Ali ovo s doktorima i pristupom, ziva istina - mene je do sada pregledalo minimalno 5 razlicitih i svi vidno zivcani, ono, ajme zadak, ajme ajme, ajme popreko. Ko da se oni moraju poradjati. A zadnji put, toliko smiren, stalozen doktor me docekao, rekao da je on uvjeren eto da ce se okrenuti, ali cijeli njegov pristup je tako nekako psiholoski olaksavajuci, da sam 3 dana nakon bila tako skulirana, mislim da cijelu trudnocu nisam bila tako mirna ( u glavi).
Tia cestitke i sve najbolje tebi i sinu zelim!
1.8. Curetak stigao 💗
Tia cestitaaaaam!🎉🎉🥳 Cekamo dojmove :)
Clio ne moze nitko garantirati da ce sve dobro proci, ja npr idem na plivanje na bazene 2x tjedno zadnja dva mjeseca i da pokucam - nikakvih problema. Pola sata plivanja, odmah se tamo dobro otusiram i operem od klora i obucem cisto i suho. Isto bi savjetovala i tebi, bucni se koji put da se osvjezis bez dugotrajnog namakanja, odma pod tus i u suho. :)
It's a boy! 💙
Ja toliko volim vodu i kupanje da ne znam sta bi me spriječilo, ovaj vikend idem na more i nadam se nekom kupanju i tamo 😂😂 tako da mozda nisam bas objektivna ali ako inace nisi sklona nekim infekcijama + znas kod koga ides - samo navali 😂
It's a boy! 💙
Ovo sam morala prvo napraviti, sad mozemo razgovarati 😛
Tatin sav wtf prvi put cujem za to! 😑
.
Tia12 cestitam od ❤. Kada budes mogla napisi nam malo detalje kako je sve krenulo.🤗😘
.
Tia12 i ostale cure ukoliko zelite, kada rodite mozemo uz bebu stavljati ime na novom popisu. 😊
.
Tiramisu: ja zumanjken cca 15 minuta izlupam na pari, bjelanjke ne upotrebljavam... malo ruma je ok na cijeli taj kolac.. 😋 tako da sam ga pravila i jela kroz trudnocu. Nedavno sam imala goste talijane i prvo su rekli da nisam trebala pravito tiramisu njima da je to jako rizicno ponuditi talijanima 🤣🤣 ali kada su probali rekli su da je odlican! 🤤🤤
🙅♀️30, 🙋♂️29
Jutro cure!
Samo da javimo da je jučer stigao naš mali dječak!! 😍😍😍
Čestitam Tia!🎉💕🎊
👨👩👧👧👭
Čestitke od srca Tia tebi i obitelji, uzivajte u svom malom klupku 😍😍😍🥰
.
Tatin sav..ja isto prvi put cujem i nedam da mi to rade nikako! Iako mozda se oni to samo zezaju za taj "zadnji" sav najblize rodnici koji tako i tako mora doc? Nadam se da je tako
.
Bojana drago mi je da se sve smirilo, pogotovo zbog situacije sa Iskrom da se ona ne traumatizira. Nek mala Ines priceka tatu da se vrati hehe :)
.
Ja isto na moru, produzeni vikend, upravo pored bazena i razmišljam smijem li se kupat..znam da nije preporucljivo al mislim da je cak ok jer nisam jos u tim skroz poodmaklim tjednima..vidjet cu.
.
Tiramisu..i ja radim tak ko Mara, mislim da nemaš brige..jela buh ga bez pardona na tvom mjestu.
👱♀️25 👱♂️26 👰🤵 10.10.2020.
🌞🌊🤱Ljetne bebice👶🌊🌞Tia12- 03.06. DEČKO 💙
🥰🥰🥰
02/13 missed ab. 7tt
12/19 missed ab. 13tt
10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
It's a boy 💙👣👶
28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
08/23 biokemijska
Sortiraj odgovore
Najstariji