Cure super na dobrim pregledima 😊
Plan poroda sve sam bitne stavke izabrala u aplikaciji pregnancy+, platila sam nekih 4e za dodatne opcije i stvarno je super.
.
Sutra idem i bolnicu za prijavu poroda i naravno razgovor za narkozu. Mislim da cu tad morati i reci svoj Plan poroda, nisam sigurna. Sve ću tek sutra saznati 😊
.
U četvrtak imam termin kod gina tad i meni uzima bris...
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Cure cestitam za dobre preglede!🤗😃
Maryy znaci vec ti je rekla da prestanes koristiti magnezij? 🙈 Nemoj me plasiti, ne znam kak da prezivim bez njega, jako me love grcevi u nogama navecer i tesko mi je zaspati, mislim da se to zove nesto sindrom nemirnih nogu ako je to to. Lulu i Dominique, i kome god da treba, preporučujem od Solgara magnezij citrat, meni najbolji koji sam do sada probala :)
Imam i ja taj problem iako mi je zadnjih tjedan dana svee manje. I rekla mi je ti sad se zelis porodit, a magnezij sprjecava otvaranje. Tako da prestanem sad.
👱♀️29
👨🦱30
Planiramo drugo djete od 06/2020
+ 22.10. 2020.
Termin 01.07. Girl 💓
Susika, i meni to pomaže- ispružim nogu i stresem ju. Došao mi je danas čaj od lista maline, skuhat ću si kasnije. 😊
https://ibb.co/0jP959t
https://ibb.co/TWL40X9
Evo I nas upravo 🥰
Bas smo veliki..čudo još koža nije popucala 😅
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Ana.b. preslatki trbuh😍
Bravo cure za dobre preglede. Mi smo isto danas bili, al ga nije mjerila nego samo gledala kolicinu plodne vode i gledala di je posteljica. Sad trenutno seze skroz do usca i moram strogo mirovat. Htio me doktor ostavit na hospitalizaciji, al mislim da bi poludila to vrijeme do poroda kaj bi tam bila. Em nemres nikam, em nema posjeta, a i umrla bi bez svog djeteta tak dugo. Doma bar imam netflix ak nis drugo. E i definitivno carski ide, a mene toga tolko strah da vam nemrem rec.
Cestitam na dobrim pregledima! Ana prekrasan trbuscic 😍
sad cu malo bacati svoje misli 😅 Ja sam nes razmisljala o porodu, posto mi sve smrdi da nije glavica dolje 🤦🏻♀️ posteljica je naprijed i tesko mi je dobiti ideju di je sta, pokusavam po pokretima skuziti di su noge i di ruke. Iskreno, fakat mi je svejedno kak cu roditi vise manje, samo da ona i ja budemo ok. Voljela bi da ne moram na carski cisto zbog oporavka, nemamo baka servis i voljela bi se sto prije dobiti da normalno funkcioniram, al ono bit ce muz s nama mjesec dana doma pa kako god da bude bude. Super mi je kaj ne znam kaj me ceka pa se ne opterecujem (blazeno neznanje 😅). Svjesna sam da kako god da bude da nece biti najbezbolnije zivotno iskustvo, al proci ce i jedva cekam upoznati to bicence.
E i da, vrijeme mi leti i to zesce 😬 svi mi pricali kako pred kraj traje i traje, a meni tjedan prode ni ne okrenem se.
2021. M 💗
Čestitke svima na dobrim pregledima i tjednima ❤️❤️
Ja sam isto prestala s magnezijem al popijem si donat i zasad nemam nikakvih grčenja.
Ana. B divan trbuščić 😊
Tonks, zašto carski?
Ana0310, mene isto muči sve što si napisala. Posteljica sprijeda, ne mogu uopće odrediti položaj. Tj. imam osjećaj da je on sada poprečno jer osjećam kad je aktivan kao da se istovremeno gura i s lijeve i desne strane. Lijevo su mu ruke, desno osjećam kvrgu ko guzu, a nogicama rita prema rebrima 🤷♀️
Termin 18.06
Ja sam isto prestala s magnezijem al popijem si donat i zasad nemam nikakvih grčenja.
Ana. B divan trbuščić 😊
Tonks, zašto carski?
Ana0310, mene isto muči sve što si napisala. Posteljica sprijeda, ne mogu uopće odrediti položaj. Tj. imam osjećaj da je on sada poprečno jer osjećam kad je aktivan kao da se istovremeno gura i s lijeve i desne strane. Lijevo su mu ruke, desno osjećam kvrgu ko guzu, a nogicama rita prema rebrima 🤷♀️
Isto. Pokusat cu bas uslikati trbuh kad me uhvati lazni trud, jedna grba lijevo, druga desno... noge osjetim u desnom rebru, ma joj, nek je ona samo dobro... to mi je na kraju dana najbitnije 😅
2021. M 💗
Ana. B divan trbuščić 😊
Tonks, zašto carski?
Isto. Pokusat cu bas uslikati trbuh kad me uhvati lazni trud, jedna grba lijevo, druga desno… noge osjetim u desnom rebru, ma joj, nek je ona samo dobro… to mi je na kraju dana najbitnije 😅
Tak je i meni al je isto glavica dole, bas sam danas komentirala sa doktoricom, to su vec velike bebe... I vecinom vrte guzom i nogicama,meni su strasne izbocine da sam mislila da se okrece. Al kaze doktorica da nema vise gdje, nego sada jace udara nogama i guzom da nam se cini da se cijelo okrenulo, a zapravo ono stoji glavom dole.
👱♀️29
👨🦱30
Planiramo drugo djete od 06/2020
+ 22.10. 2020.
Termin 01.07. Girl 💓
Sortiraj odgovore
Najstariji