Drage zene, sretna nova godina,nama svima ova mora bit najljepša!! 🥰🙏🤰
Imam jedno pitanje .. da li je ijedna od vas imala ogroman pritisak u maternici, kao neke munje i bockanja koja prolaze kroz vaginu i straznjicu? Ne mogu rec da je to neka jaka neizdrziva bol,vise je iritantna i izmuci me jer traje cijeli dan i tako vec mjesec dana..mucnina nema,samo to pa me brine do kad ce to tako biti...ako je netko imao nek podjeli svoje iskustvo,bit ce mi lakse.. hvala
👸34🤴38
06 i 07/20 AIH - neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏
Drage zene, sretna nova godina,nama svima ova mora bit najljepša!! 🥰🙏🤰
Imam jedno pitanje ..da li je ijedna od vas imala ogroman pritisak u maternici, kao neke munje i bockanja koja prolaze kroz vaginu i straznjicu? Ne mogu rec da je to neka jaka neizdrziva bol,vise je iritantna i izmuci me jer traje cijeli dan i tako vec mjesec dana..mucnina nema,samo to pa me brine do kad ce to tako biti…ako je netko imao nek podjeli svoje iskustvo,bit ce mi lakse.. hvala
Jesi li se možda nahladila? Meni se to znalo događati kad je to ili imam nekakvu upalicu... karakteristična je ta “munja” koja prolazi kroz stražnjicu 😂
Ja bih se u svakom slučaju konzultirala s dr, posebno ako traje već mjesec dana..
👩🏻 32 god.
🧔🏻 32 god.
1/2020 missed ab 10tt
11/2020 plusić 💫
27.07.2021. Ante 🤎
Sretna Nova godina vama i vasim obiteljima! 😊😊A najvise od svega zelim svima zdravlja i da ove godine svima nama na ljeto stignu zive i zdrave bebice! 😘😘
Cureee, sretna Nova godina! Da nam svima bude zdravija i veselija!! 🥳🥳🥳
Sretan Nova godina. .da Vam bude bolja od prošle....i da imate sve školske trudnoće 😀
Pozdrav
Sretna Nova godina svima..
Ja sam nova ovdje, danas sam usla u 9tt. Obavljen prvi pregled, srce se culo hvala Bogu. Poslala sam mail u Petrovu da me naruce na kombinirani probir, pa cekam potvrdu, valjda ce odgovoriti uskoro. Termin poroda mi je 14.08
Pozdrav
Sretna Nova godina svima..
Ja sam nova ovdje, danas sam usla u 9tt. Obavljen prvi pregled, srce se culo hvala Bogu. Poslala sam mail u Petrovu da me naruce na kombinirani probir, pa cekam potvrdu, valjda ce odgovoriti uskoro. Termin poroda mi je 14.08
Dobrodošla, želimo ti urednu trudnoću 🤰🤰
02/13 missed ab. 7tt
12/19 missed ab. 13tt
10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
It's a boy 💙👣👶
28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
08/23 biokemijska
Devojke, evo opet mene da se zalim 🙈
Jutros sam pocela da placem koliko mi sve smrdi, koliko nijedan miris ne mogu da podnesem.. cim udjem u kucu sve smrdi iako je sve lepo provetreno i odmah grlim skoljku (zamrzecu kucu🤣).. juce sam povratila dorucak, rucak, veceru, a onu kasnu veceru kada sam vec pocela da drhtim od gladi je zeludac primio.. da nije, htela sam ici po jednu infuziju.. ali od svega meni su najgori mirisiiiiiii, ima li nekog leka protiv toga🤣 prozori su mi otvoreni 24h u sred zime, pomislice komsije da sam luda🤣
👱🏼♀️ 24
🧔🏻 24
➕ 25.11.
Devojke, evo opet mene da se zalim 🙈
Jutros sam pocela da placem koliko mi sve smrdi, koliko nijedan miris ne mogu da podnesem.. cim udjem u kucu sve smrdi iako je sve lepo provetreno i odmah grlim skoljku (zamrzecu kucu🤣).. juce sam povratila dorucak, rucak, veceru, a onu kasnu veceru kada sam vec pocela da drhtim od gladi je zeludac primio.. da nije, htela sam ici po jednu infuziju.. ali od svega meni su najgori mirisiiiiiii, ima li nekog leka protiv toga🤣 prozori su mi otvoreni 24h u sred zime, pomislice komsije da sam luda🤣
Ja sam po kući redsla vrećice čaja i doslovno kad bi nasla miris koji mi paše taj miris je bio meni pod nosom. Nspokon mi se unazad par dana počelo smirivat i baš sam sretna. Izdrži!
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji