Evo me napokon,moja doktorica kaze da je sve u redu. 🥰🥰🥰
I da joj maternica izgleda normalno i da bi mi vec rekla i prije da nešto nije u redu ili da je nepravilnog oblika te da je doktorica na zamjeni mlada i da se ne brinem nista. Ako bas zelim da me moze poslati na 3d maternice da se uvjerim. U slucaju bolova i krvarenja da se javim hitno i drugi termin je za 2 tjedna i da cemo vjerojatno cuti srceko! Sad na slici ne vidim puno samo flekica.. 🥰❤
Moguce je da je jednostavno jer ti maternica raste, ili mozda imas cistu u jajniku (corpus luteum ciste znaju bit prisutne tijekom trudnoce). Ako te bude jako bolilo ili pocnes krvarit, onda je zabrinjavajuce rekla bi. Prati stanje veceras i sutra i vidi, ako te jos bude bolilo ja bi otisla doktoru za svaki slucaj provjerit da je plod u maternici a ne van.
Hvala ti puno na odgovoru ❤️, nadam se da ce biti ok, a do sutra ako ne prođe cu sigurno otici doktoru.
👨🦱35
👱♀️26 Hipotireoza, Hashimoto, Euthyrox 88,
9/2020 Missed ab. 9tt 😔
12/12/2020 +
It's a girl ❤️
I da joj maternica izgleda normalno i da bi mi vec rekla i prije da nešto nije u redu ili da je nepravilnog oblika te da je doktorica na zamjeni mlada i da se ne brinem nista. Ako bas zelim da me moze poslati na 3d maternice da se uvjerim. U slucaju bolova i krvarenja da se javim hitno i drugi termin je za 2 tjedna i da cemo vjerojatno cuti srceko! Sad na slici ne vidim puno samo flekica.. 🥰❤
Možeš mirna u novu godinu 🤗
2021. M 💗
Možeš mirna u novu godinu 🤗
Daaa,cekala sam ovaj dan nestrpljivo i napokon dočekala. Sad odbrojavanje do drugog pregleda.. 😂
Bok cure. Od jucer me bas boli ispod pupka, nisam se mogla pomaknut od boli u jednom trenutku. Bas me strah i najrade bih otisla na hitnu, ali me strah otici, a strah me i cekat tjedan dva do sljedeceg pregleda bas me strah pregleda opcenito jer u prosloj trudnici je sve bilo u redu i onda mi je samo rekla da nema otkucaja vise. Bas sam pod prevelikim stresom zbog potresa i opcenito i bojim se da to utjece na bebu
Cure ja dobila fibru jucer krece se oko 38.boli donji dio leda i ono koma.
Narucili me u sub za kovid i kao rekli sa skidam temp.
Kako znat jel korona il nesto drugo
Ima li ko sa fibrom
1.8. Curetak stigao 💗
Cure ja dobila fibru jucer krece se oko 38.boli donji dio leda i ono koma.
Narucili me u sub za kovid i kao rekli sa skidam temp.
Kako znat jel korona il nesto drugo
Ima li ko sa fibrom
Ja sam imala koronu tam pocetkom studenog. Kasljala sam imala temperaturu do 37.8 par dana, onda sam izgubila osjet mirisa, ali sve je bilo ok na kraju. Sopala se vitaminima i snizavala temperaturu lupocetom, pila puno tekucine a za grlo koristila pastile i propolis i caj. Na pregledu pocetkom 12.mj. nakon sto sam ozdravila sve je bilo ok s bebom
Pozdrav! Danas sam na uzv prvi put vidjela kako mojoj bebici srce kuca! Neopisiv osjecaj! Bas sam pod dojmom! Uglavno sada smo na 6+4 i i kontrola nam je za 4 tjedna. Tko ce to docekati 🙃
Kao sto se vidi u potpisu nas put do bebice je bio malo trnovit ali sada smo tu i idemo hrabro naprijed!
Veselim se tipkanju s vama!
Poliklinika IVF, 2. Ivf uspješan - cekamo dečkića 💙
[/url
Stize nam decko💙
Evana, cini mi se da je jos rano da ti bebica bude ispod pupka, mislim da je jos uvijek nize u trbuhu, moguce je da su to bolovi u crijevima... mozda neki plinovi zbog usporene probave. Midlim da je jedna cura s foruma pisala da je bila na hitnoj i ispalo je bas to razlog. Pokusaj se smiriti, stres utjece na cijeli organizam... popij neki acidofil, suhe sljive, odmori i vidi kako ce ti biti...a ako ne prođe, mozes nazvati hitnu telefonski prvo za konzultacije, a onda i otici tamo...
Zapravo, Evana nista te ne kosta da ih odmah zoves i kazes simptome pa vidis sta ce ti reci...
Vucica, dobrodosla!
Mmarie, drago mi je da je ispalo sve dobro!
Sortiraj odgovore
Najstariji