Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • boobaboo
    04. Lipanj 2021. 08:51

Ali ovo s doktorima i pristupom, ziva istina - mene je do sada pregledalo minimalno 5 razlicitih i svi vidno zivcani, ono, ajme zadak, ajme ajme, ajme popreko. Ko da se oni moraju poradjati. A zadnji put, toliko smiren, stalozen doktor me docekao, rekao da je on uvjeren eto da ce se okrenuti, ali cijeli njegov pristup je tako nekako psiholoski olaksavajuci, da sam 3 dana nakon bila tako skulirana, mislim da cijelu trudnocu nisam bila tako mirna ( u glavi). 

• Toncica24
    04. Lipanj 2021. 09:08

Tia cestitke i sve najbolje tebi i sinu zelim!

1.8. Curetak stigao 💗

MariLove12
    04. Lipanj 2021. 09:11

Tia cestitaaaaam!🎉🎉🥳 Cekamo dojmove :) 

Clio ne moze nitko garantirati da ce sve dobro proci, ja npr idem na plivanje na bazene 2x tjedno zadnja dva mjeseca i da pokucam - nikakvih problema. Pola sata plivanja, odmah se tamo dobro otusiram i operem od klora i obucem cisto i suho. Isto bi savjetovala i tebi, bucni se koji put da se osvjezis bez dugotrajnog namakanja, odma pod tus i u suho. :) 

It's a boy! 💙

MariLove12
    04. Lipanj 2021. 09:14

Ja toliko volim vodu i kupanje da ne znam sta bi me spriječilo, ovaj vikend idem na more i nadam se nekom kupanju i tamo 😂😂 tako da mozda nisam bas objektivna ali ako inace nisi sklona nekim infekcijama + znas kod koga ides - samo navali 😂

It's a boy! 💙

mara5
    04. Lipanj 2021. 09:26

🌞🌊🤱 Ljetne bebice 👶🌊🌞
    Tia12- 03.06. DEČKO 💙

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

mara5
    04. Lipanj 2021. 09:33

Ovo sam morala prvo napraviti, sad mozemo razgovarati 😛
    Tatin sav wtf prvi put cujem za to! 😑
    .
    Tia12 cestitam od ❤. Kada budes mogla napisi nam malo detalje kako je sve krenulo.🤗😘
    .
    Tia12 i ostale cure ukoliko zelite, kada rodite mozemo uz bebu stavljati ime na novom popisu. 😊
    .
    Tiramisu: ja zumanjken cca 15 minuta izlupam na pari, bjelanjke ne upotrebljavam... malo ruma je ok na cijeli taj kolac.. 😋 tako da sam ga pravila i jela kroz trudnocu. Nedavno sam imala goste talijane i prvo su rekli da nisam trebala pravito tiramisu njima da je to jako rizicno ponuditi talijanima 🤣🤣 ali kada su probali rekli su da je odlican! 🤤🤤

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

Magdalena2002
    04. Lipanj 2021. 09:58

Tia12

Jutro cure!
    Samo da javimo da je jučer stigao naš mali dječak!! 😍😍😍

Čestitam Tia!🎉💕🎊

👨‍👩‍👧‍👧👭

Dominique_i_bebita
    04. Lipanj 2021. 10:02

Čestitke od srca Tia tebi i obitelji, uzivajte u svom malom klupku 😍😍😍🥰 
    .
    Tatin sav..ja isto prvi put cujem i nedam da mi to rade nikako! Iako mozda se oni to samo zezaju za taj "zadnji" sav najblize rodnici koji tako i tako mora doc? Nadam se da je tako
    .
    Bojana drago mi je da se sve smirilo,  pogotovo zbog situacije sa Iskrom da se ona ne traumatizira. Nek mala Ines priceka tatu da se vrati hehe :)
    .
    Ja isto na moru, produzeni vikend, upravo pored bazena i razmišljam smijem li se kupat..znam da nije preporucljivo al mislim da je cak ok jer nisam jos u tim skroz poodmaklim tjednima..vidjet cu. 
    .
    Tiramisu..i ja radim tak ko Mara, mislim da nemaš brige..jela buh ga bez pardona na tvom mjestu.

👱‍♀️25 👱‍♂️26 👰🤵 10.10.2020.

Orhideja1
    04. Lipanj 2021. 10:10

mara5

🌞🌊🤱Ljetne bebice👶🌊🌞Tia12- 03.06. DEČKO 💙

🥰🥰🥰

02/13 missed ab. 7tt
    12/19 missed ab. 13tt
    10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
    It's a boy 💙👣👶
    28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
    08/23 biokemijska

Mila12
    04. Lipanj 2021. 10:13

Tia, cestitam 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.