https://ibb.co/GHS5HMQ
Evo dosle su nam i stvari za presvuc i vecera pa da vas pozdravimo☺☺
Drzi se! 😊😊 spavacica je super, nadam se da je hrana ukusna donekle bar 😅
2021. M 💗
Hvala, drage moje! Ma pregledala sam valjda sve kadice na trzistu🤣 i sve su mi druge prevelike, ona sklopiva iz Lesnine mi ne stane unutar moje kade ili na masinu, a htjela bi imati i tu opciju, ne samo pod ili kuhinjski stol. Imam jako malu i usku kadu u kupaoni, u nju stane samo Ikeina ili Stokke.
I ta mala anatomska mi stane koju sam dobila na posudbu, ta je izvucena iz komodice i kaze frendica da ju je koristila do cca 8 mjeseci bebe jer ju je prerasla. Najvjerojatnije cu onda tu Ikeinu, drago mi je sto ste i vi zadovoljne! Gdje ju drzite između kupanja? Jel smeta, se da uglavit negdje, okacit ili nesto? Prostor me brine. Stokke, ako se ne da bas smanjit mi ne koristi puno jer mi je glavna prednost bas to da ju mogu smanjiti i takvu drzati recimo na masini pored prematalice...
Amber, ma da, nije cijena mjerilo, ja kupila neku skupu za lice i onda procitala sastav i skuzila da sam fulala jer em sto je kemijska zastita, a onda jos nije uva i uvb nego samo jedno od tog dvoje...a sve nahvalili kao najprirodnije. Mah, sve treba citat sastave jos u ducanu. Da, teze se razmazuje, ali meni to nije problem, bar ju dobro nanesem a ne onako brzinski kako idu one sta se lako razmazuju, pa da pola zaboravim i onda bude fleka🤣.
Mislim da se novorođencad ne smije mazati nikakvim kremama, nego paziti da se ne ide na jako sunce, drzati se hlada, obuci prozracno malo duzu oblekicu, sesiric, a ima i onih satorica za plazu sa faktorom 50 - midlim da sam vidjela da ce biti sljedeci tj.u Lidlu, a ljudi ga hvale po FB recenzije mame i trudnice.
Mislim da kadica kakvu god imas ce posluzit, izbor po mom vise ovisi o tom kaj ti pase za stan..mi dobili neku, tak mi je svejedno, kaj se tog tice mislim da bih mogla bebu okupat i u onom za izvadit ves iz masine od ikee, to mi se cini skroz zgodno 😂
.
Svim curkama sa komplikacijama želim strpljenje i da se ne brinu nego vjeruju da ce sve biti dobro s bebicam, sad smo svi vec u vise manje sigurnim tjednima! Samo hrabro 🥰
.
Pozdrav s mora od velikog bušca!https://ibb.co/WFNVXJt
Zgodna trudnica 🥰🥰
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Ja već 2 dana samo u krevetu...tako sam krepana....sad dali je od ove vrućine ili je to sad do tjedana u kojima jesam...ali uzas se osjećam 😅
To je sve zato jer sam prošli tjedan pisala da uživam u trudnoći 🤣
A sad želim samo da ovo završi...zvučim malo sebično, ali nemam snage vise 😴😫
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Predivna Dominique! 😍
Cocolina, dobro da ti tvoji mogu donijeti hranu, to je glavno! 🤣 A naviknut ces se da nije bolnica tako strasna, proci ce vrijrme uz malo surfanja, cakule itd...jos ako te vec u srijedu porode-divota, zacas ces biti doma s bebicom!❤ Samo pozitivna budi! Oksitocin pomaze u porodu.🤗
Dakle, gdje drzati kadicu? Mozda unutar nase kade, pa ju micati van kad se tusiramo? Kako ste se snasle mame?
Kiflice a ja sam ju u proslom stanu drzala doslovno pokraj police jedne naslonjenu na zid samo , i uocpe nije smetala niti bi mi ruzno izgledalo. Sad ju drzim trenutno u ladici ispod kreveta jer mi stane tamo pa eto.. da nemam tu ladicu drzala bih isto u kadi nije mi problem uopce
Joj sad ste me bacili u razmisljanje, ja sam planirala uzeti stoke zajedno sa stalkom i tako skupljeno ugurati pokraj tus, a za kupanje samo sve skupa rasiriti u tusu🤷♀️ buduci da imam walk in tus mislila sam ako se nesto i proljeva prolit ce se u tusu i nikom nista 😅 i onda iz tusa samo prebaciti bebu na masinu... ali budemo vidili kak ce to funkcionirat.. ali bi se voljela zadrzati u kupaonici , da ne nosim vodu van i da se ne prrsetavam posvuda
🙅♀️30, 🙋♂️29
Meni je plan kao većini koje znam - kadica u kuhinju na pod i kupanje bebe dok je na ruci. Neće biti nekog brčkanja dok ne bude sjedio samostalno, a tada će kadica u tuš kabinu pa neka se brčka. Stane mi. Uzela sam tu Ikeinu jer kad sam mjerila Stokke xl nije stao u tuš. Sada mi se čini da bi ipak stala 😂 Uglavnom, ja sam dobila savjet da uzmem xl jer bebe jako brzo prerastu tu manju verziju za 330 kn. Kadica mi stoji na Kallaxu iz Ikee u kupaoni. Može se objesiti i na vrata ili recimo nasloniti izmedu zida i mašine za robu ako ima prostora između išta. Meni nekako najzgodnije na police je staviti, ali nisu mi loše ni ove druge opcije koje sam razmatrala.
Ja imam stokke i meni je zasad super, kad ju sklopim uguram ju izmedu kade i ormarica ili kade i vesmasine, cak mi i u ormar stane. Planiramo kupati na vesmasini (u ljeti cak mozemo na stolu u blagovaoni), fino stane i odgovara nam visina.
2021. M 💗
Sortiraj odgovore
Najstariji