Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Aneee
    22. Svibanj 2021. 21:08

Mallla ja kad gledam moj kofer je bas pun puncat i onda se zapitam kako je vama,  jer vi morate još pet puta više stvari vući sa sobom i to samo za tih 2-3 dana. Još sam čula da dole u nekim bolnicama traže da se nose i pelene za bebe i robica za bebe 😅 (zadar)  doslovno sve živo se mora ponijeti.
    Ovdje cak ne moram ni izdajalicu, ali ja bi radije svoju nego njihovu ako mi bude trebala.
    Negativ.Ljubavi ne mora značiti da ćeš dobiti toliko. Ja san u 28tt bila na +13 i evo sad i dalje sam na +13....došla mi nova vaga danas, pa sad mogu i doma kontrolirati 😂 
    Ja sam zadovoljna sa kilazom s obzirom da i nije više bas tak puno ostalo do kraja 🥰 

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

ana0310
    22. Svibanj 2021. 21:10

ana.b.

Ana0310 aime koliko toga imaš 🙈
    Evo kod mene sta je ovoj maloj torbici
    https://ibb.co/qWq4mHf (jedino što fali na slici jest octanisept, a spakirala sam i njega) ovu malu torbicu mislim staviti u ruksak za radaonu zbog labela i da se poslije poroda odmah mogu otusirati (ako budem u mogućnosti)
    A u koferu imam jednokratne podloge, spavaćice, Bademantel, izdajalicu, jednu malu bočicu, papuče, donji ves, grudnjak za dojenje, ručnik, robicu za izlazak za malog i haljina za mene za izlazak. Mislim da sam sve navela 🤔😅
    A u ruksaku za radaonu imam 2 spavaćice (jedna za porod i jedna poslije poroda), ručnik, papuče, loptica za masiranje, za malog sitnice (hobotnica, crvena dekica/ručnik, duda), foto aparat i naravno moram još kupiti i spakirati nešto za piti i grickati.
    .
    Svi trbuscici su predivni 🥰🥰🥰🤰🤰

Da, uzas, samo gacice jednokratne i ulosci uzmu prostora puno... o tome da zna ponestati u bolnici wc papira i sapuna i tih stvari ni necu. I da ako rodim kasnije navecer nema obroka do jutra, tako da ono, hrane se isto nosi 😅 
    Bas kako malla kaze, malo fali da ne moram i krevet nositi sa sobom. 

2021. M 💗

Kiflica
    22. Svibanj 2021. 21:11

Haha ajme koliko stvari ste spakiraleee 🙈😂👍 Ma ja nisam mislila sve to nositi... no ajde, sad ste mi dale misliti da sam mozda u krivu i da trebam jos toga nabavit i potrpati... nisam kanila u bolnici prati kosu, ionako mi se sad uopce ne masti, bude 2 tjedna ko da je tek oprana, cak i mirisi jos, nevjerojatno. Inace sam ju morala prati svaka 3-4 dana jer je bila masna. 
    Ali tko zna sta ce se izokrenuti kad rodim, mozda bude uzas na glavi😂... Budem i ja dodala stvari u torbu, thnx cure!👍🤗

ana0310
    22. Svibanj 2021. 21:15

Kiflica

Haha ajme koliko stvari ste spakiraleee 🙈😂👍 Ma ja nisam mislila sve to nositi… no ajde, sad ste mi dale misliti da sam mozda u krivu i da trebam jos toga nabavit i potrpati… nisam kanila u bolnici prati kosu, ionako mi se sad uopce ne masti, bude 2 tjedna ko da je tek oprana, cak i mirisi jos, nevjerojatno. Inace sam ju morala prati svaka 3-4 dana jer je bila masna.
    Ali tko zna sta ce se izokrenuti kad rodim, mozda bude uzas na glavi😂… Budem i ja dodala stvari u torbu, thnx cure!👍🤗

