Mareeeee cestitam! ☺️ Da nam svima budu tako dobri i brzi porodi ❤️💙💚🍀🍀😃😃🤞
It's a boy! 💙
Mare87 Čestitam! Bravooo! Ma ekspresan porod....naravno da boli al što kažeš brzo je prošlo....ma odličnooo! Dobro nam došla princezice, da si nam zdrava i sretna cijeli dugi život 🥰
Cocolina ajdeee želim ti da se otvoriš cm pa da je sutra indukcija....svakako je indukcija pa ono da još večeras odspavaš!
Lucky, Mimica koliko puta smo vas prozvale mislim da ste sad stvarno na redu 😁 Navijam za vase trudove, da krenuuu... A kod mene isto sve oce nece, malo sluzni, malo žicne i tako u krug a nista konkretno...ne dam se do vikenda 😂
Kiflica ma normala da ces kupiti sto ti se svidi i sto ti se cini korisno. Evo ja punu kucu svega toga imam pa uvijek imam neku novu korisniju ideju 😆 Samo uzivaj, necemo cijeli zivot biti trudne ni imati male bebice tako da stavimo guše na level pro...kad nam se može.
url=https://lilypie.com]
Lulu.lu meni je tak bilo prije dva tjedna, reko ginekolog da je to normalno sad.. bas mi se jako mekano cinilo.. sad mi vise nije tak🤷🏼♀️
Odmah mi je lakše kad pročitam da je još nekom tako. 😊 Hvala Lucky!
I mene malo od jučer kao neki strah i uzbuđenje, ali opet jedva čekam!
Mare87 čestitam na princezi 🥰🥰🥰 i brz oporavak mamice 😊
Cocolina sretno i tebi ..još malo 😁😘
Mirjam i Luckyy stvarno ste sad i vi na redu..nadam se od ovog tjedna sad sve više bebica..bas se radujem kad neka rodi i kad vidim ovu našu listu 😊
.
Kod mene ništa...idem malo češće na na wc br.1 i br.2 hahhaa ali to ništa ne znači, citala sam da zna i 2 tjedna prije poroda krenuti čišćenje hahah tako da ja čekam 😅
Malo me popustila ta napetost 'da mi je samo roditi' 😂
Kad mali bude spreman doći će 🥰
Pošto nisam blizu mora ja sam si sad napravila jednu kupku, pa da se malo opustim...😌😎
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Luckyy42 još kad sam pročitala da kod prvorotki može krenuti 2-4 tjedna prije poroda..🤦🏼♀️..mislim si de me nemoj 😅😅😅 tako da ne želim uopće više razmišljati toliko o tome kad ce, jer si radim bzvz pritisak...naravno postavljam si neke ciljeve ali više zbog zabave...sad mi je cilj 15.6. Na godišnjicu braka 😂
.
Može biti huhu mirjam šaljemo podršku 🥰😘😘
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
Cocolina razumijem te...al kad krene, krene nemas tu sta nego cekat da zavrsi. Tada znas da je uskoro gotovo.
Lucky tako nam je svima ili vecini. Nervoza, strah, ocu da krene a s druge bas i ne bi da krene....hornoni se bude. Smetaju mi svi, sve i tako....proci ce!
url=https://lilypie.com]
Paula i Mare cestitam na bebicama😍
Cocolina i Tonks sretno cure i samo hrabro 🤞🤞❤️
Kod mene nista novo... Povremene bh kontrakcije uz izrazite bolove kruznih ligamenata zadnjih par dana. U srijedu je pregled pa cemo vidjeti stanje. Polako mi stizu stvari za bebu. Jos nam ostaje kupiti kolica i otici po kolijevku pa onda pranje svega pomalo. Ovisi koliko cu moci i smjeti.
Skicam stalno jel netko novi rodio. 🙈
Uzivajte, cuvajte se!
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Lucky, baš tako! Faca ma što je sad to? 😅😂
Mirjam, držimo figeeee! 🥳 Mene prije to uhvatilo, brzo išla malo pospremiti po kući neke sitnice i ništa nakon toga. Ali sam u dva navrata išla u wc na br2 😅 valjda od uzbuđenja! Sutra imam pregled, baš me zanima što će mi reći. Jučer i danas imam dosta često te grčeve, pa možda se počelo nešto desavati. Najviše me muči to što me danas glava boli, promjena vremena tu kod mene. 🙄
Luckyy42 do prije 2 dana sam htjela da sto prije krene, a onda sam razmisljala ovo su našu zadnji dani da smo ovak povezani i želim da ih provedem bez napetosti. Želim uživati u ovim našim zadnjim danima 😊 naravno da se radujem danu kad ću ga moći napokon uzeti u ruke, ali ova trenutna povezanost je ipak posebna i jedinstvena 🥰
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
Sortiraj odgovore
Najstariji