E tweetyca ne znam jel vi imate nesto takvo, ali u Engleskoj postoje tzv British lion eggs, jaja koja imaju mali zigic lava na sebi, i ta je sigurno jesti i svjeza, pa ja kupujem samo ta (kostaju prakticki isto, samo ih u nekim ducanima nema uvijek). Ta jaja doalze od kokosi koje su cijepljene protiv salmonele pa su sigurna. Cijelu trudnocu ja tunkam koricu od kruha u zumanjak :D mislim da ako si radila sa svjezim jajima a ne nekim koja si izvukla iz frizidera nakon 2 tjedna stvarno nemas puno straha. Tiramisu all the way!
👱🏼♀️27, stadij IV endo
🧔🏻32
Bok cure evo da javim,bebica je manja za 2 tjedna pa su me odlucili hospitalizirat kazu da nije nista jako strasno posto sam i ja manja beba bila ali da me prate na uzv i ctg. Jedva suzdrzavam suze sad od sveg,cekam sad pregled jos na 3 katu pa vas se javim
Ojoj :( najsigurnija si u bolnici gdje si sad, draga, ali znam da je grozno da si morala ostati. Bolje da te prate pa da porod bude manje stresan. Jesi li vec imala CTG danas? Moze li ti netko nesto donijeti da budes barem malo u ugodnijem kad vec moras ostati? Drzi se
👱🏼♀️27, stadij IV endo
🧔🏻32
Ajoj cocolina ako osjecas da bi plakala isplaci se bit ce ti lakse. Dokazano sa suzama izlazi i stres, tako da draga pusti koju suzu a onda fini udah par puta i hrabro dalje. Oni ce te zadrzati radi predostroznosti i eventualne odluke da te porode ranije. Sigurna sam da ce s tobom i s bebicom biti sve u redu 🧡
url=https://lilypie.com]
Cocolina, drži se, na sigurnom si, brzo će i beba doći ❤️
.
Ja sam skroz zaboravila na baby puder sve dok ga niste ovdje spomenula. Uopće mi nije bilo ni na kraj pameti to kupiti, nisam ga imala nigdje ni na jednom popisu... Samo kremicu za guzu. Pa se nadam da će biti dovoljno. Za grčeve imam samo one koštice u jastučiću što se zagriju u mikrovalnoj i stavljaju na bebin trbuh.
Termin 18.06
Willy mislim da ti ne mogu tocno ni izracunat opseg ak se beba mice. Ak je sve ostalo ok ne vidim u cem je problem. Ak mogu fulat na procjeni kilaze i do kile, ne vidim razlog da se zbog ovoga birines. Al vjerujem da te prepadne kad tak nekaj vele, a ne objasne.
Cocolina 💪🏽❤ cure su sve rekle. Drzi se! 🤗
.
Kakvi ste sa hiperpigmentacijskim mrljama? Moje lice je bas ono poludilo. To valjda kako nisam imala nekih drugih trudnickih simptoma rece Bog evo tebi mrlje! 😅😑
🙅♀️30, 🙋♂️29
Willy i moja je manjeg opsega trbuha, ali bedrena, opseg glave i svw ostalo ( protoci, kolicina pl vode) uredno, pregledalo me min 5 razlicitih doktora, nitko ni rijeci nije rekao. Mislim da se stvarno ne trebas brinuti, ali te i sasvim razumijem.
Joj nadam se da ce sve biti dobro, bebicu stalno osjetim i to je ono šta me drži. Hvala na povratnim informacijama. Kad si razmislim kako su se naše mame pregledavale...nitko nije ni znao za mjere bebe...
Cocolina drži se..i javljaj sta dr kazu...vjerujem da je sve oke..znaju oni faliti u mjerama 😘😘😘😘❤
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Evo i mi s pregleda.
Sve u redu Bogu hvala !
1830 moja cura i dobro je sve.
Doktor preporucia bez da san ga pitala kaze ajde na more :)
Druge cure i cocolina bit ce sve u redu,sve su to sigurni tjedni i najbitnije da si u strucnim rukama.
1.8. Curetak stigao 💗
Bok cure evo da javim,bebica je manja za 2 tjedna pa su me odlucili hospitalizirat kazu da nije nista jako strasno posto sam i ja manja beba bila ali da me prate na uzv i ctg. Jedva suzdrzavam suze sad od sveg,cekam sad pregled jos na 3 katu pa vas se javim
Cocolina razumijem tvoju brigu u potpunosti... Nije lako.
Sortiraj odgovore
Najstariji