Jutro cure, jel ima neko problem sa herpesom.. meni sam sto je jedan prosao odmah drugi se pojavio..bas iritira 🤦♀️
🙅♀️30, 🙋♂️29
Jutro cure, jel ima neko problem sa herpesom.. meni sam sto je jedan prosao odmah drugi se pojavio..bas iritira 🤦♀️
Jutro 😊 I meni se to dogodilo odmah jedan za drugim, evo drugi zarasta sad. Ja stavljam sikapur med gel na herpes. Sklona sam herpesu i inace, do trudnoce sam koristila tablete l-lysine od solgara, i dok sam njih pila herpes se nije uopce pojavljivao. Sad ih ne koristim, jer nisam pronasla pouzdane informacije da li su sigurne u trudnoci
Devojke, evo opet mene da se zalim 🙈
Jutros sam pocela da placem koliko mi sve smrdi, koliko nijedan miris ne mogu da podnesem.. cim udjem u kucu sve smrdi iako je sve lepo provetreno
Meni je to najgore, sve mi smrdi, sve osjetim, nenormalno, krema za lice koju godinama koristim, muzevi parfemi koje sam do sad obozavala, dim od cigarete,pasta za zube, svinjetina, krastavci. Od svega mi je muka 🙈 Lezim s 2, 3 deke a prozori otvoreni samo da ima svjezeg zraka 😄 A gladna sam cijelo vrijeme, cim osjetim da mi je zeludac poluprazan moram nesto gricnuti ili popiti inace mi je jos vise muka.. a naranca ni limun mi nažalost ne pomazu.. Caj od kamilice mi je ok i miris lavande
👨🦱35
👱♀️26 Hipotireoza, Hashimoto, Euthyrox 88,
9/2020 Missed ab. 9tt 😔
12/12/2020 +
It's a girl ❤️
Pahuljica, isto kao da opisujes mene 😂 nisam stavila parfem 2 meseca 😂 nadam se da ce sve ovo za 2-3 nedelje proci, da mogu konacno da uzivam u trudnoci, jer sada stvarno se mnogo mucim.. 😟
👱🏼♀️ 24
🧔🏻 24
➕ 25.11.
Šta da vam pričam, prije 2mj sam počastila samu sebe Chanelom 100ml. Eno gadi mi se... 😭
Ja sam se ponadala prije cca 10ak dana da su moje mučnine malo oslabile, ali ništa od toga. Najbolja prijateljica mi je wc školjka..
👩🏻 32 god.
🧔🏻 32 god.
1/2020 missed ab 10tt
11/2020 plusić 💫
27.07.2021. Ante 🤎
Ja se ponekad pitam jesam li trudna... Hahaha 🤣🙈
Osim sto sam imala slabe mucnine, sad ponekad budu. .. Od mirisa mi nista ne smeta, nisam povracala.. Jedino sto mi smeta neki muski parfem sto sogor nosi, neki sto je sad u modi... Valjda ga svi imaju, njega osjetim na kilometre i jednostavno mi je prejak i smeta mi, ali ne povraca mi se... Isto tako tu i tamo me dolje boli, kako se maternica siri i to je to....
Nadam se da ce uskoro prestati, vec sam izludila sve oko sebe, nemoj ovo, nemoj ono, smrdi ovo, smrdi ono, necu ovo kuhati smrdi, necu jesti smrdi 😂
Blago tebi MeryClear 😍
👨🦱35
👱♀️26 Hipotireoza, Hashimoto, Euthyrox 88,
9/2020 Missed ab. 9tt 😔
12/12/2020 +
It's a girl ❤️
Ja sam super, neki mirisi mi smetaju, al sam nasla kaj mi odgovara, mislim da cu si parfem danas kupiti napokon 😂 mucnine minimalne, samo kad ogladnim umjesto da osjetim glad mi il bude muka il mi se magli pred ocima. Vise sam umorna, uhvati me cesto neka slabost i lakse se zadisem nego inace. Nemam se sta bas zaliti ovih dana 😊😊
2021. M 💗
Ja se ponekad pitam jesam li trudna… Hahaha 🤣🙈
Osim sto sam imala slabe mucnine, sad ponekad budu. .. Od mirisa mi nista ne smeta, nisam povracala.. Jedino sto mi smeta neki muski parfem sto sogor nosi, neki sto je sad u modi… Valjda ga svi imaju, njega osjetim na kilometre i jednostavno mi je prejak i smeta mi, ali ne povraca mi se… Isto tako tu i tamo me dolje boli, kako se maternica siri i to je to….
Hahahhaa ovak se i ja pitam,meni cak nikakav miris ne smeta 😂
Jedino sto imam je ta muka i slabost kad ogladnim, tj kad duze vrijeme nista ne pojedem ovo sto Ana spominje.
🙅♀️30, 🙋♂️29
Imam li samo ja problem ili se možete poistovjetiti?
Svaki odlazak na wc mi je mini drama i gledam u taj wc papir kao da je ne znam šta, ne bi li vidjela krv... 😶
👩🏻 32 god.
🧔🏻 32 god.
1/2020 missed ab 10tt
11/2020 plusić 💫
27.07.2021. Ante 🤎
Sortiraj odgovore
Najstariji