Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rio
    30. Prosinac 2020. 19:51

Mame pozdrav! Svima koje ste bile na pregledu i vidjele svoje male kiflice, srculence i sve ostalo čestitam...🥰
    Ja sam na Badnjak imala nekakav smeđi trenutak na gaćicama i prilikom brisanja 🥸 dobila sam terapiju, kud muku mučim općenito s mučninama, Duphaston je dodatno pokrenuo lavinu. A dr na GO. Tako da za promjenu terapije čekam još tjedan dana... ono sto još vise jedva čekam je taj pregled. Zapravo sam u strahu zbog prošlog iskustva... 07.01. idem i obavijestiti ću vas da mi pošaljete malo pozitivne energije 🥺 psihološki to dobro utječe na mene... 
    veliki pozdrav vama i vašim kiflicama ☺️ 

👩🏻 32 god.
    🧔🏻 32 god.
    1/2020 missed ab 10tt
    11/2020 plusić 💫
    27.07.2021. Ante 🤎

sassy
    30. Prosinac 2020. 20:27

Rio

Mame pozdrav! Svima koje ste bile na pregledu i vidjele svoje male kiflice, srculence i sve ostalo čestitam…🥰
    Ja sam na Badnjak imala nekakav smeđi trenutak na gaćicama i prilikom brisanja 🥸 dobila sam terapiju, kud muku mučim općenito s mučninama, Duphaston je dodatno pokrenuo lavinu. A dr na GO. Tako da za promjenu terapije čekam još tjedan dana… ono sto još vise jedva čekam je taj pregled. Zapravo sam u strahu zbog prošlog iskustva… 07.01. idem i obavijestiti ću vas da mi pošaljete malo pozitivne energije 🥺 psihološki to dobro utječe na mene…

Pozdrav Rio,
    I sama mucim se s povracanjem, mucninama i tim smedjarenjem. Isto pijem Duphaston i jos par lijekova, mada mislim da nisu Duphastonom izazvane mucnine, ne osjecam da mi je gore poslije njega, konstantno je lose...
    Drzi se draga, do 9te sedmice hcg raste pa onda opada i s tim ce po malo i mucnine, blizu smo 💪
    Meni nista ne pomaze osim da legnem i da se malo umirim

👩‍🦰 - 31
    👨- 40
    Baby girl <3

• Vučica
    30. Prosinac 2020. 20:37

Cure, kad su vama mučnine počele? Mene za sada samo sise bole i umorna sam. To je to od simptoma. Nadam se da je to normalno.

Poliklinika IVF, 2. Ivf uspješan - cekamo dečkića 💙
    [/url
    Stize nam decko💙

• Dreamer97
    30. Prosinac 2020. 20:48

Evana, ja sam bila ta koja je bila na hitnoj zbog bola, na sve sam pomislila osim na probleme sa stolicom, eto takav je bol bio.. ali se ispostavi da je to! Suhe sljive, skokve kao sto rece Kiflica, zatim supice, corbice i nadam se da ce proci 😊

👱🏼‍♀️ 24
    🧔🏻 24
    ➕ 25.11.

lucijaa117
    30. Prosinac 2020. 21:01

Vučica

Cure, kad su vama mučnine počele? Mene za sada samo sise bole i umorna sam. To je to od simptoma. Nadam se da je to normalno.

Mene mucnine prate od pocetka ali te mucnine su bile samo nocu, a jake mucnine s povracanjem od 9 tt, nadala sam se iskreno da ce me preskociti ali nista od toga 🤣 Nekad traje cijeli dan, a nekad samo jutro bljucnem i tjt za citav dan, evo sad sam 11+3 i nadam se da ce cim prije prestat taj uzasan osjecaj

👸 24g
    🤴 26g
    11.11.2020. ➕

• mam1234
    30. Prosinac 2020. 21:07

Večer...samo da javim da sam danas rekla mami za trudnoću i bila je jako sretna...rekla je nek mali ide mjesec dva u vrtić i da onda kažemo tati za trudnoću....hvala svima na savjetima i podršci 😀

Rio
    30. Prosinac 2020. 22:34

sassy

Rio

Mame pozdrav! Svima koje ste bile na pregledu i vidjele svoje male kiflice, srculence i sve ostalo čestitam…🥰
    Ja sam na Badnjak imala nekakav smeđi trenutak na gaćicama i prilikom brisanja 🥸 dobila sam terapiju, kud muku mučim općenito s mučninama, Duphaston je dodatno pokrenuo lavinu. A dr na GO. Tako da za promjenu terapije čekam još tjedan dana… ono sto još vise jedva čekam je taj pregled. Zapravo sam u strahu zbog prošlog iskustva… 07.01. idem i obavijestiti ću vas da mi pošaljete malo pozitivne energije 🥺 psihološki to dobro utječe na mene…

