Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kiflica
    11. Lipanj 2021. 19:34

Hahaha predobra prica s narucivanjem!🤣 
    Mi smo nesto narucivali, a nesto osobno isli i kupovali. Ja volim prosetati po ducanima.😊 Daaaaa bas je uzbuđenje i veselje ova nabavka. Odmah kako kupim tako i perem i slazem, ne ide u ladicu ako nije spremno. Treba jos samo ove najglomaznije stvari sastaviti (krevetic) oprati autosjedalicu i kolica (treba li i kolica prati ako su nova?). Malo me muce neke igracke i baby gym koji sam dobila koristene, na kojima pise da se ne smiju prati, samo prebrisati izvana vlaznom krpom...hm, ne mogu ja tako, ja cu ih ili oprati ili ih necu koristiti...Jel ima koja mama koja pere igracke koje se kao ne bi smjele, pa da su prezivjele? 

Kiflica
    11. Lipanj 2021. 19:41

E super, imam i ja parnu peglu, mogla bi i ja tako opariti nove stvari i one koje se ne daju razmontirati za pranje, thnx na ideji! Joj super da je babygym prezivio, si oprala i one spuzvaste lukove na kojima su zakacene igracke? Taj dio mi djeluje najrizicnije za prezivjeti.😂

Kiflica
    11. Lipanj 2021. 19:49

I ja sam mislila na ruke u kadi, jer je jako velik babygym i ima neku zicu koja ga formira u cvrsti krug dolje, pa to ne moze nikako u masinu. Oprat cu i ja tako, osusit na suncu i opariti, pa sta bude. Ma, nije ni ovaj moj prljav naizgled, ali ja vec vidim u svojoj glavi mikrobe cim je nesto bilo koristeno, pa isto moram oprati...🤣

• Mimica2
    11. Lipanj 2021. 20:02

Ja sam isto malo freaky za pranje svega što smije i ne smije... Ide u mašinu na neki laganiji program ili onaj na ručno pranje + smanjena centrifuga. Uglavnom se sve smije, ali jednu zvečku sam oprala platnenu i sad mi više ne zvecka, a kaže može mašina 😒

Termin 18.06

• Mimica2
    11. Lipanj 2021. 20:02

Lucky, nema te danas nešto? 😚

Termin 18.06

• Mimica2
    11. Lipanj 2021. 20:04

Kiflica, ak se bojiš nešto oprati, samo daj mami, ona će riješiti 🤪

Termin 18.06

Mallla
    11. Lipanj 2021. 20:10

Hahahah Mara moj muž se zove Dušan i dostavljač je 😆🤣 eto ga ko stvorena...još najbolje kad ja naručim a on dostavi 😄🤣 i plati!
    Danas me optužio da izgleda da sve radim da rodim (sastavila ogradicu za dnevni i postolje za presvlačenje) i još nešto kemijala po kući, vodila malu na sistematski uglavnom sad sam s njom vani a crknuta sam totalka....evo nadam se da me nece uhvatit jer sam bas umorna!
    Ono što  može bit ugurano u mašinu uguram...jedino ne ona čuda što sviraju i to....al skroz dobra ideja oparit te dijelove što ne mogu u pranje!

url=https://lilypie.com]

Lullaby
    11. Lipanj 2021. 20:23

To parite s onim okomitim peglama?

• Mare87
    11. Lipanj 2021. 20:47

Ja stavila sad gnjezdo od dada&rocco u masinu, procitala sam tu da je tako netko oprao.. moja moze 8 kg i pocela je cudno skripat, kao da ne moze podnjet tu tezinu..  🙉 probala sam na vise programa i isto 😭
    Sad je natopljena i nasapunana.. ne znam kako cu sad to dobro oprat i isprat u tusu 🙄

Lullaby
    11. Lipanj 2021. 21:20

Odnesi u kemijsku/vešeraj neki ako ne bude išlo. Mene isto muči kako ću kolica kad mi stignu. Čekam ih još uvijek od dana beba, jedan dio navodno nije stigao. Strah me da ja to sve uništim 🙈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.