Mara super za dobar pregled.
Ti doktori i njihove procjene.. Ajde sad je vec skoro kraj, ali koliko nas to nasekira kroz trudnocu.
Ja sam se isto bojala da ce bit sitan, al jednom kazu jedno, drugi put drugo.
Ja petak pregled, tad cu bit 38+6 pa da cujem sta ovaj put imaju za rec.
Dominique drago mi je da ti je bolje.
Taman mene frendica pozvala na bazen, ali obzirom na tvoje iskustvo ja odbila, bolje ne se sad zafrkavat s tim.
Bas kao sto kazes, to su samo procjene..
Najbitnije je da sve ostalo stima.. a bila ona 2500 ili 4000 tako je nebitno.. 💪🏽
🙅♀️30, 🙋♂️29
Cure, čestitam na bebicama, uživajte, pazite se i mazite 😊
A i porodi zvuče odlično, nadam se da će i ostale cure nastaviti tako ☺
Nas dve danas bile na zadnjem pregledu 34+4, uzeli bris. Ja zacementirana ,popela se na vrh stola kad me pregledavo ,uzas koliko to moze bit bolno kad je neko grub😤😬. Curka je super ima izmedu 2300-2700. Sve je kako treba . Ja zadnjih 7 dana naoticem u nogama i zgaravica nikad jaca nije bila,bit ce da sve sad pred kraj imamo iste probleme, al ajdeee jos malooo i struce su s namaaa. Sretno svima i cestitke curama koje su rodileee🥰🥰
15.12.23. zadnja menz
9.1 .24. plusiccc
Druga trudnoca😀
Prvi pregled 30.1
Paula, Mare- čestitam vam na bebicama! Super ste to riješile!❤ I svakako želim brz oporavak❤
Ja sam danas opet bila na pregledu, kaže doktor da kako stvari stoje da se vidimo i za tjedan dana, kad ću biti 39+3, jer trudova na Ctg-u nema.😀😀 A ja sam donedavno bila uvjerena kako ću već do danas roditi!😆😆😆
Napomenuo mi je da bi porod mogao biti kao prvi, što me nekako umiruje, mada ne mora ispasti tako.
Raduje me što je bebica procijenjena na cca 3200g, znači da ipak neće biti malaaa beba, kao što je doktor pretpostavio i da lijepo dobiva na težini.
Sretno svim curama koje čekaju svoje termine ovih dana, ja se idem baciti na još jedno pranje i čišćenje svega što mogu dohvatiti 🤣🤣🤣
👨👩👧👧👭
Magdalena, mi se pratimo 😆
Isto sam 39+3, zacementirana, bez trudova, mali je na 3200. Nije ga uspjela pravilno izmjeriti jer je sav skvrčen ali pogledala je protoke i to je u redu. I glavica mu je skroz nisko u zdjelici pa ga nismo uspjeli ni pošteno vidjeti, ali ona misli da je spreman i može svaki čas. Btw bio muž sa mnom danas, prvi put, kad je taj krenuo s pitanjima samo sam čekala da ga van stjera 🤦♀️😂 I to mi je bio zadnji pregled kod nje, u petak se javljam u svoju kliniku na pregled, osim ako ne krene prije (a neće😂). I onda svaka 2 dana muko moja 😩
Termin 18.06
A sad sam skužila da ćeš za tjedan dana biti 39+3 😁 Pomalo 😆
Termin 18.06
1. porod, Rijeka
52 cm, 3660
Jednostavno sam slusala sestru i doktora i prepustila im se, sta mi drugo preostaje
Rezali su me, nisam pitala koliko
Mare čestitam od❤️ na malenoj princezi. Tebi želim brz oporavak a bebici dug i bezbrižan život 🥰🥰🥰
Ja sam svakim danom sve gora. Sve mi je postalo teško. Sreća da je mama samnom pa ona sve skoro radi. Meni ide još neki smeđi iscjedak. Nadam se da, je to od pregleda još. Iskreno neznam jeli onaj čep o kojem pricate ili od pregleda.
🙋♀️37🧔34
1.missed ab 7tt.- 10/19
22.10 ➕👶♥️🌼
IT'S A BOY💙💙💙
24.06.2021 - IVO 💙💙
[/url
Mirjama ja bila ujerena da si u radaooni vec🤦🏼♀️🤦🏼♀️
Bitno da je sve okej i da je pregled prosao okej, sad ce on, mozda se otvoris ekspresno, nikad ne znas, sad ce on tebe iznenadit🙈🙈🙈
Ja sam tako mislila da si i ti već rodila pošto te nije bilo par dana 😄 Ma da, do termina se neću stresirati, a nakon termina uf
Termin 18.06
Cestitam Mare87, stvarno porod za pozeljeti 👍 maloj princezi dug i sretan zivot 😘
A evo, upravo i ja s pregleda - ko sto je Mirjam rekla - muko moja 🤦 Ova mala zajebava posteno. Stav/poza opet isti. Nitko me ne pregledava vaginalno vec neko vrijeme, valjda da u takvoj nepozeljnoj pozi ne izazovu otvaranje. I iako je pregled bio samo uzv, mala me iza krenula tako razvaljivati, da me jos uvijek trbuh boli. Stvarno sam mislila da se okrece, ali nakon 1,5 sat bolova u trbuhu i dalje osjetim glavicu gore lijevo. Kad vec boli, da se bar okrene kako treba, jadna joj ja. Pocelo i mene nesto sarafiti u tome svemu oo ledjima, ali evo prestalo je.
E a stvari za bolnicu su spremne, ali ih nisam ubacila u torbu - i onda kad me tako krene sarafiti, skuzim da iako cijelo vrijeme prizivam da ne prenesem, da mi se ne ide u rodiliste sad nikako 🤦
Sortiraj odgovore
Najstariji