Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Aneee
    04. Lipanj 2021. 10:15

Tia12 čestitam 🥳🥳 eto I prve ljetne bebe na popisu..krenulo je 🥰🥰

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

• Mimica2
    04. Lipanj 2021. 10:29

Tia, čestitke 🎉🥰
    Hahaha, Lucky zaboravila pin 🤣 Ja bi rekla zaboravila ona punjač ponijeti u rodilište 🤣
    Joj tiramisu sam radila prošli vikend, isto ko i ti Mara, lupala jaja na pari, ali malo duže trajalo, pa onda sebe po glavi di baš od svih jednostavnih kolača se meni jede tiramisu 🤣

Termin 18.06

Dominique_i_bebita
    04. Lipanj 2021. 10:43

Zar moze kolac bit jednostavnije za napravit od tiramisua?. Hahah ja ga bas zato i volim, ono sa silnim biskvitima, slojevima, korama, kremama se ne usudim jer moze svakak ispast al ovo mislim da ne mozes puno zeznut
    .
    Tweetyca https://www.coolinarika.com/recept/tiramisu-original-recept-8e86aa5e-63cd-11eb-9da2-0242ac12004d evo j3dan od..taj ima dio s kuhanjem na pari

👱‍♀️25 👱‍♂️26 👰🤵 10.10.2020.

• Mimica2
    04. Lipanj 2021. 10:51

Tweetyca, vjerujem da je sve isto u receptu ko i kod tebe. Ja samo tučem jaja na pari, znači, lonac vode da zavrije, pa na lonac ide posuda sa jajima koju neprestano miješam sve dok se smjesa ne zgusne. Ja baš čekam da bude skroz gusto pa me to ubilo, stajala sam za štednjakom pola sata 🤦‍♀️ Uglavnom ja izmiješam 3 žumanca i jedno cijelo jaje sa 200g šećera, prvo mikserom, pa prebacim zdjelu na lonac kad voda zavrije i tu miješam kuhačom neprekidno dok ne zagusti. Skineš s vatre i nakon što se ohladi ide normalno mascarpone, sl. vrhnje...

Ja ušla u 39.tt i evo aplikacija me pita jesam rodila, da označim jel dečko il cura. Mo'š mislit 😆

Termin 18.06

• Mimica2
    04. Lipanj 2021. 10:54

Lucky, sve ok 😄 Nek si ti nama još u komadu, a jel su kontrakcije stale ili se nastavljaju?
    .
    Ma Dominique, zapravo prejednostavan, ali mrzi me miješanje jaja na pari 😆🤦‍♀️ 

Termin 18.06

mara5
    04. Lipanj 2021. 11:03

Lucky zao mi je zbog infekcije, nadam se da ce vaginalete pomoci. Neka beba saceka jos malo 🤞🤞
    .
    Tiramisu, da ovako ja radim samo da naglasim vrhnje za slag pravo, nikakvi biljni pripravci hole halte meggle vrhnje i nesto slicno tome.

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

• Tonks6
    04. Lipanj 2021. 11:06

Luckyy42

Mirjamdaa, nek je jos on kod mene do kad se ta infekcija ne rijesi.. nije mi rekao kakva je infekcija u pitanju samo da nije nis strasno i da nebi bebi nis bilo, al neka ne bi riskirala🙏🏻
    Nije nis stalo, sijeva me dole ko da cu svaki tren rodit🙈🤣 kontrakcije su mrvicu jace ali nije nis pravilno, sad bolucka i cekamo🤷🏼‍♀️
    Ostalo ti je jos 2 tjedna🥳🥳🥳 sad ce beba samo sto nije😍😍🥰
    .
    Ja vas moram pitat, jer sam sad skuzila kolko nis ne znam od osnova.. znaci beba kad se presvlaci, jel joj treba mazat guzu svaki put ili u slucaju crvenila i osipa?? I pudrati guzu?? 🤔🤔🤔🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️
    Takoder u torbici s skaricama toplomjerom i tim stvarima za bebu mi je stigla cijev ona za vadit smrkljice, jel moguce da se samo na usta vuce?? Jer meni onaj nastavak ne izgleda ko za usisavac npr😂😂
    Pomoc cure nis ne znam😂😂😂

Mazes guzu i prepone svaki put, za puder neznam, ja nisam. Al to ce ti sve u bolnici rec i pokazat.
    A nastavak ovisi kak izgleda, al postoji samo na usta🤷‍♀️

Olivera
    04. Lipanj 2021. 11:06

Tia12 čestitam na prvoj ljetnoj bebici u ovom čoporu🎉💙
    Otvorila si niz, nadam se da ćemo te i mi druge terminuše uskoro slijediti🙂

🧔42 👱‍♀️39
    MPO - FET 10/2020 - vraćena jedna blastica, beta divna
    4.11. UTZ - GM s EO 9. 2 mm, kuca nam ❤️
    Mama i tata jedva čekaju upoznati svog dečkića💙

Aneee
    04. Lipanj 2021. 11:13

Luckyy42 žao mi je zbog infekcije i nadam se da ce brzo proći 😘😘
    A što se tiče bebine guze nama je patronazna rekla da se može samo ako dođe do crvenila. Pri mjenjanu pelena se sve očiti i dobro posuši prije nove pelene, a ako ima crvenila onda idu kreme, a prije toga da nema potrebe za kreme.  Jer se tako samo koza još više navuče na te kremice pa postane osjetljiva koža 

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙

Aneee
    04. Lipanj 2021. 11:13

Maze a ne moze* 😅

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.