Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Olivera
    14. Lipanj 2021. 19:42

Mare87

1. porod, Rijeka
    52 cm, 3660
    Jednostavno sam slusala sestru i doktora i prepustila im se, sta mi drugo preostaje
    Rezali su me, nisam pitala koliko

Mare87 čestitam na rođenju tvoje curice, i na dobrom porodu🎉
    Ako ti se da kad budeš mogla napiši malo o svom iskustvu u riječkom rodilištu, kakve su babice, kakav je bio doktor jer i mene kroz koji dan čeka porod tamo🙂

🧔42 👱‍♀️39
    MPO - FET 10/2020 - vraćena jedna blastica, beta divna
    4.11. UTZ - GM s EO 9. 2 mm, kuca nam ❤️
    Mama i tata jedva čekaju upoznati svog dečkića💙

Hedwig.Z
    14. Lipanj 2021. 19:46

cocolina

Dpbila sam balon u 18 sad sam.dobila trudove..boli i vruce mi je pa malo hladno pa mi se povraca i tak drzim vas u toku

Cocolina, ajmeee, sretnoooo!! 🤩🤩🤩 Samo hrabro, diši, setaj ako možeš i sve će biti super! 🥰🥰

Aneee
    14. Lipanj 2021. 20:03

Cocolina sretno 😬 mislimo na tebe 😘

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

• Mimica2
    14. Lipanj 2021. 20:10

cocolina

Dpbila sam balon u 18 sad sam.dobila trudove..boli i vruce mi je pa malo hladno pa mi se povraca i tak drzim vas u toku

Možeš ti to 💪💪

Termin 18.06

Mallla
    14. Lipanj 2021. 20:13

Cocolina Sretnoooo! Da nocas vec drzis bebicu u rukama, nek balon odradi brzinski sto treba! Refresat cemo stalnooo! 😁

url=https://lilypie.com]

• Mimica2
    14. Lipanj 2021. 20:15

Boobaboo, pravo vrijeme da spremiš stvari u torbu!
    A možda stvarno mala još isprobava poze i traži da se smjesti pa zato kontrakcije! Može te još iznenaditi, držim 🤞

Termin 18.06

Tinchy_07
    14. Lipanj 2021. 20:16

Cocolina sretnoooo, samo 💪
    Nadam se da ces kroz koji sat drzat svoje zlato u rukama💞

🧔 35
    🙎🏼‍♀️32
    🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙

minilamb
    14. Lipanj 2021. 20:19

cocolina

Žene ja sam prisutnija na ovom forumu nego u sopstvenom životu 🤣 Mene panika uhvatila od vaših čepova i pregleda, a još mjesec i po do termina imam🤣🤣
    Cocolina, sretno, držimo fige da sve prođe najbolje moguće i da bebita bude večeras i rukama svoje majčice💕❣🐣

Termin: 3.8.2021. 🥳🥰
    Baby girl L. is coming 🌞🌸

• Tonks6
    14. Lipanj 2021. 20:22

Cocolina sretnooooooo💪💪🥰

Bojana2017
    14. Lipanj 2021. 20:23

Cocolina srećno, samo hrabro. Sve ti to možeš kao i mi sve što smo i što ćemo tek 😊💪
    Boobaboo želim ti da ti se namjesti koliko danas, kad već boli. Znam kako ti je, istu sam situaciju imala prije 10 dana, bile ste u toku. Takva bol da sam bila ubjeđena da rađam 🙈 na kraju se samo namještala 😊
    Ajme sad tek kreće uzbuđenje.
    Ja sam u četvrtak na pregledu pa ćemo vidjeti kakvo je stanje, da li se otvaram i da li je beba dobila išta na težini.
    Btw stigao mi nalaz na streptokok, negativan, uputnice spremne, ja još 10 dana i spremna 🙈🙈🤣🤣🤣 čim muž sastavi krevetac i operem posteljinu i sve spremim. 

Iskra 19.12.2017.
    Iris 05.07.2021.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.