Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    INA 🧸
    14. Lipanj 2021. 08:59

Cocolina moj prvi porod je bio indukcija balonom u vinogradskoj.
    Mogu vam opisati svoje iskustvo jer kolko znam nije bilo informacija o tome na netu pa sam dosla tamo ko tele neupucena :) mozda pomogne...
     Navecer oko 6 su mi stavili taj balon dole i napunili ga fizioloskom. To nije bolno, malo neugodno samo i nakon par sati su poceli lagani bolovi/trudovi. Balon bi trebao potaknuti otvaranje. Ja sam bila otvorena 1cm i do jutra sam dosla na 5cm. Par sati preko noci su trudovi bili dosta jaki, kao najjaci menstrualni bolovi, i to sam prehodala po hodniku.
    Ujutro probuse te balone(mislim da su dva) pa ti voda iscuri i izvade ih van, onda te obriju, klistir i u radaonu.
    Ja sam u sedam ujutro isla u radaonu i prikljucili su me na drip, od tad su bolovi bili bas uzasni i rodila sam oko 11.

Sve u svemu nije bilo tak strasno :) 

🧔31 👩30 🧒4 👶1

• Mimica2
    14. Lipanj 2021. 09:11

Drage Negativ.Ljubavi, Mara i ostale, ja nemam uopće osjećaj da mi je ovaj tjedan termin, dobro se nosim s ovom bušinom, super je što mogu odloži tanjur gore kad gledam utakmicu 😁 Imala sam neka grčenja par dana i nadala se da će se pokrenut nešto, danas imam pregled i ctg pa si želim samo da sam otvorena minimalno, čisto da znam da se pokreće. Grozim se prenošenja, indukcije i svega nakon. Pa mi držite 🤞 na najjače tamo oko 16.00.
    Drage žgaravičarke, suosjećam 😒

Termin 18.06

• Mimica2
    14. Lipanj 2021. 09:16

Paula, čestitam 🥰
    Cocolina, veselim se tvojim novostima 🤗😘

Termin 18.06

• Mimica2
    14. Lipanj 2021. 09:19

Ajme Tonksu petak kažeš?? 🥰🍀 Ajde ako budem u onih 5% šta rodi na termin onda 🙌🙌

Termin 18.06

• Tonks6
    14. Lipanj 2021. 09:35

Mimica2

Ajme Tonksu petak kažeš?? 🥰🍀 Ajde ako budem u onih 5% šta rodi na termin onda 🙌🙌

Mozes ti slobodno i par dana i prije termina😉😉
    Makar moj sluzbeni termin je za 3 tjedna, al nije da se bunim i na ovo. Ja sam si poslozila u glavi da cu se lec, oni ce ga izvadit van i to je to. Ko da idem na odmor😂😂 Nikakve muke ni nis. O onome poslije ni ne razmisljam😅

Kiflica
    14. Lipanj 2021. 09:40

Paula, cestitam! 🎉Cure u terminu, navijam za vas da se sve lijepo prirodno pokrene i da bude lijepo iskustvo, kakvo si same zelite!🤗 
    Meni stigla i zadnja narucena stvar za bebicu - prematalica sa tvrdom podlogom. No, vec cu ja naci jos nesto za narucit, precudno mi je da sam ne surfam sto mi jos treba😂. Sator za plazu cu vratiti jer smo kupili krivi- sa tri zatvorene strane, a drugi rasprodani je imao mrezicu s tri strane da zrak moze proticati...
    Ako kome jos treba, vidjela u Pepcu jako slatke a jeftine podloge za prematanje-neke sklopive, a neke ne, deblje malo od onih prije. 
    Da- moram pohvaliti Ikeine najjeftinije Len bijele plahte za krevetic (2 kom su 50 kn) - fine mekane i podatne, na opip podjednako dobre kao i druga koju sam kupila u Babycentru, Freoon koja je 1 plahta 90 kn. Bila sam odusevljena s njom i mekocom i svime i stvarno nisam ocekivala da ce ove jeftine iz Ikee isto biti tako dobre! Vidjet cemo s vremenom koje su izdrzljivije.  Rucnici s kapuljacom za kupanje bebe iz Ikee su isto divni i mekani. No, tetrice im nisu bas tako mekane. Cvrste su i guste, bas kvalitetno i izdrzljivo djeluju, ali su sve druge koje imam mekse.

