Pozdrav svima :) Nisam se javljala, ali vas čitam od početka trudnoće.
Do sada je bila uredna trunoća (trenutno sam 27+0), nisam imala prevelikih tegoba, no danas sam išla na OGTT koji je u prvom mjerenju bio uredan, no u drugom iznosio 10.4. Također, eritrociti, hemoglobin i hematokriti su sniženi. Naravno, zabrinula sam se i počela googlati sve i svašta. No kako pregled ginekologa imam tek u petak, ne znam što mi je činiti sad ovih par dana. Najviše me plaši koje su moguće posljedice za dijete. Znam da je kiflicaslala neke jelovnike, no ne mogu ih nigdje pronaći. Ako imate kakve upute i savjete bila bih vam zahvalna.
Mislim da je stranica s jelovnicima tocno 1000! Ima puno cura na forumu na GD dijeti, bit ce sve okej, nema panike :)
👱🏼♀️27, stadij IV endo
🧔🏻32
Ja danas lagano osjećam stezanje u trbuhu. Najprije ujutro u krevetu i sada dok peglam. Cura se uredno miče 🥰
Da, kuzim i ja vase odluke za tripp trapp u tom slucaju :) narucili smo bouncer pa sta bude
.
Dobro si zapamtila da je na 1000. nesto al misliim da je to popis termina, a od kiflice jelovnik je na stranici 733 :)
.
Ja cim sam se pohvaliila da dobro spavam me tu noc uhvatili grcevi kao menstrualni, zgaravica i grcevi u listovima..to je do manjka magnezija? Prestala sam ga bila piti neko vrijeme bila i eto
👱♀️25 👱♂️26 👰🤵 10.10.2020.
Da, kuzim i ja vase odluke za tripp trapp u tom slucaju :) narucili smo bouncer pa sta bude
.
Dobro si zapamtila da je na 1000. nesto al misliim da je to popis termina, a od kiflice jelovnik je na stranici 733 :)
.
Ja cim sam se pohvaliila da dobro spavam me tu noc uhvatili grcevi kao menstrualni, zgaravica i grcevi u listovima..to je do manjka magnezija? Prestala sam ga bila piti neko vrijeme bila i eto
I mene love grčevi u listovima zadnje dvije noći. A ne pijem magnezij tjedan i pol cca, moguće da je od toga.
Pozdrav cure, i ja sam danas bila na pregledu,sve super cura 2400g odgovara tjednima. Uzela mi bris rodnice i ponovila ureoplazmu kako mi je prosli put bila izolirana. Zatvorena sam i uska, rekla da prestanem piti magnezij. Pregled ponovo za dva tjedna s tim da cu radit tad ctg i dobit uputnice za rodiliste.
👱♀️29
👨🦱30
Planiramo drugo djete od 06/2020
+ 22.10. 2020.
Termin 01.07. Girl 💓
Cure cestitam za dobre preglede!🤗😃
Maryy znaci vec ti je rekla da prestanes koristiti magnezij? 🙈 Nemoj me plasiti, ne znam kak da prezivim bez njega, jako me love grcevi u nogama navecer i tesko mi je zaspati, mislim da se to zove nesto sindrom nemirnih nogu ako je to to. Lulu i Dominique, i kome god da treba, preporučujem od Solgara magnezij citrat, meni najbolji koji sam do sada probala :)
It's a boy! 💙
Lulu sori vidim da si ti vec 35+4, idem guglati sta kazu za taj magnezij do kada se moze uzimati 😅
It's a boy! 💙
Što se tiče grčeva, meni su krenuli prije nekih 2 mjeseca, par noći za redom, užas.. Sve me bilo strah zaspat.. Onda sam se malo informirala o njima i njihovoj prevenciji.. Ugl. ne uzimam magnezij već svaki put kada osjetim da bi mogao krenuti grč ispružim prste na nozi prema gore i istovremeno stegnem list, kao što je na slici.. Nadam se da će pomoć, kod mene djeluje
Pozdrav svima :) Nisam se javljala, ali vas čitam od početka trudnoće.
Do sada je bila uredna trunoća (trenutno sam 27+0), nisam imala prevelikih tegoba, no danas sam išla na OGTT koji je u prvom mjerenju bio uredan, no u drugom iznosio 10.4. Također, eritrociti, hemoglobin i hematokriti su sniženi. Naravno, zabrinula sam se i počela googlati sve i svašta. No kako pregled ginekologa imam tek u petak, ne znam što mi je činiti sad ovih par dana. Najviše me plaši koje su moguće posljedice za dijete. Znam da je kiflicaslala neke jelovnike, no ne mogu ih nigdje pronaći. Ako imate kakve upute i savjete bila bih vam zahvalna.
Stranica 733...tamo je kiflica postavila sve pa sam ja sebi spremila
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji