Čestitam paulaa🎉
Uživajte, mazite i pazite svog malog Rubena😍
🧔42 👱♀️39
MPO - FET 10/2020 - vraćena jedna blastica, beta divna
4.11. UTZ - GM s EO 9. 2 mm, kuca nam ❤️
Mama i tata jedva čekaju upoznati svog dečkića💙
🌞🌊🤱 Ljetne bebice 👶🌊🌞
Tia12- 03.06. DEČKO 💛
Paulaa- 05.06. Ruben 💛
Bela 23- 10.06. CURA💛
.
.
Paula od srca cestitam!! ❤🤗
Uzivaj u bebacu :) mazite se 🤱
.
Mirjam samo da ti kazem da sve ide po redu, ti si sa liste termina poslije Paule 😛😛😛
🙅♀️30, 🙋♂️29
Jutro cure, evo i kod nas jos jedna neprospavana noc zbog zgaravice. Bojana razumijem te u potpunosti. Jedva cekam dan poroda jer ova žgaravica je postala nepodnosljiva. Više ništa ne pomaže😪☹️☹️
🙋♀️37🧔34
1.missed ab 7tt.- 10/19
22.10 ➕👶♥️🌼
IT'S A BOY💙💙💙
24.06.2021 - IVO 💙💙
[/url
Paulaa čestitam 😊 namucila si se, ali sad uzivaj sa svojom bebicom 😊
.
I ja mislim da se to (ne)presvlacenje noću odnosi samo u slučaju male nužde...a veliku nuždu obavezno presvuci..
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Jiutroo!
Paula, hvala na podjeljenom iskustvu. Čestitam na malom Rubenu, a njemu želimo dug i razigran život 🥰
Cocolina 😂 utakmica koja zaustavlja porode! Nego Lucija ajd ispadaj...čekamooo 😊
Bojana i Clio i sve koje pati žgaravica suosjećam s vama. Meni je sad u ovoj T zabrazliku od prve žgaravica neznatna, a ovobkad me uhvati evo ja ne znam užas je blaga riječ. Imam osjećaj da su mi rane po jednjaku koliko prži.
Tweetyca navijamo da malo se ublaže ta gibanja, a hoće. Moja se sad već nježnije većinom giba jer nema gdje...al zna i poludjeti, to traje kratko al me izubija. Dojam bude kao da će mi izbit rebro ili povirit kraj bubrega.
Jučer sam imala "grčeve" nazovimo, pisala sam o njima al izgleda da su bili zbog probave. Nakon što sam obavila veliku nuždu sve se smirilo. Riječ je o oštroj boli u donjem djelu trbuha. Zato nisam bila baš sigurna što je na stvari.
Sutra mi je termin po ZM, vjerujem da neću roditi sutra al od sutra mi počinje The final countdown....zadnjih dana nekako ignoriram činjenicu da može početi bilo kada i svaki dan pucam neke planove ali počela sam jedva čekati rješiti se trbuha, normalno se saginjati, naspavati se, disati i lakše podnositi vrućinu. Pa na kraju krajeva i spizu obaviti ko čovjek. Baš sam lagano nesposobna za sve. Iz auta npr izlazim kao da me je stvarno potrebno povući jer nekoliko sekundi hvatam zalet...ko kornjača sam, al ona izvrnuta na leđa!
Kako ste vi općenito?
url=https://lilypie.com]
Jutro cure.. Vidim da utakmica nista nije pokrenula.
A kako i bi onog ritma, ja cak zaspala pred kraj prvog poluvremena i probudim se u 67minuti.
Paula zao mi je da je na kraju zavrsio carskim, ali tvoje zlato je kraj tebe i cestitam te vam zelim brz oporavak.
Cocolina kasnije si imala jos kakvih vecih ocitanja na ctgu? Sad kad ti u viziti kazu da sutra nakon utakmice😉
Tonks ista kod tebe? Cekas sutrasnju tek u isto😃
Dominique jel se smirila upala?
Nocno presvlačenje znam da treba izbjegavat, te ako vidim da je pelena slabo puna pricekat ce jutro, a ako je jako napunjena i pokakana svakako namjeravam promjenit, ali mislim da cu ta nocna presvlacenje gledat odradit bez neke komunikacije, gugutanja i svega da se beba lakse uspava.
Spavanje mene nocas takve kontrakcije lovile, tvrd trbuh, bolovi iz leđa, morala prohodat. Definitivno nisam spremna. Sad pratim pokrete mali je ful miran
🧔 35
🙎🏼♀️32
🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙
Ja se stvarno ne mogu žaliti što se tiče ustajanja. lijeganja, hodanja, pokretna sam i nemam osjećaj ni da sam trudna po tom pitanju. Ponekad mi nešto zasmeta, naglo ustajanje ili neki pokret, ali u suštini i dalje sam jako pokretna i sve OK.
Vrućina mi smeta više nego obično i ta fu..ing žgaravica.
Toliko me unervozi da bih ujedala okolo.
Rekla sam sad ću sve jesti i što trebam i ne trebam, jer ja jadna ostala željna pola stvari od kojih me satra žgaravica, a ona me ubija i kad sam gladna i kad se najedem
Malla ja sam je imala u prvoj trudnoći isto, ali ni blizu kao sad.
Što se presvlačenja bebe noću tiče, da se i ja nadovežem, ja isto mislim presvlačiti kad se obavi velika nužda, a za malu samo kad je potrebno, a ne sa svakim hranjenjem ili buđenjem. Onda bih po cijelu noć samo dojila i presvlačila valjda.
Tako sam radila i sa prvom malom, mada je ona rijetko kakala noću, možda na prste da izbrojim koliko puta se desilo.
Iskra 19.12.2017.
Iris 05.07.2021.
Indukcija balonom.Iskustva savjeti?🤣
Mozda najbolje da pitas na mamama proljetnicama, nekako mi u glavi kao da sam njih citala o tome.
Za kad planiraju indukciju?
🧔 35
🙎🏼♀️32
🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙
Indukcija balonom.Iskustva savjeti?🤣
Čula, al blage veze nemam ništabo tome....evo baš me zanima!
url=https://lilypie.com]
Tinchy tekma je u petak, a ja sam dogovorena za carski u petak😂😂 al dok decki budu igrali vec sam ja na intenzivnoj😂😂😂😂
Cocolina kolko sam ja sam skuzila otvaraju te s tim balonom. Ajd bas ne zanima kaj ce ti rec
Sortiraj odgovore
Najstariji