• Mimica2
    14. Lipanj 2021. 09:47

Tonks6

Mimica2

Mozes ti slobodno i par dana i prije termina😉😉
    Makar moj sluzbeni termin je za 3 tjedna, al nije da se bunim i na ovo. Ja sam si poslozila u glavi da cu se lec, oni ce ga izvadit van i to je to. Ko da idem na odmor😂😂 Nikakve muke ni nis. O onome poslije ni ne razmisljam😅

Tako će i biti! I može biti da ćeš se prije oporaviti od carskog nego neka koja je rodila vaginalno, popucana, šivana 💪💪

Termin 18.06

mara5
    14. Lipanj 2021. 09:51

Malla hvala na pitanjcu, iako imam duplo veci stomak od Bojane 🤣 ja sma takodjer dosta pokretna i okretna.
    Meni je jedini sok sad ovo oticanje, iako danas recimo nije niti vruce niti sam jos stigla neato raditi bas osjetim zategnutost i tezinu u nogama od te vode koja se nakupila.
    .
    Zao mi je zbog vasih zgaravica 😑 
    .
    Meni danas zadnji pregled kod doktorice, pa cemo viditi szo ce ona reci.
    .
    Kiflice ako ti ne bude problem ako mozes uslikati kako prematalica stoji na masini, i jel se moze zakaciti tj pricvrstiti?

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

Kiflica
    14. Lipanj 2021. 10:03

Tonks, imas pravo, zaista ces se tako najmanje namuciti!❤ Tako je i jedna moja poznanica imala dogovoreni carski jer je beba bila na zadak i kaze da joj je to bilo super, znala je i kad ce, nije se patila s bolovima i brzo se oporavila. Doji bebicu, nije joj carski nista poremetio. 👍 
    Evo, stigla mi i zimska vreca za kolica! Sad stvarno mislim da sve imam!🤣 
    Nemam! Treba mi ljetni sesiric za bebicu, neki mini za novorođence, a sve sam nesto nailazila na sesirice za vece bebe. I to bi rado da bude bijeli cipkasti sa sirim obodom, s vezicama, po mogucnosi s uv zastitom. Ako znate gdje navi takav, javite! 😊 
    Moram pohvaliti velikog plisanog slona iz Ikee, vec mi par dana pridrzava trbuh dok lezim na boku i gledam tv na kaucu, pa ne premecem trudnicki jastuk iz spavace sobe... Divan, mekan, grljiv, obozavam ga🤗 I smekana slikovnica je jako kvalitetno napravljena i periva, od sviih koje sam vidjela jedino su mi se svidjele ta i jedna iz Mullera. Sve druge koje sam gledala po ducanima se ili mogu prati ili nemaju aplikacije, nego samo nacrtano nesto i suskavo, nemaju dovoljno aktivnosti za razvoj.

Kiflica
    14. Lipanj 2021. 10:11

Krivo sam napisala - druge se slikovnice ili ne mogu prati ili... a ja sve volim da se moze oprati sto kupim, to prvo gledam na deklaraciji, kao sastojke kod prehrambenih stvari.😊 😂
    Mara, moze, uslikam! I meni je trbuh veliki, ali mi jos nije nista tesko, samo me vrucine muce. Zgaravicu mi rjesava Jamnicka. Razmisljam o kupancu ovih dana, cak bi rado i da odemo za vikend negdje, ali blizu Rijeke zbog bolnice ili eventualno Pule, gdje je uz plazu gusta borova sumica za dobar hlad, a more je cisto sli toplo, toplije nego drugdje. Jel vam pada na pamet neko mjesto po Istri i Kvarneru koje odgovara opisu? Bojim se na Krk zbog guzvi na Krckom mostu, ne bi htjela da me trudovi ulove, a zapnemo u koloni.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.