Imam li samo ja problem ili se možete poistovjetiti?
Svaki odlazak na wc mi je mini drama i gledam u taj wc papir kao da je ne znam šta, ne bi li vidjela krv… 😶
I kod mene je tako.. Mene je nekako strah zbog prethodne trudnoce 😏 pokušavam biti pozitivna i sve, ali opet s druge strane ne mogu si pomoci a da ne mislim na to
👨🦱35
👱♀️26 Hipotireoza, Hashimoto, Euthyrox 88,
9/2020 Missed ab. 9tt 😔
12/12/2020 +
It's a girl ❤️
Imam li samo ja problem ili se možete poistovjetiti?
Svaki odlazak na wc mi je mini drama i gledam u taj wc papir kao da je ne znam šta, ne bi li vidjela krv… 😶
Uf i ja isto svaki put provjeravam jel ima krvi... Valjda se svi toga bojimo... Pogotovo kad osjetim dolje pritisak i kao da cu dobiti M,pa odem na wc da provjerim jel curim ili ne 😅🙈
Negativ.Ljubavi ja sam poprilično sigurna da nemaš obveze nikakav tečaj pohađat, osobito jer se dobar dio njih plaća pa te nitko ne može natjerati. ☺️ Ja svakako planiram, imaš sad hrpu online tečajeva, ali mislim da nema previše smisla prije 6.mj. trudnoće i čak se na neke ne možeš prije nekog tjedna trudnoće prijavit (za porod, dojenje itd), što ima i smisla. 😊
👱🏼♀️ 27
👱🏼♂️ 32
➕ 18.11. ❤️
It’s a boy! 💙
Pozdrav svima. Zelim vam sretnu novu godinu i da u zdravlju docekate vase bebice.
Nova sam na forumu i radujem se zajednickom iscekivanju. Termin je 23.8, al buduci da su blizanci vjerojatno ce biti ranije🙂
Pozdrav svima. Zelim vam sretnu novu godinu i da u zdravlju docekate vase bebice.
Nova sam na forumu i radujem se zajednickom iscekivanju. Termin je 23.8, al buduci da su blizanci vjerojatno ce biti ranije🙂
Dobrodošla! Želim ti mirnu i lijepu trudnoću... divno sto ćeš imati blizance 🥰
👩🏻 32 god.
🧔🏻 32 god.
1/2020 missed ab 10tt
11/2020 plusić 💫
27.07.2021. Ante 🤎
MaryClear drago mi je cuti da jos neko ima pritisak, da li te boli ?? Ja od 5.tj imam pritisak i boluckanje,doktor kaze da je normalno jer da se sve dolje siri i stisce druge organe kako beba raste ..samo se pitam kad to prestane,da li je nekome slicno? Umorna sam dosta od toga,nije to neka jaka bol ali isto iscrpi kad vec tako dugo traje...
👸34🤴38
06 i 07/20 AIH - neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏
MaryClear drago mi je cuti da jos neko ima pritisak, da li te boli ?? Ja od 5.tj imam pritisak i boluckanje,doktor kaze da je normalno jer da se sve dolje siri i stisce druge organe kako beba raste ..samo se pitam kad to prestane,da li je nekome slicno? Umorna sam dosta od toga,nije to neka jaka bol ali isto iscrpi kad vec tako dugo traje…
Meni je rekao moj gin da ta bol i pritisak mogu biti cak do 16 tjedna, jer se maternica širi. Ali ako imas jake, nepodnošljive bolove onda se javi svom gin. Bolje sprijeciti nego liječiti. Evo ja sam vec u 11 tj i mogu reci da me manje boli. Tu i tamo kroz dan. Inace me boljelo skoro cijeli dan...
MaryClear nisu jaki, vise su dosadni jer generalno traje cijeli dan ..pritisak, pa munje , pa malo jajnici,pa crijeva,pa leda.uvijek je nesto, ne mogu vise ni razaznati odakle dolazi...nista to nije jako ni neizdrzivo, nego jednostavno sam umorna od toga...a to su valjda moji simptomi, neko povraca ,nekome je to..i moj dr kaze da je to normalno,ali ja opet brinem i lakse mi je kad znam da je nekome isto...Hvala ti...
👸34🤴38
06 i 07/20 AIH - neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏
Sretna nova godina i da sve rodimo zdrave i žive bebice...ova godina će biti predivna za sve nas 🥰
Da se u i ja malo javim 😅 mm na godišnjem pa uživamo po cijele dane skupa 😊😊
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
MaryClear nisu jaki, vise su dosadni jer generalno traje cijeli dan ..pritisak, pa munje , pa malo jajnici,pa crijeva,pa leda.uvijek je nesto, ne mogu vise ni razaznati odakle dolazi…nista to nije jako ni neizdrzivo, nego jednostavno sam umorna od toga…a to su valjda moji simptomi, neko povraca ,nekome je to..i moj dr kaze da je to normalno,ali ja opet brinem i lakse mi je kad znam da je nekome isto…Hvala ti…
Svi se mi brinemo. Samo polako budu ti dosadni bolovi jos malo pa nestali. Neces ni skuziti da su prestali... Na kraju ces se brinuti jel sve ok zato sto te ne boli vise 🤣😂 tak meni dode one dane kada je sve ok, odmah se zabrinem da nesto ne valja.... Ali danas, kako smo se u utorak preselili u nasu kucu, sada svaki dan je ribanje, ciscenje i slaganje sve na svoje mjesto. Danas sam malo vise tezih stvari nosila i sada me dolje bas boli... Pogotovo ako se trebam imalo sagnuti... Evo, odustala sam od pranja suđa, legla, idem odspavati do jutra pa vidjet cu ujutro ako cu biti bolje... Malo me zabrinulo sto me dolje zaoli, presiječe.... Malo sam ga prenaglila...
Sortiraj odgovore
Najstariji