Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kiflica
    14. Lipanj 2021. 10:13

Tweetyca, ta iz Mullera ima i ogledalce i suskavi dio i mekani i razlicite teksture, stisnes pa zazvoni...Dok ima ih i koje su samo mekane, od poliestera, na njima je nesto nacrtano, ali nemaju ni prozorcice koji se otvaraju i zatvaraju, ni nista od navedenog, a kostaju i vise jer su marka. Pa ti vidi sta je bolje. :) 

Kiflica
    14. Lipanj 2021. 10:28

Evo fotkice nase zone za prematanje na ves masini. Iznad stavila mobil i bebi stvarcice tipa pelenice i slicno u kosarice... Stale bi mi i vece kosare, ali za sada je dovoljno, vidjet cemo kako ce biti potreba nadopunjavati. Kanila sam imati spremno u kosari neki bodic, pelrnica par, tetrica par, nesto kozmetike i slicno. Prematalica je iz Baby centra, sirina je 50 cm a duzina 70 cm, dok je masina 60×60. Par cm viri od iza i naprijed, ali to ne smeta. Sa strane imam 10-ak cm pa mogu staviti jos par stvarcica za prematanje. Tvrdo je dno, ali nema cepice,no stabilno je i bez-dosta je teska. 
    Slika: https://ibb.co/vDmFKSX

Mallla
    14. Lipanj 2021. 10:31

Aaa cure beba ce se mozda zabaviti tim slikovnicama tamo nekad kasnije...a zapravo najzanimljivije ce im bit prožvakati je malo, ne opterrcujte se time. Osim toga dobit cete stagod i na poklon.... 😆 najiskoristivije za razvoj su predmeti oko nas, u kuci i vani, razni materijali i teksture.
    Sad za pocetke su super one male bockave loptice kao za pse, jer njima se moze vjezbati hvat, simulirati živci na dlanovima i tabanima, onda one šuplje lopte što se mogu zakačiti na kolica, rupičaste su zapravo i šuškaju pa isto beba to hvata rukicom, žvače i slično. Ne pada mi na pamet sad još nešto dodatno. A ove slikovnice su zapravo naj naj za žvakanje i za kupance u kadici kad ekipa pocme sjediti pa da se moze smociti...

url=https://lilypie.com]

Mallla
    14. Lipanj 2021. 10:37

Na ovo mislim:
    https://ibb.co/ypdmqGK
    https://ibb.co/ZKRrz9v
    Ma da Tweetyce tako i ja imam more toga, što dobiveno, što nasljeđeno, što kupljeno jer ne možeš ti uvjerit sam sebe dok ne vidiš sam....😂 
    Je super su žvakalice te s vodom, tanke jer se mogu staviti i u zamrzivač pa zalediti ili dobro rashladiti...al moja je i to dosta malo koristila pa stvarno ne treba ludit oko nabavke toga.

Mallla
    14. Lipanj 2021. 10:38

tweetyca

Jedna od stvari koju cemo mi dobit na poklon je ovo:
    https://www.amazon.se/gp/product/B077T1Y6F3/ref=ox_sc_act_title_1?smid=ANU9KP01APNAG&psc=1
    meni se strasno svidilo jer se moze zakacit vise manje bilo gdje - na babysitter, kolica, autosjedalicu, bedside crib. Pa cemo vidjet kakvo ce bit kad dodje!

Ovo sam viđala, dosta beba bude zanimljivo i zabavno dok se voze u AS ili kolicima uglavnom poslužit će!

Bojana2017
    14. Lipanj 2021. 10:40

Kiflica

Krivo sam napisala - druge se slikovnice ili ne mogu prati ili… a ja sve volim da se moze oprati sto kupim, to prvo gledam na deklaraciji, kao sastojke kod prehrambenih stvari.😊 😂
    Mara, moze, uslikam! I meni je trbuh veliki, ali mi jos nije nista tesko, samo me vrucine muce. Zgaravicu mi rjesava Jamnicka. Razmisljam o kupancu ovih dana, cak bi rado i da odemo za vikend negdje, ali blizu Rijeke zbog bolnice ili eventualno Pule, gdje je uz plazu gusta borova sumica za dobar hlad, a more je cisto sli toplo, toplije nego drugdje. Jel vam pada na pamet neko mjesto po Istri i Kvarneru koje odgovara opisu? Bojim se na Krk zbog guzvi na Krckom mostu, ne bi htjela da me trudovi ulove, a zapnemo u koloni.

