Sretna Nova godina cure i da nam bude svima najljepša do sada ❤️🥂
➕ 17.10.
👧 22.06.2021 - stigla curka
Sretna Nova godina cure 🎉🎉🎉 neka nam donese svega lijepog a odnese sve ruzno. Nek smo zdrave zive i sretne s nasim bebicama u narednij god
2021 Baby girl 💕
03/25 missed ab 💔
06/25 Baby girl 💕
Drage moje žene, iako vas osobno ne znam, to ne umanjuje sve ono lijepo sto vam želim! A želim vam obilje zdravlja, sreće i ljubavi...i naravno, ono sto je najvažnije - da na svijet donesemo zdrave i dobre bebe koje će jednoga dana izrasti u ljudine sa velikim, nesebičnim srcem. Baš kakva je i naša Hrvatska posljednih dana!
Živjele vi meni! 🥂
👩🏻 32 god.
🧔🏻 32 god.
1/2020 missed ab 10tt
11/2020 plusić 💫
27.07.2021. Ante 🤎
Drage zene, sretna vam i blagoslovljena Nova godina 🥳 zelim vam obilje mira, blagostanja, ljubavi i zdravlja i naravno da sve prođe u redu s trudnocama i porodima i da na ljeto rodite zdrave bebe ❤️
👨🦱35
👱♀️26 Hipotireoza, Hashimoto, Euthyrox 88,
9/2020 Missed ab. 9tt 😔
12/12/2020 +
It's a girl ❤️
Drage moje žene sretna vam Nova godina, neka nam svima bude još ljepša i bolja od ove, nek nam donese žive, zdrave i vesele bebice! ❤️🎊🥂🤱
Drage moje trudnice, zelim vam svima sretnu novu 2021.godinu! Neka vam donese mir, ljubav, srecu, veselje, obitelj, zivu i zdravu bebicu koja ce izrasti u dobru, zdravu i sretnu osobu! 🤗❤😘
Sretna nova godina drage trudnice 🤰🤰 želim nam svima uredne trudnoće do kraja, lake porode i žive i zdrave bebice 🤱🤱
02/13 missed ab. 7tt
12/19 missed ab. 13tt
10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
It's a boy 💙👣👶
28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
08/23 biokemijska
Sretna Nova Godina ženice ❤
Neka nam se ostvare lipe želje, rodimo žive zdrave bebice, da mi budemo žive, zdrave i zadovoljne. Neka nam najmiliji budu dobro i da zajedno dočekamo 2022. S pričama o našim već velikim bebama 😍
url=https://lilypie.com]
Cure sretna vam nova! Da dočekamo svoje mrvice ovu godinu i da sve bude ok 🙏❤️
🧑🏻 37
👩🏻 36
👶🏻 4
Sortiraj odgovore
Najstariji