Ma putno pakiranje sampona ne zauzme puno mjesta, a nikad ne znas, ja mislim da se nece mastiti kosa tolko kolko cu se preznojiti 😅
    Stvarno nije strasno kad se izvadi iz pakiranja sve i nije da mi treba kutija jastucica za grudi ili cijelo pakiranje ulozaka il da cu nositi kutiju od keksa 😊 

2021. M 💗

Kiflica
    22. Svibanj 2021. 21:30

Ana, imas pravo, sigurno crmo se preznojiti od muke plus sto ce do tada valjda vec zagrijati!😂 Ove godine vjecna zima, nikako da ljeto pocne! Ja sam utrpala cijela pakovanja ulozaka i gomilu hrane pa mi ne stsne nista drugo haha😂 Budem reorganizirala sve s mini putnim pakovanjima. Jedino ne znam hocemo li bas bit od volje i snage za veca sređivanja tipa kosa, ili ce to biti vise kao jedva se dovuci do tusa za kratki tusiranac. Ja im dugu i gustu kosu i to pranje i susenje traje jako dugo, ali ju ne kanim sisati ni pod razno! 😊

MariLove12
    22. Svibanj 2021. 21:50

Cure bas ste lijepe sa trbusinamaa... Vrijeme tako leti, bas ce mi faliti trudnoca i trbuh ali se veselim bebacu toliko da bi sad najradije rodila ❤️ pa makar nosila stolza rađanje i posteljinu sa sobom hahahaha umrla sam od smijeha, nasa zalosna stvarnost 😂😅 evo i moje buše https://ibb.co/9Zz0kK2

It's a boy! 💙

MariLove12
    22. Svibanj 2021. 21:58

Negativ.ljubavi i ja sam jos uvijek na +15, od pocetka mi kile skacu ko lude, počela sam sa 62 a sada sam na 77... Na srecu stojim na istoj kilazi zadnja 3-4 tjedna. Nadam se da ce se i kod tebe smiriti sada pred kraj 💛
    Tweetica meni je krug oko pupka žut, tamniji nego ostatak kože, ružna neka boja 😅
    Iz kategorije tegoba izdvojila bi živac u desnom bedru, čim sam na nogama neko duže vrijeme me počne peći bedro sa strane 🙈😢 baš glup osjećaj, ne znam da li je to neka vrsta išijasa ili kaj, ali nadam se da ce proci jer je za izluditiiii

It's a boy! 💙

Mila12
    22. Svibanj 2021. 22:10

Marilove prekrasan stomak, a i ti 😊
    Nego daj mi reci tajnu za tak dobre listove wow 🤩

Mallla
    22. Svibanj 2021. 22:15

Da MariLove bas si zgodnička!
    Ja ne mislim u bolnici prati kosu, 48h zaista mogu izdurat. S tim da je moj plan kad me uhvati i prvi znak poroda idem u kadu depiliranje, pranje, kosa sve...a onda u bolnicu. Ali npr. Moram nositi pelene za bebu, robicu samo za izlazak...al kad se sve zboroji i oduzme najvise mista mi zauzimaju moje pelene i bebine pelene. I da ručnici isto zauzimaju mjesta...kad sve pobrojiš ima toga dosta. Isto cu izdajalicu ponjeti svoju, prvi put nisam, nije nu ni trebala al sad nesto racunam da je ovo drugi put pa eto da ne bi bilo dosla nespremna...ako me pukne mozda poizbacivam pola al to cemo vidjeti. Kozmetika mi zauzima najmanje...

url=https://lilypie.com]

• Mimica2
    22. Svibanj 2021. 22:16

Cure, komadi 😍
    Ana0310, lajkam sadržaj torbe 👍Ja si nosim šampon. Uspjela sam jednom nakon operacije lakta nagovoriti sestre da me puste na tuširanje🤭 pa mislim da ću se i sada htjeti otuširati nakon što se preznojim tamo 😅
    Nemam nikakve krugove oko pupka ali je muž nedavno uočio masnicu ispod trbuha lijevo i mislim si di sam se glupača neoprezna tako mogla tako udarit i kako nisam skužila 🤦‍♀️

Termin 18.06

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.