Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Tonks6
    25. Svibanj 2021. 09:35

Bojana kaj mislis da ces tak dugo krvarit? Kaj si i s prvom malom dugo krvarila? 

Bela23
    25. Svibanj 2021. 09:41

Evo nas s pregleda. Ctg uredan i pogledana dole, glavica u zdjelici, zatvorena.
    Nije me gledala vec drugi put na ultrazvuk tako da nemam pojma sto se unutra dogadja i sad sam vec malo ljuta zbog toga nzn da se narucim privatno samo da me pogleda. Sto vi mislite? Nzn kakva je inace praksa u kadnijim tjednima gleda li se ali makar da znam iman li dovoljno plodne vode. Eto dodjem ludja s pregleda kuci nego sto sam bila. 🤷🏽‍♀️

6/21 👧🏼
    6/23 👼🏼 7tt
    03/24 ⏳

ana0310
    25. Svibanj 2021. 09:41

Bojana2017

Toncica24

Prva trudnoca neznan sta da mi fali drob,u zadnje vrime ,virujte 5,6 7 puta priko noci wc onda ujutro koma.pa nikako se namistit.
    Neznan ko trokrilni slon san ,jede mi se stalno.vrime je ocajno tako san tila lipo vrime nevolin prolice nikako ni zimu .Kako je krenulo pitam se ocemo li se uspit okupat prije nego rodimo.
    U ovo doba prijasnjih godina vec bi bila preplanila .volim lito i đin tonik!
    Al nema veze proc ce sve znam cilj je svima isti.
    Al da mi je blazeno i lipo nop joj zgaravice na pocetku i povracanja bizi bizi.
    E da Vas pitan ka ako je sve u redu jel se moze kupat 8,9 misec trudnoce?

Ako misliš na more, rijeku, da, bez problema se možeš kupati, ako je sve OK.
    Ja bih izbjegavala stajaće vode, bazene, to nisam ni u prvoj trudnoći jer sam se bojala infekcija, ipak smo u trudnoći podložnije tome.
    Ja sam sigurna da od mog kupanja ovo ljeto ništa. Još je dosta hladno, a taman kad rodim ima da krvarim do kraja ljeta.

NE COPRAJ DA SE NES KUPAT, termin nam je tu negdje i kupat cemo se obje i super nam bude. Tocka. 😅

2021. M 💗

• Toncica24
    25. Svibanj 2021. 09:45

Da da more,nista bazen.
    Super malo se osvjezit  pocela san se znojit i smrdit ,i gacice mokre svako malo.vise sam ulozaka potrosila ovu trudnoce nego cili zivot menstruacije.
    Stalno neki iscjedak,em prije od utrogestana a sada jos i gore 
    Uglavnom smrdljiva mamba!

1.8. Curetak stigao 💗

• Toncica24
    25. Svibanj 2021. 09:48

Bela23

Nije me gledala vec drugi put na ultrazvuk tako da nemam pojma sto se unutra dogadja i sad sam vec malo ljuta zbog toga nzn da se narucim privatno samo da me pogleda. Sto vi mislite? Nzn kakva je inace praksa u kadnijim tjednima gleda li se ali makar da znam iman li dovoljno plodne vode. Eto dodjem ludja s pregleda kuci nego sto sam bila. 🤷🏽‍♀️

Malo si me nasmijala da dodes s pregleda luđa nego sta si bila :))))
    Ja ti neznan odgovorit ,al vidin da si u 37 tjednu tako da mogla bi ti prva rodit ili ima jos prije tebe neko .
    Ugl da nesto je valja mislim da bi ti dr odma rekla.

1.8. Curetak stigao 💗

• Tonks6
    25. Svibanj 2021. 09:56

Bela23

To je praksa takva. Kad si u trudnickoj ambulanti samo te pregledaju dal si zatvorena, ctg naprave i eventualno poslusaju srceko. Ako ces se osjecat sigurnije odi privat samo na uzv

Orhideja1
    25. Svibanj 2021. 09:58

Je li koja od bas čula da se može piti i čaj od vrkute od 36tt??

02/13 missed ab. 7tt
    12/19 missed ab. 13tt
    10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
    It's a boy 💙👣👶
    28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
    08/23 biokemijska

Mallla
    25. Svibanj 2021. 10:09

Orhideja jesan cula sam za vrkutu, moze se pit da olaksa porod i nastavit kasnije da olaksa krvarenje, zarastanje i opcenito oporavak.
    Bela ne mogu ti vise na uzv puno ni vidjeti, sad su bebe sklupcane i jedva sto mogu vidjeti. Vazno da srce lupka a svakako ce ti uskoro ako dodirnes full termin gledati i plodnu vodu.

url=https://lilypie.com]

Mallla
    25. Svibanj 2021. 10:09

40 dana sigurno necu u more, a nastojat cu pregled napravit odmah nakon 40 dana pa se nadam da bi tamo oko 10.8 mogla toćat dupe malo.

url=https://lilypie.com]

Bela23
    25. Svibanj 2021. 10:12

Toncica- mislim da jesam prva po redu. Nisam 100% sigurna. 
    Tonks- sta je najgore idem kod svoje rekla je ako ne rodim da za dva tjedan opet kod nje i od termina ce me u TA da sto manje setam po bolnici. Sto mi je super da se jos po bolnici ne moram povlacit i dugo cekat.
    .
    Pa nzn nekako nakon svega najradije bih lijepo pustila neka ide svojim tokom pa kako bude. Dosta mi je kroz cijelu trudnocu i doktora i razlicitih misljenja. Samo bih onome sto mi je rekao da necu docekat 38.TT isla iz inata da me vidi u 38.TT a da sam jos 2u1. 😂

6/21 👧🏼
    6/23 👼🏼 7tt
    03/24 ⏳

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.