Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bojana2017
    05. Lipanj 2021. 09:36

Malla nadam se da će Hana brzo ozdraviti i apsolutno podržavam da MORAMO naučiti prihvatiti tuđu pomoć. 😘😘😘

Iskra 19.12.2017.
    Iris 05.07.2021.

Mallla
    05. Lipanj 2021. 09:46

Bojana2017

Malla nadam se da će Hana brzo ozdraviti i apsolutno podržavam da MORAMO naučiti prihvatiti tuđu pomoć. 😘😘😘

Hvala!
    Čak sam počela razmišljati da je ne vodim u vrtić više, ovisno koliko će potrajat ova fibra. Ne znam jel pametnije ostavit je doma ili u vrtić s obzirom na to da stiže beba i neznam jel riskiram sebi zarazu pa i bebu...baš nisam pametna. A vrtić joj traje do 30.6. 
    Šta bi vi napravile?

url=https://lilypie.com]

Aneee
    05. Lipanj 2021. 10:31

Mallla u pravu si, lagano moramo prihvatiti tu pomoć. Jer tako reći skupa smo u ovome i naravno da je i njima onda lakše i da se bolje osjećaju kad nam mogu pomoći.
    A što se vrtića tiče, zar će je pustiti sa fibrom? Mislila sam da ne smiju u vrtić ako su bolesni, pogotovo sad zbog korone.
    .
    Evo I od jutros pokušavam biti aktivnija, promijenila posteljinu i opeglala 1 hlace, doručkovali i evo me kao mrtva hahhah
    Malo imam grceve i jednom mi je bas sijevnula bol nisko u leđima. Da je bar to too 😅

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Tinchy_07
    05. Lipanj 2021. 10:42

Jutro cure..
    Cocolina je bilo bar malo lakse kad si dobila cimericu? Bitno da si pod njihovom kontrolom sad ces bar znat da je sve u redu i redovito slusat srceko. Jedino bas u 5 malo pretjeruju definitivno!!
    Mala Hani zelim brz oporavak.
    Meni je i dalje tesko prihvatit tuđu pomoc i danas se uhvatila ciscenje mada sam i jucer sve prosla, ali jednostavno moram. Ma da to rijesim idem malo van odmarat

🧔 35
    🙎🏼‍♀️32
    🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙

ana0310
    05. Lipanj 2021. 10:43

Mallla

Bojana2017

Hvala!
    Čak sam počela razmišljati da je ne vodim u vrtić više, ovisno koliko će potrajat ova fibra. Ne znam jel pametnije ostavit je doma ili u vrtić s obzirom na to da stiže beba i neznam jel riskiram sebi zarazu pa i bebu…baš nisam pametna. A vrtić joj traje do 30.6.
    Šta bi vi napravile?

Ja bi ju ostavila doma i nebi riskirala iskreno 😊

Ja sam oprala sve navlake od svega, sad cu jos prebrisati ono sto ne moze u vesmasinu i wuhu 🥳
    Odusevljena sam kinderkraft kreveticem, 2 zipa i sav tekstil je skinut 😄

2021. M 💗

ana0310
    05. Lipanj 2021. 10:44

cocolina

Bok cure..ovo je ko u vojsci u 5 ujutro mjerenje temp i ctg odmah. To je sve dobro trudova nemam makar bi mi draze bilo sad da imam da se nekaj pokrece.
    Cimerice su dobre jedna sutra ide na inducirani u utorka joj puknuo vodenjak ali su je eto uspijeli drzat do sutraa:).

Ja i dalje placem al ide na bolje bar se nadam,na viziti su mi rekli cekamo neznam tocnonkaj cekamo ali dobro ahahah

Nek je sve okej 🤗 jos malo i druzis se sa svojom mrvom 😊🤗

2021. M 💗

Bojana2017
    05. Lipanj 2021. 10:50

Malla baš ne znam, evo s jedne strane bih je vodila, a opet ne znam, s druge strane to što kažeš ima smisla. Možda bih se malo vodila i njenom željom, kad ozdravi naravno 😉
    Nego pomoć 🙏🙏🙏😔😔😔
    Od one noći i kontrakcija sve mi se poremetilo, dobila sam proljev, pa je stao u četvrtak po danu, juče ga nisam imala, sinoć prije spavanja sam imala jednu proljevastu stolicu i evo sad drugu. Onako malo me brine i to, evo tjeram se i pijem a s druge strane sam osjetila bol pri "pražnjenju" i kad sam se tuširala napipala sam hemoroide.
    Molim pomoć, čime ih zaliječiti, da ne trčim odmah u apoteku, ima neki prirodni lijek? 🙈
    Ajme sve me snašlo

Iskra 19.12.2017.
    Iris 05.07.2021.

Dominique_i_bebita
    05. Lipanj 2021. 10:52

Cocolina drzi se, najgore je sad to cekanje al tjesi se da ce brzo proci i da imas podrsku i razumjevanje od svih nas :)) 
    bome rezim u bolnici od 5 ujutto 😂
    .
    Hvala cure na lijepim komentarima 😊 
    .
    Ja se plakala za pticicom haha to mi je jedini emocionalni "ispad" u trudnoci (iako bih plakala i da nisam trudna sto posto) haha ugl dala sam ju u oporaviliste od ZOO vrta za divlje zivotinje, morala sam jer sam isla na more, a sad se tjesim da ce joj tam bit ljepse i da ima bolje mogucnosti za oporavak 😔
    .
    Tweetyca kolica izgledaju mrak, dobar ulov!

👱‍♀️25 👱‍♂️26 👰🤵 10.10.2020.

Bojana2017
    05. Lipanj 2021. 10:53

I da ne bih ma hitnu opet i čekala tamo 2-3 sata, moja dr ne radi vikendom, kod nje sam u utorak 🤷🏼‍♀️

Iskra 19.12.2017.
    Iris 05.07.2021.

Amber
    05. Lipanj 2021. 10:54

Bojana2017

Malla baš ne znam, evo s jedne strane bih je vodila, a opet ne znam, s druge strane to što kažeš ima smisla. Možda bih se malo vodila i njenom željom, kad ozdravi naravno 😉
    Nego pomoć 🙏🙏🙏😔😔😔
    Od one noći i kontrakcija sve mi se poremetilo, dobila sam proljev, pa je stao u četvrtak po danu, juče ga nisam imala, sinoć prije spavanja sam imala jednu proljevastu stolicu i evo sad drugu. Onako malo me brine i to, evo tjeram se i pijem a s druge strane sam osjetila bol pri "pražnjenju" i kad sam se tuširala napipala sam hemoroide.
    Molim pomoć, čime ih zaliječiti, da ne trčim odmah u apoteku, ima neki prirodni lijek? 🙈
    Ajme sve me snašlo

Netko je bio prije na forumu rekao tus ledena voda prema guzi, hladni ulozak na to mjesto, mozda cak malo leda zamotano u nekakvu krpicu. Meni rijesilo (uz dodatsk sljiva i kefira za normalizaciju probave) 

👱🏼‍♀️27, stadij IV endo
    🧔🏻32

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.