Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kiflica
    11. Lipanj 2021. 22:38

Haha Mimica, mozda i budem, vec mi se mama nudila da joj donesem, da ce ona to oprati, a i ona ima balkon pa se moze susit na suncu, a ja nemam. Stoga imam izliku da joj odnesem na pranje i susenje.🤣😊

Orhideja1
    11. Lipanj 2021. 22:55

Negativ.Ljubavi

Orhideja1

https://ibb.co/dDwVBhN

Ahaha priprema je pola posla je l' 😂😂😂

Pustit ćemo ananas još koji dan da dozori, možda bude učinkovitiji 😁😁

02/13 missed ab. 7tt
    12/19 missed ab. 13tt
    10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
    It's a boy 💙👣👶
    28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
    08/23 biokemijska

mara5
    11. Lipanj 2021. 23:08

Ja sam nova kolica planirala samo izraciti dobro i osuncati,  jucer sam jela ananas ali umjereno 😂 
    .
    Mala pa ovo je top, dostavi i plati 💪🏽🤣

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

Lullaby
    12. Lipanj 2021. 00:40

Hm ja nemam tu okomitu. Vidjet ću još što ću. Sad se molim da kolica dođu uopće 😄

Mallla
    12. Lipanj 2021. 02:38

Ima li noćnih ptica?
    Ja se probudila u wc i sad nema teorije ponovo zaspati...spava mi se al mi ujedno treba zraka, boli me vrat, bole me leđa i neka nervoza....Tako mi treba kad kroz dan pretjeram s aktivnostima. Nadam se skorom snu, da necu cijelu noć presjedit 😏

url=https://lilypie.com]

ana0310
    12. Lipanj 2021. 03:11

Mallla

Ima li noćnih ptica?
    Ja se probudila u wc i sad nema teorije ponovo zaspati…spava mi se al mi ujedno treba zraka, boli me vrat, bole me leđa i neka nervoza….Tako mi treba kad kroz dan pretjeram s aktivnostima. Nadam se skorom snu, da necu cijelu noć presjedit 😏

Ja ne mogu, preaktivna je... nema mira opce 😖

2021. M 💗

• Ivančica_Maslačak
    12. Lipanj 2021. 05:31

Bojana2017

Jutro cure, ima koja na putu za rodilište danas? 🙈 🙈. Ajmo akcija.
    Jesam ja jedina koja nije slušala nikakve tečaje ni trudničke ni za dojenje? 🙈 🙈 🙈
    Nekako sam baš chill i ja po pitanju svega. Da se razumijemo i u prvoj trudnoći sam sve preskočila 🤣😊

Nisi jedina koja nije nista slusala 😂 u bolnici sestre pomognu s dojenjem, sve pokazu kako i sto treba. A na porodu slusaj babicu i to je to....

Mia 🥰 termin 27.7.

Ivo& Ivana💙♥️
    12. Lipanj 2021. 06:51

Jutro cure, evo i ja imala sinoc posjet TA. Jucer u dva navrata su mi gacice bile skroz mokre i osjecala sam kontrakcije. Zvala bolnicu pa su rekli da dođem. Vodenjak je još cijeli ali valjda je mali pritisnuo pa je izaslo plodne vode. Ctg je ocitao povremeno trudove. Vidila sam na onom listu da je 2 put mjerilo 100.
    Omeksana sam i otvorena 1,5cm. Pustili su me kuci ali jutros opet moram u bolnicu kod svoje dokt

🙋‍♀️37🧔34
    1.missed ab 7tt.- 10/19
    22.10 ➕👶♥️🌼
    IT'S A BOY💙💙💙
    24.06.2021 - IVO 💙💙
    [/url

Bojana2017
    12. Lipanj 2021. 07:15

Ivančica_Maslačak

Bojana2017

Jutro cure, ima koja na putu za rodilište danas? 🙈 🙈. Ajmo akcija.
    Jesam ja jedina koja nije slušala nikakve tečaje ni trudničke ni za dojenje? 🙈 🙈 🙈
    Nekako sam baš chill i ja po pitanju svega. Da se razumijemo i u prvoj trudnoći sam sve preskočila 🤣😊

Nisi jedina koja nije nista slusala 😂 u bolnici sestre pomognu s dojenjem, sve pokazu kako i sto treba. A na porodu slusaj babicu i to je to….

Ne brinem se, ovo mi je drugi porod, tako da ću se voditi onim kao na prvom, slušati babice, doktora i sve će biti OK.
    Clio super vijest, bar se otvaraš 🙏🙏🙏 i ti bi nam mogla brzo. Javi šta kaže tvoja dr
    Malla, Ana nadam se da ste uspjele odmoriti. Kod mene je noć i donekle ok, al buđenje oko pola 5 ili 5 svako jutro i nema spavanja dalje 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

Iskra 19.12.2017.
    Iris 05.07.2021.

• Tonks6
    12. Lipanj 2021. 08:01

Bojana ti se pripremas za bolnicki rezim😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.