Mareeee, cestitaaam!🎉❤ Ovo je bilo ekspresno! Sve najbolje tvojoj princezi. Super su ovi brzi porodi, bas je dobro krenulo. 👍
MaryLove, ma dapace, samo pisi preporuke cega god, ne znam za pravila foruma, ako se to ne smije, ja sam onda vec sto puta zabunom prekrsila jer stalno nesto recenziram sto kupim. Ali mislim si, to pomogne nekome hoce li kupiti ili ne, i ja tako pitam i surfam po forumima da nađem kako je tko zadovoljan s nekim proizvodom. 😊
Cure, ja rodila jutros princezicu 🥰
Krenuli trudovi kao menstrualni bolovi (nikakva bol s leđa) oko 10 navecer i to dosta pravilni, razmaka vec 5-6 min. Oko 1 i pol budim muza i krecemo, rađam nakon 3 sata.
Na kraju s malo dripa i bez epiduralne 😬
Boli, ali je bilo relativno brzo.
Aaaaa čestitke od ❤️! Brz oporavak!!
Cocolina, ti držiš svoju bebicu u rukama do sutra najkasnije 🥰🥰
Termin 18.06
Krenuli trudovi kao menstrualni bolovi (nikakva bol s leđa) oko 10 navecer i to dosta pravilni, razmaka vec 5-6 min. Oko 1 i pol budim muza i krecemo, rađam nakon 3 sata.
Wauuu, čestitke na malenoj princezi 🎉✨🤱 i tvoj porod zvuči ohrabrujuće, nadam se da će i svaki sljedeći biti takav.
Princezi sretno djetinjstvo, a tebi brz oporavak.
02/13 missed ab. 7tt
12/19 missed ab. 13tt
10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
It's a boy 💙👣👶
28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
08/23 biokemijska
🌞🌊🤱Ljetne bebice👶🌊🌞Tia12-03.06. DEČKO 💛
Paulaa-05.06. Ruben 💛
Bela 23-10.06. CURA💛
Mare87- 14.06. CURA 💛
Hormoni..... Pustila suzu radosnicu😭😭 na popis.... Sve je ljepši🥰🥰🥰
02/13 missed ab. 7tt
12/19 missed ab. 13tt
10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
It's a boy 💙👣👶
28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
08/23 biokemijska
Oprosti ako pilan ,disi rodila i jel prvo dijete?
Jos jednom cestitke na maloj princess
1.8. Curetak stigao 💗
Mare87 čestitke od srca. Čini mi se super porod po ovom što si napisala 😍😍😍
Cocolina srećno, i ti ćeš jako brzo biti sa svojom bebicom i želim ti da što brže i lakše prođe 🙏😊
Uzbuđenje raste, ajme super 😍
Ja sam se malo umorila, krenula sa akcijom, od jutros čistim po kući, perem, ručak skuvala. Kontam sutra otići na plažu sa nekom knjigom i čilati 2-3 sata 🙈
Sad malo u ležeći položaj, umorila sam se 🤣
Iskra 19.12.2017.
Iris 05.07.2021.
Cure koje su već rodile, jedno pitanje!
Da li vam je pred porod bio omeksan donji dio trbuha, znači baš iznad pubicne kosti? Ja imam osjećaj da mi je mekanije nego jučer. Kao da baš mogu napipati taj prijelaz gdje je tvrdo i mekano. Ili zabrijavam 😅
Mare čestitke 😍😍
sad smo stvarno mi ljetnice krenule, moram priznat da me malo strah kako vrijeme odmiče😁😁
Sortiraj odgovore
Najstariji