Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • sency27
    23. Svibanj 2021. 12:42

Bella🌟

Ajmoooo ljetne bebice😁🥰🥳🥳🥳♥️
    Sanjarka, Ancioo pišemosi uskoro sve ovdje🤭🤭

anci000

Mirjam2

Hej 😃😃
    Pa evo ja skicnem tu i tamo na temu al nekako još uvijek prazno, plusici će tek počet stizat 😊 Drzim vam 🤞🤞
    Nego, po mojim nekim aplikacijama, beba bi trebala doći između 18.6-20.6. Pa sad ja ne znam jel to kasno proljeće ili rano ljeto 🤷😂 Muž kaže da će bit ljetna beba 😂

Dobrodosla, sada gledaj kad rodis taman na 21.06. hihi
    Prva si nam i zelim ti lijepu trudnocu jos jednom

Hvala ti ❤️
    Ja tebi od srca jedan debeli +,što prije 🥰🤰

Znam da uskacem, oprostite na tome. Nova sam ovdje. Jutros napravila test 3 dana prije  m i na testu vidljive 3 crvene crtice. To me zbunjuje. Nakon 10 min ostala samo 1. Da li se kome to desilo?

Aneee
    23. Svibanj 2021. 12:56

Raven7 oke, super. Hvala. 😊
    Zadnje dane stalno sanjam da sam rodila pa imam neki osjećaj da bi to moglo ubrzo biti 😅
    Pa me eto zanimalo sta je bitno 😄 

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Hedwig.Z
    23. Svibanj 2021. 13:46

ana.b.

Jel bitna kilaza kod bebe za otpust?
    Npr sad da mi se desi u ovim tjednima da rodim, po čemu se odlučuje jel beba mora duže ostajat u bolnici?
    Možda glupa pitanja, ali me zanima to kako ocjenjuju bebu da je zrela za izlazak 🙈

Moji nećaci su se rodili u 31.tjednu sa 1700g, došli su doma nakon mjesec dana sa 2200, 2300g ako se dobro sjećam. Srećom sve ostalo je bilo dobro kod njih. 🙏🥰

miska
    23. Svibanj 2021. 13:50

Hvala vam cure! ❤
    Prvo sam se bojala da ce biti prevelika beba zbog dijabetesa, a sad me oni plase da je mala 🙈 I ja sam bila mala beba od 2500 pa je sve bilo ok. 
    Samo da nam sve prodje dobro i bebice zive i zdrave, a za kile cemo lagano. 
    Mislim da sad bas zure sa pustanjem iz bolnice zbog corone pa se oslanjaju vise na dolaske patronazne da kontrolira jel sve ok.

Mallla
    23. Svibanj 2021. 15:07

Nemam iskustva s plodnom vodom ni sluznim čepom, ako takvo što bude sigurno cu prvo ovdje pitati sto mi je ciniti. Jedino sto "znam" da ako pukne plodna voda da u roku cca 2h moramo doc u bolnicu.
    Za sluzni sam cula isto ovo sto boobaboo kaze, zna on danima ispadat. E sad ako me to zadesi zasigurno cu se konzultirat sa dr.
    Kod nas pustaju kuci i vikendom i praznikom i ovaj put mi nece smetati 48h u bolnici 🤣 prvi put sam zurila doma, a sad mogu i  odmoriti u bolnici!
    Nama je uvjet bio da ne izgubi vise od 10% na kilazi, da nema zuticu  i da smo prosli test na sluh. E taj test na sluh nam je bio upitan...na kraju smo ipak pusteni kuci, jedno uho je proslo drugo nije....onda smo testieali kod pedijatrice 2x isto nije proslo, pa smo se nakon mj ipo dana vratili u bolnicu i iz prve je proslo. Tako eto ako vam se i to dogodi nemojte brinuti, uši budu pune sto vode sto verniksa, mozda i krvi pa ne mora sluh odmah dobit prolaznu ocjenu.
    Da od 37 tjedna se racuna da smo u terminu.

url=https://lilypie.com]

Kiflica
    23. Svibanj 2021. 16:04

Koliko dugo se ostaje u bolnici ako beba ima zuticu? Pred 35 godina kad sam ja bila beba je to bilo 2 tjedna, a ne znam jesu li sto promijenili i skratili u međuvremenu. 

Mila12
    23. Svibanj 2021. 18:37

Mislim da ovisi postatak koliko imaju toga... za zuticu jel, pa pedijatar odluci u bolnici

• Mare87
    23. Svibanj 2021. 20:51

..ali od napunjenog 37. tt, odnosno ulaskom u 38. tt se racuna terminski porod?!

• Raven7
    23. Svibanj 2021. 21:16

Tako je Mare :)

➕4.11.2020.
    It's a boy 💙
    Termin poroda 09.07.
    Rođenje 20.07.2021.

[url=https://lilypie.com [/url

• boobaboo
    23. Svibanj 2021. 21:51

Da , i ja mislim da "tezi" slucajevi, u smislu visoke razine bilirubina ostaju u bolnici jos par dana. A oni koji su granicni, pustaju se doma na suncanje. Koliko se sjecam, dojenim bebama malo se sporije spusta ta razina bilirubina. E i uspavani su, a hranjenjem se bilirubin spusta, pa je to zacarani krug : budi bebu da jede, a beba spava ko klada, pa stipkaj, guraj...pa opet spava, opet budi...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.