Jutro cure!
Samo da javimo da je jučer stigao naš mali dječak!! 😍😍😍
Čestitam 🤩
Čestitke Tia
Prva ljetna beba je stigla, juhuuuuuuu!!!!!
Iskra 19.12.2017.
Iris 05.07.2021.
Pa Tweetyca pojedi barem jedan komad, ako neces posalji meni...obozavam tiramisu!
Tia čestitam 🎈🎉 tebi brz oporavak, a dječaku dug i miran život želim! Kad stigneš piši nam iskustvo ipak nam je to kako stvari za sad stoje prva ljetna bebica!
Clio bazeni nisu preporučljivi ako si otvorena i ako je to javni bazen. Ako je od prijateljica ma vjerujem da bi ja i zaplivala. Bitno je ne toćat se i ne stajati kasnije u mokrome.
Tinchy home sweet home 😊 uzivaj u svom krevetu!
Cocolina spomeni na pregledu sve sto te muci, onda ce dr. Mozda obratiti pozornost na nesto sto inace ne bi.
Torbu jos ne vozim u autu al moram je staviti. Vecinom sam doma, a muz ode s autom pa mi drwze da je torba u blizini na vidljivom mjestu. Al ako idem negdje dalje e onda preferiram imati torbu u prtljažniku.
url=https://lilypie.com]
Tinchy, ne znam još, još danas idem kod svoje ginekologice na pregled. Rekla mi je prošli put da će mi danas dati uputnicu za bolnicu pa pretpostavljam da sljedeći put idem tamo.
Ajmeee Tia, čestitkeeeeee!! 🥰🥰🥰 Kako lijepo! Nadam se da je sve prošlo ok i piši nam kad stigneš! 🥰
Mene jučer isto ti bolovi u leđima, ali noćas sam bas lijepo spavala, samo jednom išla na wc i to pred jutro 😁
Sad je zanimljivo, svaki ulazak u forum prvo čekam vidit ima li koja bebica 😄
Još kad bi nam se Lucky javila uhhh....zadnje što znamo je da je bila na ctg gdje su očitavani trudovi. E sad mene uopće ne bi čudilo da su je ostavili porađati i da je sad već sve to potrajalo....druga opcija je da je zaboravila šifru 😁 Svakako u mislima nam je, čekamo nju i Mišku da se jave makar samo da kažu da su dobro!
Tia12 , cestitkeee 😘🥰 Ajde opisi nam svoje iskustvo kad i ako stignes, kad se odmoris malo.
Mimice/Mirjam, opet sam na pregledu u utorak , ali vjeruj mi, tocno osjetim gdje joj je glava, a gdje guza - prvih dvoje su od minimalno 30. tjedna bili u lijepom polozaju za porod,glava dolje, trbuh je izgledao skroz drukcije. A sada, evo nije ni zadak kako spada, nego popreko, ili vodoravno glava lijevo ,guza desno, ili glava gore lijevo pod rebrima, guza dolje desno u predjelu jajnika. Jutros u krevetu, imala sam osjecaj da se okrenula, ustanem se - ono glava jos vise gore 🤦 vec sam lagano ocajna. Jer taj vodoravni polozaj je najgori, kad tako moram napisati, to je siguran carski, jer ni jedno dijete ne moze na taj nacin izaci. A beba uopce ne udara vise, nego se migolji lijevo-desno, ko da nema mjesta uopce, trbuh mi je sav u kvrgama. Nadam se jos da ce se okrenuti, ali sto vrijeme vise prolazi, to me optimizam vise napusta.
Sad je zanimljivo, svaki ulazak u forum prvo čekam vidit ima li koja bebica 😄
Još kad bi nam se Lucky javila uhhh….zadnje što znamo je da je bila na ctg gdje su očitavani trudovi. E sad mene uopće ne bi čudilo da su je ostavili porađati i da je sad već sve to potrajalo….druga opcija je da je zaboravila šifru 😁 Svakako u mislima nam je, čekamo nju i Mišku da se jave makar samo da kažu da su dobro!
Mislim da je Lucky rodila i zaboravila na nas😅 nije ju za krivit kad su ti bebaci tak medeni🥰
Boobaboo jesi probala onaj položaj da stojiš četveronoške i njišeš se...vjerujem da si probala svašta, al za to sam čitala da može potaknuti bebu da se okrene jer kao dobije više mjesta....kako bilo, baš ti želim da se mrva okrene!
Tia cestitam od ♥️. Tebi želim brz oporavak a malenom sretan dolazak u ovaj svijet.
Malla hvala na savjetu. Prije tjedan ipo na pregledu sam bila još zatvorena. U utorak mi je pregled ponovno. Došli su mi nalazi za streptokok i hvala Bogu negativan je.
A sto se bazena tice, privatan je. U sklopu kuce je, tek svježe napunjen tako da mislim da cu se bar jednom smociti jer je kod nas vec pocelo biti vruce
🙋♀️37🧔34
1.missed ab 7tt.- 10/19
22.10 ➕👶♥️🌼
IT'S A BOY💙💙💙
24.06.2021 - IVO 💙💙
[/url
Sortiraj odgovore
Najstariji