Pozdrav Rio,
    I sama mucim se s povracanjem, mucninama i tim smedjarenjem. Isto pijem Duphaston i jos par lijekova, mada mislim da nisu Duphastonom izazvane mucnine, ne osjecam da mi je gore poslije njega, konstantno je lose…
    Drzi se draga, do 9te sedmice hcg raste pa onda opada i s tim ce po malo i mucnine, blizu smo 💪

Probaj cuclati limun. Meni to nekako pomaze, posebno kad je limun hladan... godi mi ta kiselina i smanjuje mi mučnine. 
    Mene su uhvatile u 5tt i traju cijelo vrijeme, ali nisam povraćala cesto. Povraćam otkada pijem Duphaston i to većinom ujutro.. trudim se izdržati bar sat vremena nakon tablete da ne povratim, da ne moram ponovno piti 🤮 
    Mame koje nemaju mučnine i to ih brine - NE BRINITE SE I BUDITE SRETNE 🤣 
    Većina mojih prijateljica nije imala mučnine, dok je jedna povraćala doslovno do poroda 🤯

Jel ti smeđarenje prošlo? 

👩🏻 32 god.
    🧔🏻 32 god.
    1/2020 missed ab 10tt
    11/2020 plusić 💫
    27.07.2021. Ante 🤎

Mallla
    30. Prosinac 2020. 23:00

Cure čestitam na dobrim pregledima! Cocolina čuvaj nam se ❤
    Cure koje boli probajte se otuširati, leći na leđa i podignuti noge na povišeno, leći na lijevi bok, većina grčeva i bolova bi trebala smiriti se. Oštra bol oko pupka su najčešće crijeva pa ako ipak bude previše bolno bolje provjerit na hitnoj. Ova bol što se širi hmmm ne znam. Mislim da nisam ni najbolje shvatila kako boli...
    I da dobrodošle nove cure 🥰 ono što me u ovoj godini veseli su naše bebice 🥰

url=https://lilypie.com]

sassy
    31. Prosinac 2020. 08:47

Rio

sassy

Rio

Pozdrav Rio,
    I sama mucim se s povracanjem, mucninama i tim smedjarenjem. Isto pijem Duphaston i jos par lijekova, mada mislim da nisu Duphastonom izazvane mucnine, ne osjecam da mi je gore poslije njega, konstantno je lose…

Probaj cuclati limun. Meni to nekako pomaze, posebno kad je limun hladan… godi mi ta kiselina i smanjuje mi mučnine.
    Mene su uhvatile u 5tt i traju cijelo vrijeme, ali nisam povraćala cesto. Povraćam otkada pijem Duphaston i to većinom ujutro.. trudim se izdržati bar sat vremena nakon tablete da ne povratim, da ne moram ponovno piti 🤮
    Mame koje nemaju mučnine i to ih brine - NE BRINITE SE I BUDITE SRETNE 🤣
    Većina mojih prijateljica nije imala mučnine, dok je jedna povraćala doslovno do poroda 🤯

Jel ti smeđarenje prošlo?

Kod mene nema pravila, povracanje je pristutno kroz cio dan, kako dodje. Probat cu to s limunom, inace sam se bojala jer cesto povracam i kiselinu iz stomaka pa da ne bude gore.
    Smedjarenje nije proslo :( isla sam kod dr medjutim nije vidjela nikakav hematom, kaze ako je bio povukao se, vidjela je neke smedje koncice pa moguce da i oni to uzrokuju pa mi je rekla da nastavim s terapijom i mirujem jos 3 sedmice pa na kontrolni pregled. Rekla je da ne brinem nije strasno. To smedjarenje se nekad povuce kod mene, pa opet pojavi i tako u krug s tim da je zadnje vrijeme svaki dan tu. Radila sam i briseve cekam nalaze u slucaju da je upala u pitanju.

👩‍🦰 - 31
    👨- 40
    Baby girl <3

Kiflica
    31. Prosinac 2020. 09:40

Pahuljice i Evana, je li vas prosla jaka bol? Jeste na kraju zvale hitnu ili isle tamo? 
    Cocolina, jako mi je zao sto si blizu potresa, sigurno je bilo jako stresno. Nadam se da su svi tvoji dobro i da je kuca izdrzala. Pokusaj se opustati sto vise... ❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.