1. porod, Rijeka
52 cm, 3660
Jednostavno sam slusala sestru i doktora i prepustila im se, sta mi drugo preostaje
Rezali su me, nisam pitala koliko
Mare87 čestitam na rođenju tvoje curice, i na dobrom porodu🎉
Ako ti se da kad budeš mogla napiši malo o svom iskustvu u riječkom rodilištu, kakve su babice, kakav je bio doktor jer i mene kroz koji dan čeka porod tamo🙂
🧔42 👱♀️39
MPO - FET 10/2020 - vraćena jedna blastica, beta divna
4.11. UTZ - GM s EO 9. 2 mm, kuca nam ❤️
Mama i tata jedva čekaju upoznati svog dečkića💙
Dpbila sam balon u 18 sad sam.dobila trudove..boli i vruce mi je pa malo hladno pa mi se povraca i tak drzim vas u toku
Cocolina, ajmeee, sretnoooo!! 🤩🤩🤩 Samo hrabro, diši, setaj ako možeš i sve će biti super! 🥰🥰
Cocolina sretno 😬 mislimo na tebe 😘
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Dpbila sam balon u 18 sad sam.dobila trudove..boli i vruce mi je pa malo hladno pa mi se povraca i tak drzim vas u toku
Možeš ti to 💪💪
Termin 18.06
Cocolina Sretnoooo! Da nocas vec drzis bebicu u rukama, nek balon odradi brzinski sto treba! Refresat cemo stalnooo! 😁
url=https://lilypie.com]
Boobaboo, pravo vrijeme da spremiš stvari u torbu!
A možda stvarno mala još isprobava poze i traži da se smjesti pa zato kontrakcije! Može te još iznenaditi, držim 🤞
Termin 18.06
Cocolina sretnoooo, samo 💪
Nadam se da ces kroz koji sat drzat svoje zlato u rukama💞
🧔 35
🙎🏼♀️32
🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙
Žene ja sam prisutnija na ovom forumu nego u sopstvenom životu 🤣 Mene panika uhvatila od vaših čepova i pregleda, a još mjesec i po do termina imam🤣🤣
Cocolina, sretno, držimo fige da sve prođe najbolje moguće i da bebita bude večeras i rukama svoje majčice💕❣🐣
Termin: 3.8.2021. 🥳🥰
Baby girl L. is coming 🌞🌸
Cocolina srećno, samo hrabro. Sve ti to možeš kao i mi sve što smo i što ćemo tek 😊💪
Boobaboo želim ti da ti se namjesti koliko danas, kad već boli. Znam kako ti je, istu sam situaciju imala prije 10 dana, bile ste u toku. Takva bol da sam bila ubjeđena da rađam 🙈 na kraju se samo namještala 😊
Ajme sad tek kreće uzbuđenje.
Ja sam u četvrtak na pregledu pa ćemo vidjeti kakvo je stanje, da li se otvaram i da li je beba dobila išta na težini.
Btw stigao mi nalaz na streptokok, negativan, uputnice spremne, ja još 10 dana i spremna 🙈🙈🤣🤣🤣 čim muž sastavi krevetac i operem posteljinu i sve spremim.
Iskra 19.12.2017.
Iris 05.07.2021.
Sortiraj odgovore
Najstariji