Kiflice dođi u Pulu pa se vidimo 😉😊

Iskra 19.12.2017.
    Iris 05.07.2021.

Kiflica
    14. Lipanj 2021. 10:45

Malla, Tweetyca, haha znam, ma vec sam i dobila 2 vrece raznih igracaka, zvecki i grickalica i neki luk koji ide na sve. Sve je to super! Svejedno nisam odoljela kupnji jos par sitnica, ali zato biram da kad kupim da je bas nesto sto mislim da je dobro ili sto mi se bas sviđa.😊 Kakve su to suskave prazne loptice Malla? Nisam na to naisla ili nisam primjetila...
    Tweety -fora izgleda luk! Rabac  je prekrasan, ali je prenatrpan turistima i ima premalo hlada, previse koncesije...thnx na prijedlogu, ali nije mi među najdrazim lokacijama... Najljepsi mi je Rab, ali malo predaleko sada, pa Cres-predaleko sada, Krk dio kod Njivica-ali ne bi zbog mosta, oko Rijeke Kantrida, Kostrena - ali je hladno more. Istra- mozda bi negdje oko Rovinja voljela ici, Rovinj obozavam, oko Novigrada je lijepo, Savudriju jos nisam vidjela ali bojim se da je predaleko. Mozda negdje blize Puli- Valbandon? Cure iz Istre, dajte neki prijedlog blizu Pulske bolnice, a da je toplo cisto more i da je hlad borove sumice i da nije pretrpano lezaljkama i turistima. Ako je FKK, ne smeta, jos bolje. :) 

Bojana2017
    14. Lipanj 2021. 10:57

Kiflica

Malla, Tweetyca, haha znam, ma vec sam i dobila 2 vrece raznih igracaka, zvecki i grickalica i neki luk koji ide na sve. Sve je to super! Svejedno nisam odoljela kupnji jos par sitnica, ali zato biram da kad kupim da je bas nesto sto mislim da je dobro ili sto mi se bas sviđa.😊 Kakve su to suskave prazne loptice Malla? Nisam na to naisla ili nisam primjetila…
    Tweety -fora izgleda luk! Rabac je prekrasan, ali je prenatrpan turistima i ima premalo hlada, previse koncesije…thnx na prijedlogu, ali nije mi među najdrazim lokacijama… Najljepsi mi je Rab, ali malo predaleko sada, pa Cres-predaleko sada, Krk dio kod Njivica-ali ne bi zbog mosta, oko Rijeke Kantrida, Kostrena - ali je hladno more. Istra- mozda bi negdje oko Rovinja voljela ici, Rovinj obozavam, oko Novigrada je lijepo, Savudriju jos nisam vidjela ali bojim se da je predaleko. Mozda negdje blize Puli- Valbandon? Cure iz Istre, dajte neki prijedlog blizu Pulske bolnice, a da je toplo cisto more i da je hlad borove sumice i da nije pretrpano lezaljkama i turistima. Ako je FKK, ne smeta, jos bolje. :)

Ja sam juče bila na Hidrobazi i baš sam mužu rekla kako bih tu mogla doći i sa bebom, ima hlada, a nije bilo ljudi uopšte. U špici sezone je gužva svuda, zato je sad lijepo, ali mi je more još malo ohladno iskreno. 

Iskra 19.12.2017.
    Iris 05.07.2021.

• Mimica2
    14. Lipanj 2021. 11:16

Cure jel sluzni čep može biti i bijeli? Imam nešto gusto, bijelo ko šmrkalj na ulošku. Sorry na opisu

Termin 18.06

🌺Principessa🌺
    14. Lipanj 2021. 11:35

Mimica2

Cure jel sluzni čep može biti i bijeli? Imam nešto gusto, bijelo ko šmrkalj na ulošku. Sorry na opisu

Moze,meni je ispao,rodila sam u svibnju
    Bas ko smrkalj, meni je bilo i bijelo i prozirno i rozo..ispadao je na par puta taj dan prije poroda🤣
    Cekam Cocolinu da se javi kad je i ona u Vinogradskoj,pa reko da odgovorim kad sma friska sa sluznim😅

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.