Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MaryClear
    22. Svibanj 2021. 09:44

Tinchy_07

Jutro cure. Ja ni s od spavanja nocima, zgaravica kojoj nema pomoci, pa lezim s tri jastuka i uz to budem sva ukocena kad se dignem
    MaryClear meni je isto receno da je trbuscic manji za dva tjedna i ako se to povecava je zabrinjavajuće, ako ne onda je ok. Isto preporuka za lijevi bok i na iducoj kontroli sve je bilo ok. S tim da mi je taj pregled provjereno kakvi su protoci kroz posteljicu i sve je bilo ok.
    Znam sa proljetnica da je AnaAn isto tako imala i iduca kontrola sve super, rodila normalnu bebu, nista sitnije kako su pricali.
    Lezi ako mozes na lijevom boku, podboci se jastucima da se ne okrenes

Morat cu se podbociti s jastucima, jer u snu se prekrenem... Nocas sam imala borbu s time 😅 a gin je jucer sve provjerio posteljicu, plodnu vodu, sve protoke, pupcanu, srce, kosti, mozak, ma sve sve..  I sve je super i zbog toga sam mirnija... Sretna sam sto cu bebu sada svaki tjedan vidjeti 🥰 to mi je bas plus plus 🥰

MaryClear
    22. Svibanj 2021. 10:15

Hvala cure puno na utjehi i lijepim, pozitivnim rijecima. ❤️ Bit ce to sve super 🤞🍀

ana0310
    22. Svibanj 2021. 10:30

MaryClear

Hvala cure puno na utjehi i lijepim, pozitivnim rijecima. ❤️ Bit ce to sve super 🤞🍀

Bas, ne stresiraj se ako je sve ostalo okej 😊 na kraju dana, to su sve samo procjene 

Btw moram pohvaliti omnibiotic panda, smanjili se problemi s trbuhom (podrigivanje, dizanje zeluca, cak i zgaravica se ublazila), lakse se zivi 😅 a to sam jedino mijenjala tako da vjerujem da je do toga

2021. M 💗

Ivo& Ivana💙♥️
    22. Svibanj 2021. 10:38

MaryClear

MaryClear, to je ionako njihova procjena. Nemoj se brinuti. Glavno da je sve drugo u redu. Ja sam se rodila sa jedva 2700g, napila se plodne vode, odmah završila na penicilinu i eto me živa i zdrava. Mama mi uvijek prica kako joj je babica dosla na dan izlaska iz bolnice i rekla nek me dobro nadoji da mi gramaža moze skociti da nas puste iz bolnice. Pustili su nas sa 2800.zato bez brige, a to je bilo prije 37 godina 😅😅

🙋‍♀️37🧔34
    1.missed ab 7tt.- 10/19
    22.10 ➕👶♥️🌼
    IT'S A BOY💙💙💙
    24.06.2021 - IVO 💙💙
    [/url

sassy
    22. Svibanj 2021. 10:46

Mojoj drugarici su na jednom pregledu rekli da je beba manja nego sto bi trebala biti, vec na sljedecom rekli da je beba krupna :D i na kraju beba je zaista bila krupnija da su isli na carski jer je ta prijateljica dosta sitna i ne bi mogla roditi prirodno. Tako da mislim da se to mijenja, za svaki slucaj ti se drzi lijevog boka.
    Ja sam isto vazda opterecena kako mi je stomak mali u poredjenju s drugima ali beba srecom ima dovojno kila.
    Rodjena sam s 2kg tako da, i da je manja beba nije strasno :D nisam nikad imala neke probleme (doduse ja sam rodjena u 35toj sedmici tako da to objasnjava malu kilazu).
    -
    Jel neko uzimao Chicco kolica, kako vam ona djeluju (sistemi 3 u 1)?

👩‍🦰 - 31
    👨- 40
    Baby girl <3

Kiflica
    22. Svibanj 2021. 11:03

MaryClear, bas smo pisale pred nesto vremena o krivim procjenama kilaze...to je samo procjena i cesto jako puno fulaju. Evo meni je na proslom preglefu vin rekla da je malecka mrvicu manja, oko 200g, a i ja sam malo kg dobila, da malo pojacam unos hrane, koliko mogu uz dijabeticku dijetu. Mada, ja se oko toga bas ne zabrinjavam jer sam i ja sitnih (ali cvrstih) kosti, imam jako tanke i clanke i prstice (svo prstenje mi je preveliko pa moram smanjivati) itd... I moja frendica je rodila sitniju bebu, posve zdravu djevojcicu ima. Doduse, previse sam vremena na kaucu zavaljena na leđa, sto ne smijem, trudit cu se bit vise na boku ili na naprijed, kako je j pisalo u onom super clanku sto je jedna od vas podijelila - da beba dođe u najbolji polozaj za porod. 

Lullaby
    22. Svibanj 2021. 11:57

MaryClear kod mene točno suprotno, moja beba bi trebala imati oko 1200g, a ima 1600g. Radim što su mi rekli, strogo mirovanje, na dijeti sam već od prije. Tako i ti, probaj na bok što više i slušaj njihove savjete. Ne možemo više od toga napraviti. Sigurna sam da će sve biti ok i da se naše bebice samo razlikuju kao što se i mi razlikujemo ❤️ 

Tinchy_07
    22. Svibanj 2021. 12:20

tweetyca

E sto se tice tog boka, ja sam procitala da ako si previse na lijevom boku beba obicno bude na desnoj strani, a bebe koje su vise na desnoj strani su u vecini slucajeva okrenute svojim ledjima prema nasoj kraljeznici sto otezava porod. Jel vama itko spomenio ista o tome?

Prvi put cujem iskreno.. Al ja kad sam na lijevom boku osjetim ispod lijevog rebra, kad sam na trbuhu mi je vise ispupcenje na desnoj strani 

🧔 35
    🙎🏼‍♀️32
    🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙

Aneee
    22. Svibanj 2021. 12:40

MaryClear ne brini..vjv će biti malo sitnija beba, ali sve je to oke 😊
    I mene su bili uplasili kad je gin rekao da mali ima veliki stomak I da je prevelik...ali eto u mjesec dana se to super reguliralo i sad je sve oke, očekujemo malo veću bebu ali oke 🥰
    Ja sam citavu trudnocu provela spavajuci na lijevom boku, jer mi je to jedino pasalo 😄
    Ali eto u zadnje vrijeme mi više paše desni bok 🙈

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

• Mimica2
    22. Svibanj 2021. 13:00

MaryClear, potpisujem sve što su cure rekle, nećemo se stresirati zbog procjena, sve će biti u redu ❤️ I meni su rekli prvo da je sitniji, a sad šiša prosjek.
    Tweetyca, za ovo ležanje na lijevom boku možda i ima smisla, bebe bježe gdje ima više mjesta. A za okretanje prema našoj kralježnici iliti leđa na leđa su nam rekli na trudničkom, da se dešava kad sjedimo raščetvorene na sofi pred tv-om 😄 Znači kad se baš izvalimo i tako sjedimo.
    Ja spavam super, žgaravicu nemam već par tjedana. Teško mi se okretati, ali većinu noći provedem na lijevom boku. 

Termin 18.06

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.