Sto se tice procjena tezine tu se najgore sekirat, al stvarno, pa ne mogu oni pogoditi te mjere nikako. Realno je za ocekivati ako su roditelji manji da ce biti i dijete manje, roditelji visi i dijete vece, a dosta se znaju poklapati tezine i duljine beba s nasim porodjajnim duljinama i tezinama. Nas je u 30.tt imao 1900g, jel puno ili malo nemam pojma, al ima duge noge i ruke i dr kaze zbog toga procjena moze biti u plusu 200-300g. Sve bude to doslo na svoje kad se rode i kad krenu dojit. Bitno da su oni nama zivi i zdravi i da nam uskoro sretno stignu u nase ruke ❤️
➕4.11.2020.
It's a boy 💙
Termin poroda 09.07.
Rođenje 20.07.2021.
[url=https://lilypie.com [/url
Sto se tice procjena tezine tu se najgore sekirat, al stvarno, pa ne mogu oni pogoditi te mjere nikako. Realno je za ocekivati ako su roditelji manji da ce biti i dijete manje, roditelji visi i dijete vece, a dosta se znaju poklapati tezine i duljine beba s nasim porodjajnim duljinama i tezinama. Nas je u 30.tt imao 1900g, jel puno ili malo nemam pojma, al ima duge noge i ruke i dr kaze zbog toga procjena moze biti u plusu 200-300g. Sve bude to doslo na svoje kad se rode i kad krenu dojit. Bitno da su oni nama zivi i zdravi i da nam uskoro sretno stignu u nase ruke ❤️
Upravo to, samo neka sretno stignu 🙏 💕
🧔 35
🙎🏼♀️32
🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙
Evo i nas dvije 31+3 https://ibb.co/2vfKL9g. Prosli ponedeljak je procjena bila izmedu 1400-1600g. Glavica je bila dolje. Imam osijecaj da je bas nisko i zna bas jako tuci. Sve se bojim kako ce bit kad jos naraste. Ja sam na +15 kg .😥😥 sve u noge i trbuh. A inace nemam vise od 50 kila haha. Nadam se da ce nakon poroda otici sve😁
15.12.23. zadnja menz
9.1 .24. plusiccc
Druga trudnoca😀
Prvi pregled 30.1
Hvala cure. Ja spavam doslovno svakak preko noci i mala konstantno guzicom dolje, a glava je gore iznad pupka, zato i imam zgaravicu hahaha. Leđa su jok s desne strane mog trbuha, a nogice i rukice s lijeve strane. Jucer ju nismo mogli lijepo uslikati na 3d jer je sakrila lice sa rukicama i nogicama 🤣🙈 gibekolog je cak i tresao trbuh da ju pomakne, ali frajerica se nije dala ometati, sakrila se 🤣🥰❤️sreća naša malena.
Hvala vam jos jednom cure na svemu, umirile ste me jako 😘😘💞
Tweetyca ja mijenjam kauč jer nisam cijelo vrijeme doma nego odem i kod svojih, malo sam na lijevom boku, malo na desnom ovisno di ležim. I primijetila sam da kada ležim na desnom da je beba lijevo i svi udarci su lijevo, a kada ležim na lijevom boku obratno bude. I uzv je isto tako pokazao. Ja sam povezala s promjenom položaja. Inače zadnje dane ležim svakako, čak i na leđima...kako ležim cijeli dan teško mi je održavati samo bok ili samo lijevi bok.
Ma ja sam inzistirala na 3d da imam neke slikice kak spada, da se vidi nesto pa da imam za uspomenu, sve prosle slike jedva da skuzis sta je na slici 🤣🙈 pa je zato doktor bio uporan da ju uslika, ali nula bodova, malena tvrdoglava na tatu, ne voli se slikati hahaha 🥰 ma sam da su nam bebe zive i zdrave i da ih ubrzo sve ugledamo, da ih mazimo, pazimo i uzivamo s njima ❤️
Kuzim. Ovo je najbolje od proslog i ovog puta sto smo mi uspjeli dobit
https://ibb.co/vXXhf8N
https://ibb.co/jgQq6TT
😅
Pa kod tebe se super vidi 🥰 kod mene je bas stavila i ruke i noge pred facu tako da nismo nista uspjeli 🤣🙈
Jeli vi imate glavobolje od ovog ludog vremena? I dali mozete spavati popodne?
Ja dok ujutro sve poslove po kuci zavrsim i s kceri, popodne sam tako umorna vec i nebih spavala a spava mi se i onda pokusam i nikad ne mogu zaspati i dobijem glavobolju 😔😔😔
Ja isto nikad ne mogu popodne spavati,nit bi mi se spavalo, znala bi odmoriti ali bih se i ok osjecala. ali i prosli trudnocu me tako umor svladavao da pokusam i onda se jos gore osjecam -.-
Ja ne volim svjetlost bas popodne i valjda radi toga sam ovakva, a nemg u mraku zivit 😅
I ja kasno legnem, mada sinoc sam odspavala 8h ali sam isla na wc jedno 3x i jednom jest naravno 😆
Ja imam problema sa glavoboljom i promjenom vremena. Još prije trudnoće, ali sad do 3.tromjesecja je bilo super, nije me boljela uopće. Kako sam ušla u 7mj trudnoće, vratile su se i glavobolje. Baš sad u utorak ne užasno boljelo, popila sam dva Lupoceta od 500mg jer nisam mogla više. Izbjegavam tablete sada, ali udaralo je na najjače.uuff. A sa spavanjem nemam problema, iako preko dana ne spavam uopće, ali zato ujutro potegnem nekad i do 10h 😅 idem spavati oko ponoć.
Sortiraj odgovore
Najstariji