Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mila12
    25. Svibanj 2021. 00:04

Vale, ma samo ti njima napisi e mail, odgovoriti ce ti 5x u danu na njega ako treba, ali ti se javiti nece . Sve mi je jasno 🙈

Mallla
    25. Svibanj 2021. 05:30

Cure čestitam na dobrim pregledima!
    Ana divan ti je trbuh 🥰
    Plan poroda - imam, ispisala onaj od Roda, naravno prilagodila svojim preferencijama i skroz mi se više sviđa izraz preferencija nego plan jer zaista je preferencija. Kad sam sastavila plan sam skontala da mi nije nužan u pisanoj formi buduci da se tako prica razvijala kod prvog poroda, sve me se pitalo, govorilo mi se a ja sam birala ako sam mogla. Ako sam odbijala obkasnjavane su mi prednosti i nedostatci pa evo tako si zelim opet. Negativ ljubavi plan ti je skroz realan i nema razloga za brigu. Mozda da samo sa sobom poradis na povjerenju prema osoblju jer najvise nam treba opuštenost koliku god možemo postići u porođajnim mukama. Smatram da tijek poroda često ovisi u značajnoj mjeri o našem pristupu.

url=https://lilypie.com]

Mallla
    25. Svibanj 2021. 05:36

Ponekad me uhvati grč u listu i tada radim točno ovo sa slike što je netko stavio (zaboravih tko 😁). To me davno tata naučio jer sam znala i prije imati takve grčeve.
    Jučer mi je bio naporan dan, od jutra na nogama u akciji, mislila sam da cu rodit na kraju dana zbog tempa kojem sam se izlozila. Al evo srecom noc prosla mirno. Danas samo odmor! Meni isto dani jako brzo prolaze i ne okrenem se a vec prosao tjedan. I isto sad u drugoj T puno jace osjecam gibanja bebe i udarce. Isto sam se pitala jel se beba okrece jos al zapravo jenstalno glavom dolje, uvijek mi na pregledu dr kaze  gdje je sto. Ispod lijevih rebara udara nogama koje cesto zavrse ispod zeludca, guza i leđa drmaj pod desnim rebrima a glavica je jucer bila negdje pokraj lijeve prepone tj. Malo iznad nje.

Bojana2017
    25. Svibanj 2021. 06:20

E cure, ja sam jedna od onih zabrinutih jer je beba bila na zadak zadnji put. Znam da se može okrenuti u zadnjem trenutku, ali eto, sve se mislim ako se ne okrene u narednih 15-20 dana da i neće. Ona je baš aktivna i osjetim je stalno ali nikad ne znam gdje je šta 🤷🏼‍♀️. Pregled mi je tek za 2 sedmice pa se nadam da će mi tad doktorica reći da se okrenula.
    Plan poroda mi je usmena komunikacija i saradnja sa doktorom, babicama. Ne bojim se, imam povjerenje u njih i idem sa pristupom kao i prvi put, idem da rodim, oni znaju šta i kako trebam, saslušaću ih i sarađivati. Nemam ništa ni protiv epiziotomije, rađena mi je prvi put, 2 šava sam imala. Mislim da je to i bolje nego da sama popucam, jer je onda neravnomjerno, u krivo, pa je teže i zašiti.

Iskra 19.12.2017.
    Iris 05.07.2021.

• Tonks6
    25. Svibanj 2021. 08:11

Mimica nismo nista jer sam tek u 33tt i sad svaki tjedan na kontrolu u vinogradsku, pa cemo onda vidjet kaj i kak dalje i do kad🤷‍♀️ s prvim sam imala tak lijepu i urednu trudnocu, a sad sami problemi. Mali vec u trbuhu zeza😂😂
    Vale samo ti njima sibni mail, mozda te iznenade😅
    Kaj se plana poroda tice slazem se s Bojanom, usmeno se dogovarat i trazit da vas vode kroz sve, makar po nekoj logici bi trebali, ali svi znamo kak to ide kod nas u bolnicama 

ana0310
    25. Svibanj 2021. 08:26

vale123

Cure ja ću popiz***!! Zovem svoju ginekologinju već točno 15 puta u zadnjih tjedan dana da dogovorim termin za pregled i nitko mi se ne javlja, bit će skoro 2mj da nisam bila. Do sada sam išla privatno ali sad bih htjela otići kod nje da mi da uputnicu za bolnicu i nekakvu potvrdu da sam trudna, a i opcenito da mi malo objasni šta i kako trebam… malo mi fali da im ne sastavim neki mail i ne napisem sve i svasta! Mislim jbt, mogu roditi svaki čas, imamo pravo na pregled 🤬🤬🤬

