Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mimica2
    04. Lipanj 2021. 21:52

Tweetyca, lijepa su kolica baš. Jel su to na prvoj slici 2 sjedalice? ☺️
    Mi isto imamo stokke, taman sklopljena između kade i ormarića stoji. Mala je jako ali mislili smo bebu čim posjedne kupati u kadi sa onom sjedalicom.

Termin 18.06

Mallla
    04. Lipanj 2021. 21:59

Ja vam cure ne mogu nikakav savjet o mjestu dati jer ga imam dosta pa ja sve to šušnem samo u dodatnu sobu svaštaru. Al kupanje je praktičnije na povišenom, stalak, mašina, stol šta god samo da je dostupno bez saginjanja.
    Mazanje bebe ne ni sa čim, ni kreme, ni faktori ni komarci...dakle beba nece svakako izravno na sunce, kada mora imat ce šeširić, u kolicima je zaklonjena ili ovo što kaže kiflica oni mali šatori, to mi se baš čini ok.
    Tweetyca lijepa su kolica...ma nek postanu dio stana l, šteta ih sklapat 😁
    Dominique divna ti, divan ambijent. I baš su mi super na trudnicama te kombinacije majica + suknja!

url=https://lilypie.com]

Mallla
    04. Lipanj 2021. 22:03

Cocolina super ti je spavacica, totalni vedrinu unosi!
    Ana.b. u sličnom sam raspoloženju, vrućina i visoki tjedni, živci mi skaču za tren. Onako baš sam iscrpljena a imam još planova i onda vi rodila, ne bi još, spavala bi...jela bi, ne bi jela onako nitko mi ugodit ne može...

• Tonks6
    04. Lipanj 2021. 22:21

Tweetyca gledam sliku i mislim si jesam kaj propustila il nisam pokopcala😂😂 znaci ipak jesu dupla

mara5
    04. Lipanj 2021. 22:39

Ja se za pocetak nikako ne bi odlucila za pod, tj ne mogu si ni zamisliti taj polozaj, u svakom slucaju onda bolje na stolu i radnoj povrsini u kuhinji.m a kad beba bude mogla samostalno sjediti onda bi mogla i na pod. 
    .
    Joj otkad smo se preselili u stan ne mogu prezaliti sobu svastaru. 😅

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

ana0310
    04. Lipanj 2021. 22:49

mara5

.
    Joj otkad smo se preselili u stan ne mogu prezaliti sobu svastaru. 😅

Bas, sve kaj kupujem moram dobro razmisliti dal treba ili ne i di cu s time 🤦🏻‍♀️ al ajd nadam se selidbi uskoro

2021. M 💗

Lullaby
    04. Lipanj 2021. 22:55

Meni je to previsoko sve jer sam niska. Ako stavim kadu na stol, nema šanse da bebu približim uopće tome 😅 Vrh kade bi mi valjda bio taman do prsa. Ako držim bebu na ruci, jako mi nespretno i nesigurno to djeluje. Na kuhinjsku površinu još gore. Eventualno mogu na mali stolić, ali isto me čeka saginjanje. Vidjet ću još kad dođem do toga 😄

Lullaby
    04. Lipanj 2021. 23:03

Sad sam išla isprobavati 😂😂 Mašina previsoko definitivno ali ja imam onu što se gore otvara tako da moguće da je moja viša od normalne mašine. Stol mi je na granici..čini mi se ipak malo previsoko iako je kada na njemu nešto niže nego što sam mislila prvotno. Ne muči me to pretjerano, probat ćemo više toga pa ću vidjeti što je najzgodnije. Zato mi je Ikeina kadica super jer je 50 kn pa ako i ona ne bude dobra neće mi biti žao nabaviti novu. 

Aneee
    05. Lipanj 2021. 08:17

Mallla i Luckyy42 moguće da je i kombinacija tjedqna i vrućine...čak i emotivno dosta loše..prekjučer sam se rasplakala jer nisam mogla završiti ručak do kraja nego je muž napravio...bas nisam imala snage biti na nogama..muž uvijek kaze, da mu kažem ako ne mogu, a ne da se mucim...ali moj ponos mi neda da tako lako odustajem 🤣

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Mallla
    05. Lipanj 2021. 09:14

E poznat mi taj ponos i stav "mogu ja sve sama". Radi na tome da minimaliziraš taj stav...trudim se i ja...puno je lakše kada dopustimo da nam drugi uskoče, pa čak i da same zatražimo...za naše mentalno zdravlje! Trudim se i nadam se ovaj put uspjeti u tome da ne moram sve sama! I da nije ono sto ja radim ultimativno i jedino ispravno....bit ce tesko al moram...ili da nam svima takvima kazem Moramo.
    Ja sam imala dosta "tešku" noć. Ne mogu se namjestit, na leđa ne smijem jer sve boli, nekakve glupave brige po glavi u polu snu. Hana samnom u krevetu i ona nemirna, kašlje...na kraju jutros ona s fibrom. Uglavnom jutros sam super kako sam nocas bila. Čak je muz pitao par puta jesam li dobro, kaže čujem da se vrtiš stalno (što za mene nije tipično, ja zakomim i ne mrdam).

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.