Cocolina, drzi se, na sigurnom si! Termin je tu, neces se dugo gnjavit po bolnici, zacas cete ti i bebica biti doma skupa❤.
Sto se velicine tice, i moja je nesto manja i ja se jos ne brinem, racunam da nismo svi isti i da mogu i oni fulati i da ce biti sve ok.❤ Uostalom drugu frendicu su stalno s tim plasili da je beba mala, pa se rodila nesto sitnija ali zdrava i sad ima 2 godine i savrsena je!❤
Joj i ja bi se kupala...uh, nadam se da ce mi dr.dat dopustenje...Odnosi su mi zabranjeni zbog nekog polipa na cerviksu, pa ne znam hoce li mi dati da se malo okupam u moruuuu. A zivim pored mora i kupam se inace pola godine...😍
Joj ja obozavam more, zivim na moru al me trenutno uopce ne privlaci. Imam dojam da je brrrr...
Imam i ja koštice od trešanja 😊
Mara ta sam...dobila sam puno lice pjegica. Pre kasno sam se sjetila da bi valjalo mazati lice zaštirnim faktorom i evo me sad pipi duga čarapa.
Toncice cestitam na dobrom pregledu 😍
url=https://lilypie.com]
Willy ja zaista mislim da nemaš razloga za brigu. Isto je mene pregledalo bar 5 različitih doktora, svi UZV pregledi su bili uredni. Meni su fulali u pola kile mjere u prošloj trudnoći, tako da mislim da oni to ne mogu ni izračunati tačno niti znaju.
I na kraju i da rodimo sitne bebe to stvarno ništa ne znači. Meni su rekli da beba ima oko 2.300 i da je to malo, a ja imam još mjesec dana do termina. Mislim da je to sasvim dovoljno i da beba može doći do 3 kg i super.
Prva mi je imala 3.050 bila najsitnija i evo je sad najviša među vršnjacima 😉
Cocolina ne brini, i samo plači ako ti se plače, biće ti lakše. Ja sam ubjeđena da će sve biti ok 😊😊😊
Kolači, za to je muž zadužen, on ih pravi, tako da ja samo degustiram 😉🤣🤣🤣
Još sam nešto htjela pisati ali ubacim se kad se sjetim. Uglavnom evo me u bolnici čekam uzv pa da vidim šta dalje 😉
Danas se puno bolje osjećam, mada mi je i dalje malo mučno, ne mogu baš jesti iako se tjeram, žgaravica i dalje caruje, ali biće to sve ok 😊
Iskra 19.12.2017.
Iris 05.07.2021.
I da, Luckyy drži se 😉 hvala na brizi, i da te što manje zezaju kontrakcije i da ubrzo sve bude gotovo, čim prođe infekcija 😘
Iskra 19.12.2017.
Iris 05.07.2021.
Cocolina, drzi se, na sigurnom si! Termin je tu, neces se dugo gnjavit po bolnici, zacas cete ti i bebica biti doma skupa❤.
Sto se velicine tice, i moja je nesto manja i ja se jos ne brinem, racunam da nismo svi isti i da mogu i oni fulati i da ce biti sve ok.❤ Uostalom drugu frendicu su stalno s tim plasili da je beba mala, pa se rodila nesto sitnija ali zdrava i sad ima 2 godine i savrsena je!❤
Joj i ja bi se kupala…uh, nadam se da ce mi dr.dat dopustenje…Odnosi su mi zabranjeni zbog nekog polipa na cerviksu, pa ne znam hoce li mi dati da se malo okupam u moruuuu. A zivim pored mora i kupam se inace pola godine…😍
Ja se bas nadam da ce ti dati, ne vidim da je problem ako je cisto more. Znam da kazu da su stajace vode veci problem, pogotovo bazeni koji nisu nuzno jako cisti a ne mogu biti kloriniriani kako treba, tako da bih to izbjegavala ako ne mozes biti siguran, ali more mi se cini da bi moralo biti u redu. Samo gledaj da se ne prehladis, odmah mijenjaj badic i to. I ono, ako ti se ne cini cisto, nemoj :) mislim, pricekaj jos doktore da potvrde, ali meni su tako rekli, drzim fige da i tebi daju takve upute!
👱🏼♀️27, stadij IV endo
🧔🏻32
Hvala Bojana i sve cure na pojašnjenju i podrsci🤗
Meni je ovo prva beba koju smo jako dugo čekali i već sam ženska u godinama🙂tako da na svaku sitnicu reagiram.
Vi ste sve hrabrice💪
Amber, Tweetyca, joj blago vam se...to zvuci ko raj za mene, svuda hrana kakvu ja biram tu i jedva uspijevam naci, a i to je upitno mogu li vjerovati da je nesto dobro ili ne... nekad mi se cini da bi zbog mentaliteta, hrane, obrazovanja, zdravstva i slicno bilo bolje iseliti iz HR. A onda me zadrzi ipak familija, klima, posao kojeg volim...
Pjegice -dobila nekoliko po nosu, fleke nisam. Treba se mazati, ali samo s mineralnim faktorom, kreme kemijske sa daktorom se ne smiju koristiti u trudnoci. Ja imam neku iz Mullera, nije skupa, prirodna...
A vidjela sam i neku novu Niveinu bas protiv pigmentacijskih mrlja u trudnoci, sigirnu za trudnice, pa si mozda i nju kupim sad kad pripece...
Cocolina drzi se! Bit ce to okejAmber - imamo imamo. Vecina ih je takva moram rec. Ovdje se bas pazi na te stvari. Meni je kad sam se tek preselila ispocetka bilo cudno vidjet piletinu za kupit na kojoj pise da je od pileta kojem nisu davani antibiotci. Ili od pileta koje je hranjeno samo kukuruzom. Nisam bila osvjestena o tim stvarima uopce tad.
Da, i meni sok bio! A zapravo toliko olaksalo stvari tijekom trudnoce, a i inace, moram priznati. Nismo nista u trudnoci zapravo morali strasno mijenjati, samo pogledamo. Jos ovdje recimo i sirevi svi moraju biti od pasteriziranog mlijeka koji nisu oni s gljivicama, sto je genijalno. Kad mi se jeo sir, ja jela, jer sam znala da su svi od pasteriziranog mlijeka i da nema straha! U Americi to nije bilo tako uopce, a mislim da nije ni u Hrvatskoj regulirano.
👱🏼♀️27, stadij IV endo
🧔🏻32
Sve bi dala za more i morski zrak sad😍😍
Jooooooooj.... Mi smo ipak odlucili da necemo u Hrvatsku. Kasno bih bila u trudnoci vec, nismo bili sigurni oko tih vozanja autom naokolo od jednih do drugih roditelja, mora, itd. A i bojali smo se da bi se jako iscrpila dok sve vidim koje zelim, dugo nas nije bilo. Nagovorili nas na kraju moji roditelji (moja mama: "ti nisi matere mi normalna, sjedi tamo u tom Londonu i miruj") da ne dolazimo, sto znam koliko im je bilo tesko. Preplakala sam sto necu more vidjeti prvo ljeto u zivotu, mislim da cu jos plakati, ali nadam se da je to sve za jedno dugo ljeto s bebolinom nagodinu <3
👱🏼♀️27, stadij IV endo
🧔🏻32
Sortiraj odgovore
Najstariji