Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mallla
    22. Svibanj 2021. 22:27

Ma cure iza poroda ide obavezno tuširanje. Barem je meni tako bilo. Doduse prije poroda i nakon. Dakle nakon klistira je bilo tuširanje, a nakon poroda, šivanja i 2h ispred rađaone išao je odlazak u sobu i tuširanje!

url=https://lilypie.com]

ana0310
    22. Svibanj 2021. 22:29

Mallla

Ma cure iza poroda ide obavezno tuširanje. Barem je meni tako bilo. Doduse prije poroda i nakon. Dakle nakon klistira je bilo tuširanje, a nakon poroda, šivanja i 2h ispred rađaone išao je odlazak u sobu i tuširanje!

Iskusnjara nasa :) tnx na info 

2021. M 💗

MariLove12
    22. Svibanj 2021. 22:35

Mila tajna je u nedostatku magnezija i čestim grčevima u mišićima, valjda mi dođu ko trening pa su barem listovi ostali još hahaha 😂🙈
    Mallla ovo za tusiranje je bas dobra vijest! 💪😁

It's a boy! 💙

• boobaboo
    22. Svibanj 2021. 22:39

Je, i kod mene kao do Malle, jedan porod ljeti i jedan kasna jesen ( ako je nekom bitno). S tim da nema klizme, ali nakon poroda obavezno 2 sata iza, stize babica i sa pratnjom pod tus, prvo piskenje i tako to. Na ta dva poroda, imala sam ukupno preko 8-9 cimerica, mislim dasu jedna ili dvije prale kosu, druge ne.

Kiflica
    22. Svibanj 2021. 22:40

Ma naravno da se smijemo i zelimo tusirati. Pa higijena je obavezna, osobito za zacjeljivanje rana dole! 😊 Ali pranje kose je zasebna radnja, barem meni. Ja odvojeno perem kosu, ne perem ju svaki dan kad se tusiram, niti ima potrebe, niti je dobro za kosu.
    Dobar plan, doma se srediti prije odlaska u bolnicu! 👍

• Mare87
    22. Svibanj 2021. 22:40

tweetyca

Mare87 - ja imam isti kompletic iz c&a za izlazak, kupljen davno. Meni je receno da ispod ne treba bodic, ali ako se tebi cini da treba svakako mozes :)
    Ja sam sad primjetila da mi je podrucje oko pupka tamnije, ali ne linea negra nego okruglo tamnije. Jel to normalno? 😅

Meni je isto malo tamnije podrucje oko pupka i to vec duze vremena u trudnoci.. vjerujem da je normalno

• boobaboo
    22. Svibanj 2021. 22:44

A i mislim da temperatura prostorije ili godisnje doba na porodu uopce ne igraju ulogu. Naime, ne znam za druge, ali na oba poroda, tik pred sam izgon, ono kad mislis eto gotovo je, umirem, od silnog prodisavanja trudova i puhanja i stenjanja, ja sam bila mokra do koze. Ali vjerujte, tako mokra u zivotu nisam bila, mislim da je oba puta spavacicu trebalo doslovno oguliti s mene.
    Tako da, tusiranje iza pod obavezno.

miska
    22. Svibanj 2021. 22:45

Cure, na brzaka sam prelistala sto ste pisale. Divne ste trudnice! 😍 
    Pisala sam neki dan, isla sam svaka 2-3 dana vaditi krv zbog jetre i svaki put gin nazove i kaze ne valja nalaz. Jucer popodne nazvala njegova zamjena, kaze ako imas bolove idi u bolnicu, nemoj cekati iduci pregled. U medjuvremenu je meni bebac toliko izlupao mjehur da sam se upiskila par puta, to je curila prozirna tekucina i imala sam osjecaj da je plodna, nisam mogla bas to kontrolirati. U bolnici na uzv dr kaze da imam visak plodne vode (i cudi se kao kako mi to moj gin nije rekao), beba ima previse mjesta i lupa na sve strane, pritisak je veliki na sve okolne organe (i na mjehur toliko da sam se upiskila), a bebi trbuh mali, kilaza malo iznad 2100. I s obzirom da nije glavom na dolje nego posvuda skace da ako mi pukne vodenjak moram lezeci doci u bolnicu da mi pupcana ne bi krenula van. Krvne pretrage mi nisu ni htjeli raditi jer nije hitno.
    Idem u utorak opet kod ginekologa i traziti cu objasnjenje i pretrage jer me izludjuju. Sto se tice boli, javlja mi se nakon duzeg sjedenja ili stajanja pa cesce moram lezati.
    Nadam se izdrzati jos 2-3 tjedna pa da i porod prodje i bebac i ja budemo dobro 🙏

Bojana2017
    22. Svibanj 2021. 22:48

Ja planiram isto kao Mallla, a tako sam i prvi put. Prije odlaska u bolnicu kupanje sa pranjem kose i onda sve lagano. U bolnici nisam prala kosu (a bila sam tamo 5 dana) bila je zima, hladno, baš mi nije bilo do toga, a ni sad ne planiram, naročito što mislim da će nas puštati kući za 2 dana zbog covida.
    Ajme meni žgaravica ne da ni disati ni jesti, ništa. Postaje nepodnošljivo 😔🤢😭
    Ja sam bila na +6 kg prije 12 dana, na pregledu. Vidjećemo na sljedećem koliko sam dobila 🤷🏼‍♀️

Iskra 19.12.2017.
    Iris 05.07.2021.

Mila12
    22. Svibanj 2021. 22:49

A vidis npr ja nisam imala odmah tusiranje uopce rodila sam navecer i tek ujutro me dosla sestra vodit na tusiranje jer eto ne znam zasto nije mogli posljo poroda 🙈 ali nista me necudi jer sam ja rodila u osijeku. 

Marilove znaci onda si takva prirodna bez vjezbanja, top🙈🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.