Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Jelica1986
    30. Listopad 2020. 11:22

Rita30

Curke, ja sam 7+5. I od sinoc su mi krenili grcevi ko pred M, ikom slično? 😘

jel imaš kakav iscjedak? Mislim da je normalno u ovoj fazi osjećat grčeve, zatezanja itd, ipak se sve širi dolje. U slučaju da ti krene iscjedak i bol postane neizdrživa za svaki slučaj odi doktoru da te pregleda pa da si mirna. 

30. Listopad 2020. 11:46

Cure evo mene sa pregleda, jos uvijek pod dojmom i emocijama, jos uvijek mi se ruke tresu, nosim blizance 😍😍😍 

30. Listopad 2020. 11:47

Svaki u svojoj posteljici, 2 mala srčeka sam vidjela i čula, nesto najljepše ikad ❤️❤️
    Od onog iscjetka sta sam imala nema nist, nije vidjela nikakav hematom ili upalu, sve je bilo ok

• Mare87
    30. Listopad 2020. 11:52

Mirjam2

Cure evo mene sa pregleda, jos uvijek pod dojmom i emocijama, jos uvijek mi se ruke tresu, nosim blizance 😍😍😍

Ajmee koje iznenađenje!! Bas lijepo 🥰

Što se tiče harmony testa, na koji način se on izvodi, nisam još ništa istražila? To se isto privatno plaća?

Mallla
    30. Listopad 2020. 12:06

Bok cure!
    Drago mi je da vaši pregledi protiču u najboljem redu, ma neka tako i nastave svima nama!
    Clio bit će sve dobro, rano je bilo za vidjeti sve, naoružaj se lijepim mislima.
    Mirjam2 wooow predobrooo! Dupla sreća dupli strah, ma neka sve bude školski i dosadno!
    Što se tiče testova ne pada mi na pamet plaćat kidanje živaca 😂 to je samo moj stav ništa više ništa manje. Uzv mi je dovoljan!
    Inače počela sam pteskakat kavu, vitamine, nakon ručka mi je muka jedno 3h. Dakle definitivno imam mučnine. Grudi su naraslee još više. A više me ne pritišće odjeća preko trbuha tako da simptomčići se mijenjaju. I skužila sam da mi jutri usne budu natečene kao da sam ih malo napumpala (inače su tanke). 

url=https://lilypie.com]

Orhideja1
    30. Listopad 2020. 12:36

Mirjam2

Mirjam, divne vijesti, dvije srećice🥰🥰

02/13 missed ab. 7tt
    12/19 missed ab. 13tt
    10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
    It's a boy 💙👣👶
    28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
    08/23 biokemijska

Orhideja1
    30. Listopad 2020. 12:38

Mare87

Mirjam2

Ajmee koje iznenađenje!! Bas lijepo 🥰

Što se tiče harmony testa, na koji način se on izvodi, nisam još ništa istražila? To se isto privatno plaća?

Radi se najranije u 11tt  vađenjem krvi i opsežniji uzv. 

02/13 missed ab. 7tt
    12/19 missed ab. 13tt
    10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
    It's a boy 💙👣👶
    28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
    08/23 biokemijska

• Maryy29
    30. Listopad 2020. 12:58

Bok cure ev mene sa pregleda, sve je uredu, vidi se samo gv, kaze za tjedan dana ce se sve vidjeti 5+1 sam.
    Dala mi je uputnice za krv i urin, te folacin da pijem jednom dnevno😁

👱‍♀️29
    👨‍🦱30
    Planiramo drugo djete od 06/2020
    + 22.10. 2020.
    Termin 01.07. Girl 💓

Monstera
    30. Listopad 2020. 13:33

Mirjam2

Mirjam wow, čestitam ti i to duplo ❤️
    Inače cure, ja vas i dalje svaki dan čitam, ipak sam bila kratko sa vama, a sad kad se Mirjam javila sa prekrasnim vijestima, morala sam se i ja javiti 😁
    Čestitam i ostalim curama na trudnoćama, čitam vas i dalje 😍

♀️33 ♂️35
    Biokemijske 💔 8/19, 10/20, 04/21, 05/21
    Novalac ~ Clexane 0,4 💉
    💜

Monika1011
    30. Listopad 2020. 13:43

Mirjam2

Svaki u svojoj posteljici, 2 mala srčeka sam vidjela i čula, nesto najljepše ikad ❤️❤️
    Od onog iscjetka sta sam imala nema nist, nije vidjela nikakav hematom ili upalu, sve je bilo ok

Koja prelijepa vijest! Predivno

🙎‍♀️ 35.god
    🙎‍♂️ 36.god.
    + 20.10.'20. ❤
    It's a boy💙 30.06.2021.
    + 11.02.2023.❤️
    Termin:25.10.2023.
    Harmony 30.03. ✅️ it's a girl💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.