Paula i Mare cestitam na bebicama😍
Cocolina i Tonks sretno cure i samo hrabro 🤞🤞❤️
Kod mene nista novo… Povremene bh kontrakcije uz izrazite bolove kruznih ligamenata zadnjih par dana. U srijedu je pregled pa cemo vidjeti stanje. Polako mi stizu stvari za bebu. Jos nam ostaje kupiti kolica i otici po kolijevku pa onda pranje svega pomalo. Ovisi koliko cu moci i smjeti.
Skicam stalno jel netko novi rodio. 🙈
Uzivajte, cuvajte se!
Tiki mi smo blizu s terminima i jedva cekam naših 37+! Kod mene isto povremene bh, čak sada kao da su rijede nego prije! Kružni ligamenti bas znaju zaboljeti, pogotovo kod ustajanja… Dan prije mene si na pregledu pa sretno🍀🍀🍀
Cure divno vas je citati i pratiti kako naše ljetne bebice stižu!
Čestitke svim mamama, dug i lijep zivot bebicama!!!!🥰
Poliklinika IVF, 2. Ivf uspješan - cekamo dečkića 💙
[/url
Stize nam decko💙
Mislim se kako će biti kad rodim i dođem sa bebom kući kad je ovako oduševljena sad 🙈🙈🙈
Nadam se da će ostati ovako
https://ibb.co/M2phrf5
Iskra 19.12.2017.
Iris 05.07.2021.
Mislim se kako će biti kad rodim i dođem sa bebom kući kad je ovako oduševljena sad 🙈🙈🙈
Nadam se da će ostati ovako
https://ibb.co/M2phrf5
Dusa mala <3
👩🦰 - 31
👨- 40
Baby girl <3
jesam vas uspjela iscitat!
Mare - cestitke iskrene!! Brzo se oporavi i uzivaj sa svojom princezicom :))
.
Tinchy hvala sto pitas da, napokon danas dosla k sebi, peglala sve zaostatke, kuhala, ucim i tak haha antibiotik vec prodjelovao..iako me jucer tako potjerao na povracanje, joj uzas, uopce mi nije falilo to
.
Cocolina i svima kojima se nesto pokrece - sretno!!! I meni zasuzilo oko na popis i danas muza grlim, ljubim, gledam sve frcaju iskre hahah sreca pa me tak hormoni okrenu, a ne da budem nervozna
👱♀️25 👱♂️26 👰🤵 10.10.2020.
Vučica da, mi se u dan razlikujemo, prakticki isto. 🥰🥰
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Pregled uspjesan, zatvorena.. za dva tjedna trudnicka ambulanta.
Bebac procjenjen na 2600, odgovara 36tt. U najavi mali div. 🤣😁
.
Danas stigle pidjamice i bodiji 62-68 sa nexta, mozda odmah uletimo u njih 🤣
🙅♀️30, 🙋♂️29
super za pregled :)
Samo ne kuzim kak je to div, meni je prije tjedan dana (33+3) bio procjenjen na 2200 i rekao doktor da je to taman i da dobiva oko 200 grama tjedno sad beba..tak da mi to tvoje djeluje kao unutar tih granica. A uostalom..znas da su to samo procjene haha mozda samo ima malo veci opseg glavice :)
👱♀️25 👱♂️26 👰🤵 10.10.2020.
Mara super za dobar pregled.
Ti doktori i njihove procjene.. Ajde sad je vec skoro kraj, ali koliko nas to nasekira kroz trudnocu.
Ja sam se isto bojala da ce bit sitan, al jednom kazu jedno, drugi put drugo.
Ja petak pregled, tad cu bit 38+6 pa da cujem sta ovaj put imaju za rec.
Dominique drago mi je da ti je bolje.
Taman mene frendica pozvala na bazen, ali obzirom na tvoje iskustvo ja odbila, bolje ne se sad zafrkavat s tim.
🧔 35
🙎🏼♀️32
🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙
super za pregled :)
Samo ne kuzim kak je to div, meni je prije tjedan dana (33+3) bio procjenjen na 2200 i rekao doktor da je to taman i da dobiva oko 200 grama tjedno sad beba..tak da mi to tvoje djeluje kao unutar tih granica. A uostalom..znas da su to samo procjene haha mozda samo ima malo veci opseg glavice :)
Ma ne opterecujem se, ja se sprdam s tim jer je moj muz rodjen sa 4kg i onda stalno govorim da cu mu roditi diva kao sto je i on 😅
🙅♀️30, 🙋♂️29
Cure, popusti na hm.com do 50%! Imaš svašta za bebace! Gledam većinom veličinu 68 i 74 za zimu i proljeće! 😍😍
Sortiraj odgovore
Najstariji