Šalji mail. Ja ne znam kako je kod tvoje, al moj je u domu zdravlja i kad dodem moram nazvati da se sestra spusti po mene jer ne pustaju unutra hrpu ljudi odjednom, nego kako sestre/doktori dodu po pacijente. Tako da je dobiti na telefon naucna fantastika, ali zato na mail odg odma i sve rjesavaju u roku keks :) 

2021. M 💗

Bojana2017
    25. Svibanj 2021. 08:26

Tweetyca bome ću morati, čitala sam malo o tim metodama pa ću baš probati  
    U svakom slučaju nemam šta izgubiti.
    Tonks6 u potpunosti te razumijem. Prva trudnoća mi je bila savršena, do te mjere da sam trenirala do kraja, nisam imala nikakvih bolova, problema, tegoba (samo žgaravicu, ali i nju manje nego sad). Evo sad problemi sa štitnom, terapija, beba nije okrenuta kako treba, na početku hematom, mučnine, nisko nošenje. 
    A ja sam u fazonu sve bih sad radila, mogu ovo ili ono, a u suštini bih trebala dosta mirovati.
    Mislim ne mogu se stvarno žaliti kad vidim kako se neke cure pate puno više od mene, ali svakako neko je tu napisao da će mu faliti stomak (vale mislim, oprostite ako griješim) ali evo meni neće nimalo, ni trudnoća, ni stomak... hahahhahah jedva čekam da prođe 

Iskra 19.12.2017.
    Iris 05.07.2021.

• Toncica24
    25. Svibanj 2021. 09:03

Prva trudnoca neznan sta da mi fali drob,u zadnje vrime ,virujte 5,6  7 puta priko noci wc  onda ujutro koma.pa nikako se namistit.
    Neznan ko trokrilni slon san ,jede mi se stalno.vrime je ocajno tako san tila lipo vrime  nevolin prolice nikako ni zimu .Kako je krenulo pitam se ocemo li se uspit okupat prije nego rodimo.
    U ovo doba prijasnjih godina vec bi bila preplanila  .volim lito i đin tonik!
    Al nema veze proc ce sve znam cilj je svima isti.
    Al da mi je blazeno i lipo nop joj zgaravice na pocetku i povracanja bizi bizi.
    E da Vas pitan ka ako je sve u redu jel se moze kupat 8,9 misec trudnoce?

1.8. Curetak stigao 💗

Mallla
    25. Svibanj 2021. 09:11

Toncica moze se kupati naravno ako nisi otvorena, preporuke su, more, na dojelu gdje je što čišće, ne u vrijeme najveće žege, ne se baš točat i po mogućnosti mijenjanje kupaćeg iz mokrog u suhi.
    Al vjerujem da je rasteretit se u moru u 9mj trudnoće pravi preporod!

Bojana2017
    25. Svibanj 2021. 09:12

Toncica24

Prva trudnoca neznan sta da mi fali drob,u zadnje vrime ,virujte 5,6 7 puta priko noci wc onda ujutro koma.pa nikako se namistit.
    Neznan ko trokrilni slon san ,jede mi se stalno.vrime je ocajno tako san tila lipo vrime nevolin prolice nikako ni zimu .Kako je krenulo pitam se ocemo li se uspit okupat prije nego rodimo.
    U ovo doba prijasnjih godina vec bi bila preplanila .volim lito i đin tonik!
    Al nema veze proc ce sve znam cilj je svima isti.
    Al da mi je blazeno i lipo nop joj zgaravice na pocetku i povracanja bizi bizi.
    E da Vas pitan ka ako je sve u redu jel se moze kupat 8,9 misec trudnoce?

Ako misliš na more, rijeku, da, bez problema se možeš kupati, ako je sve OK. 
    Ja bih izbjegavala stajaće vode, bazene, to nisam ni u prvoj trudnoći jer sam se bojala infekcija, ipak smo u trudnoći podložnije tome.
    Ja sam sigurna da od mog kupanja ovo ljeto ništa. Još je dosta hladno, a taman kad rodim ima da krvarim do kraja ljeta.

Iskra 19.12.2017.
    Iris 05.07.2021.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.