Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dominique_i_bebita
    14. Lipanj 2021. 20:36

Tinchy pametna odluka za bazen. Ja kao mislila kak nisam inace osjetljiva na te bazene da nece nis bit od jednog kupanja..kad eto mi na. Cuvajmo se jos malo pa cemo poslje nadoknadit kupanac :D
    .
    Cocolina waaaa, super da se pokrenulo! Samo sretno i hrabro, nadam se da ce dobro napredovati :)
    .
    Lucky ja neki dan psa gnjavila na podu u nekom cudnom polozaju i netom poslje tog isla na wc, pogledam trbuh u ogledalo - šok i nevjerica, kao onak svjetlocrvene/roze prugice s obje strane trbuha oko pupka, simetricno..al mi je bilo cudno kako to od danas do sutra da su mi izbile strije a nije mi trbuh nista naglo naraso..na kraju ispalo da su mii se valjda hlace tak urezale kad sam klecala nad psom, nakon pol sata sve nestalo! Koje olaksanje huh!

👱‍♀️25 👱‍♂️26 👰🤵 10.10.2020.

Hedwig.Z
    14. Lipanj 2021. 20:38

Ja isto nisam primjetila niti jednu striju. A mazem se jako rijetko 😂 zato isto koristim piling sa uljem od jojobe, skoro pa svaki dan. 
    I meni došao nalaz brisa na streptokok, negativan. 
    Prije ponovno neka probadanja, nisam bila doma pa sam setala okolo. Došla doma i legnula pa popustilo. Idem sad pod tuš pa malo na loptu. 😁

Tinchy_07
    14. Lipanj 2021. 20:44

Strije ja dobila po bokovima i iza koljena, trbuh za sada cist. Na +12 sam, tako da se ni ne cudim za ove iza koljena, ali grozno izgledaju

🧔 35
    🙎🏼‍♀️32
    🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙

Lullaby
    14. Lipanj 2021. 21:11

Mare čestitam na bebici ❤️
    Cure, znam da ste pisale o oticanju nogu. Ja imam jedan problem. Nakon stajanja mi nateknu noge, ali malo..međutim bole me užasno i cijele su crvene, onako flekavo crvene..čim stojim dulje od 5 min. Je li netko ima takav problem ili zna je li to normalno? Malo sam pretjerala sa stajanjem u subotu i nedjelju. Danas ležim, ali baš mi teško na noge stati i hodati.

• Mimica2
    14. Lipanj 2021. 21:13

Nemam struja, ničim se ne mažem.
    Lulu.lu, tebe isto hvata polako ali sigurno 😊

Termin 18.06

• Mimica2
    14. Lipanj 2021. 21:13

*strija 😆

Termin 18.06

MariLove12
    14. Lipanj 2021. 21:20

Cocolina mozes ti toooo 😃😃🥳🍀🤞
    Imam jednu strijicu ispod cice, prvo sam mislila da je pukla kapilara, a zapravo je strija neka ljubicasta, a mozda je i oboje, i neki madez imam tu, izgleda ko da me neko opalio po cici pa je ljubicasto sve hahaha 😂 od svih mjesta na kojima sam mogla popucati, ovo je odlicno! 😃
    Dominique hahahaha al te strefilo negdje 😅🙈

It's a boy! 💙

ana0310
    14. Lipanj 2021. 21:22

Cocolina sretno!!! 🤗🤗🤗
    Strije..... https://ibb.co/nfGR252 plakala bi najrade... i to vecina u zadnjih mj dana. na trbuhu ev 2 male duljine 1 cm valjda, al bokovi su tragedija.. noge nisu tolko kriticne.

2021. M 💗

ana0310
    14. Lipanj 2021. 21:40

Luckyy42

Anama nije strasno povuc ce se to s vremenom.. jesi se mazala icim? Doslovno imam osjecaj da cim se manje mazemo, manje problema..
    identicne imam jos od puberteta, iza koljena i s unutarnje strane obje ruke, kad sam naglo 15 kg dobila🤦🏼‍♀️
    To se sad uopce ne primjeti vise, skroz su izblijedile🤷🏼‍♀️

Mazala bademovim uljem i kremicama svakakvim nakon tusiranja svakodnevno, pijem vode uzasno puno i eto 🤦🏻‍♀️
    Ma imam ih i ja, tako da sam ih ocekivala... al bas mi je za plakanje kad se pogledam u ogledalu 😅

2021. M 💗

Susika
    14. Lipanj 2021. 21:51

Meni za sad samo grudi popucale, i to dosta 😑

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.