Mimica 🤣🤣 čini mi se da će te redovno zajebavat ta aplikacija 😅😅 jos kad prođeš termin a upita te vaša beba je uspostavila ritam? Navikli ste se biti mama? 😆🤣
Lucky nek si se ti nama javila....Hvala sto si nam otjerala brigu. Neka bebice još u stomačiću. Ako dr kaže nije infekcija zabrinjavajuća mi mu vjerujemo. Ono što mi je žao je to da te toliko zezaju kontrakcije, očito će priprema trajati i trajati. I ta vrućina i slabost, mislim da je sve to povezano i suosjećam. Što da ti kažem odmaraj i hidriraj se što više. Vrućinu razumijem, ja sam isto za ništa...energija nula...tu i tamo dobijem neku energiju koju iskoristim maksimalno al se ukupno osjećam baš bezveze.
Mara 🥰😍 dočekali smo popis 😍
url=https://lilypie.com]
Mimice da to je, taj dio s mjesanjem je naporan za cijeli kolac!
.
Lucky super da si se oporavila od tog sunca..zvuci koma. Ja bas na suncu pa razmisljam da se beba ne pregrije unutra pa sad hlad lovim.
.
Za mazanje guze, za sve bebe koje sam cuvala je bilo ovak kao sto Ana kaze..nebih im redoviito mazala nego samo ako bi se pojavilo kakvo crvenilo..i ro je bilo rijetko, al ak se nesto i malo pojavi onda mazala dok ne prode par dana i to je to. Tak cu i sa svojim djetetom..
👱♀️25 👱♂️26 👰🤵 10.10.2020.
Lucky slikaj nam nastavak al pretpostavljam da je taj što se vuče na usta! Onaj za usisivač ima široki nastavak koji se spoji na cijev od usisivača.
Što se tiče prematanja, pudrala nikada nisam, a kremicu sam stavljala uvijek kao zaštitni sloj, posebice ako se koriste jednokratne pelene. Ako je riječ o platnenim onda samo kada se zacrveni! Al ne brini s vremenom ces sve znati, znati ces sto pase tebi i sto pase bebi, jer svaka od nas i svaka beba je razlicita!
Lucky, hvala sto si se javila, drzi se, zao mi je sto ti je bilo teskih par dana, ali glavno da ste ti i beba dobro!❤🤗
Tia cestitaaaam!🎉🎁🎈 Pisi iskustvo cim smognes snage i vremena!
Tiramisu - uh, jest cu ga kad rodim, i sve redom sto nisam smjela!😋 Ja ne bi sirova jaja ni tartar sirovo meso jela ni van trudnoce, a kamoli u trudnoci, frendica i njen tata jedva zivi ostali, bili dugo u bolnici, dobili salmonelu. Pa sad, ko hoce, nek se kocka. S tim da tu ne igra ulogu jesi pojela jedan komad ili cijelu tepsiju, ili je jaje zarazeno ili nije.
Ja sam s prvom mazala skoro pa stalno, kao ono preventivno. Ali kad sam vidjela da nije nuzno, kad sam se nacitala o tome da je cak bolje da se to podrucje pelensko samo ocisti/posusi, prestala sam. Sinu sam vecinom samo nekih prvih mjesec dana mazala JGL kremu, jer im je kad su mali mali bas potrebno nakeljiti te kreme na pregibe - pogotovo pazuhe, jer im koza zna tu bas puknuti. Ali nakon mjesec dana sam prestala skroz, i evo ne znam dali sam na njega potrosila i 20 ml ikakve kreme.
Inace, vidjela sam da se vecinom uzimao Babytol i u nasoj grupi, a bas ovih dana po proljetnicama citam da je 90% njih uvjereno da su im djeca od toga dobila grceve. Zato mi je u planu prvih mjesec dana nista, a na prvom sistematskom traziti od pedijatra Oleovit kapi ( d vitamin). Sinu sam davala Babytol, mislim da nije imao grceve u punom smislu rijeci, ali on mi je bio jako teska beba inace, placljiv, stalno budan, stalno nosi...ali eto nisam sigurna vise da li je do Babytola bilo ili same njegove osobnosti.
Cure pozdrav svim uskoro mamama i koliko vidim jednoj mami🙂
Čitam vas već neko vrijeme paralelno s curama na potpomognutoj oplodnji jer bebica stiže nakon IVF postupka.
Sada sam u 37 tt i cijela trudnoca je bila uredna, ali kada sam došla na prvi pregled u TA doktorica mi je skrenula pozornost da je trbuscic bebe manji nego šta bi po onim mjerama trebao biti. To me naravno zabrinulo pa me Bojanin post ponukao da se javim, iako je Bojana to puno bolje primila nego ja😕
Svi ostali nalazi su ok (plodna voda, ctg, protoci, posteljica, tlak, urin,...glavica bebe, dužina bedrene kosti). Da li je mozda još nekome dr skrenuo pozornost da te stvari?
Svima želim da u miru dočekate svoje bebe i da ih cmoknete u glavicu čim ih vidite🤗
Vec drugi put pišem tj. sad treći i umjesto pošalji ja se vratim korak natrag🤔
Boobaboo ja sam koristila isto babytol i nije bilo grčeva, kasnije smo nastavili s oleovitom. Ali sam paralelno davala probiotik. Ne znam jel do toga ili do bebe...smatram da je lako izbaciti ako vidim da nešto ne štima.
Willy dobrodošla! Baš mi je žao kad doktori tako kažu neku informaciju a ne pojasne ništa. Uglavnom u visokim tjednima jako teško mogu pogoditi točne mjere. Ako je sve drugo u redu ne bi trebalo biti razloga za brigu.
Mallla hvala na potpori. Nemam razloga sumnjati u dr, ali ipak mi je unijelo određeni nemir i brigu baš sad kada sam mislila da ću biti opuštena i pripremati se za dolazak bebe. Dajem sve od sebe bit pozitivna.
Willy i moja je manjeg opsega trbuha, ali bedrena, opseg glave i svw ostalo ( protoci, kolicina pl vode) uredno, pregledalo me min 5 razlicitih doktora, nitko ni rijeci nije rekao. Mislim da se stvarno ne trebas brinuti, ali te i sasvim razumijem.
Tia - cestitamo!!! <3 uzivajte u druzenju i mazenju!
.
Lucky - zao mi je sto te sarafi vec danima, valjda ce skoro. Dobro da si ti relativno dobro raspolozena, drzi se!
👱🏼♀️27, stadij IV endo
🧔🏻32
Sortiraj odgovore
Najstariji