novalac ~ Clexane 0,4 💉
💜
Svaki u svojoj posteljici, 2 mala srčeka sam vidjela i čula, nesto najljepše ikad ❤️❤️
Od onog iscjetka sta sam imala nema nist, nije vidjela nikakav hematom ili upalu, sve je bilo ok
Koja prelijepa vijest! Predivno
🙎♀️ 35.god
🙎♂️ 36.god.
+ 20.10.'20. ❤
It's a boy💙 30.06.2021.
+ 11.02.2023.❤️
Termin:25.10.2023.
Harmony 30.03. ✅️ it's a girl💗
Sortiraj odgovore
Najstariji