Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MaryClear
    08. Svibanj 2021. 12:33

Curke, bila ja danas u Kiku i nasla tetrice, nisu pretanke, jako dobar pamuk, 2kom za 17,90kn na popustu i jos pise da se bijele peru na 95°C, a sarene na 65°C 😍😍 odusevljena sam 😆

• Tonks6
    08. Svibanj 2021. 12:57

tweetyca

Tonks - ja narucila sinoc. Ocekivala sam veci popust mozda, imali su veci popust oko uskrsa. Uzela sam par dekica ali izbor boja im nije bas nesto. Uzela mint bambus dekicu i sivu minky dekicu (izgleda mi kao da se lijepo presijava). Sve to mi je tesko kupit online, htjela bi vidit prije definitivno

To je i meni problem. Ja bi to sve htjela popipat, a nemres nikak. Ove bambus tetra dekice su mi tolko slatke, a neznam kakve su.

Bela23
    08. Svibanj 2021. 13:29

Luckyy42

Bela23 pa ti si nam vec skoro u terminu😍 di ces ici rodit?
    .
    Kofer planiram spakirati drugi tjedan, a sad hocu li ili necu, vidjet cemo🙈😆
    .
    Uspjela sam se izdepilirati prije tjedan dana, ali sljedeci put muz nastupa definitivno😆

Daaa ja sam skoro na redu 🙈🥰 Ja radjam u Puli, taman sam citala dozivljaje jedne novopecene mame i svi hvale nase rodiliste tako da sam mirna sta se tice toga. Torba spremna, laganini ciscenje kuce (ja ne radim puno jer sam na mirovanju) i jos robica i to je to, spremni smo. 🤗🤗 Ja ne mogu vjerovat da je to eto tu, samo sto nije. Jedva cekam. 

6/21 👧🏼
    6/23 👼🏼 7tt
    03/24 ⏳

Bojana2017
    08. Svibanj 2021. 14:30

Bela23

Luckyy42

.
    .
    Uspjela sam se izdepilirati prije tjedan dana, ali sljedeci put muz nastupa definitivno😆

Daaa ja sam skoro na redu 🙈🥰 Ja radjam u Puli, taman sam citala dozivljaje jedne novopecene mame i svi hvale nase rodiliste tako da sam mirna sta se tice toga. Torba spremna, laganini ciscenje kuce (ja ne radim puno jer sam na mirovanju) i jos robica i to je to, spremni smo. 🤗🤗 Ja ne mogu vjerovat da je to eto tu, samo sto nije. Jedva cekam.

Super Bela, tebe ću pitati sve detalje kad rodiš 🙈
    Ja ću poslije tebe u Puli rađati 🤗

Iskra 19.12.2017.
    Iris 05.07.2021.

• Tonks6
    08. Svibanj 2021. 15:30

Tweetyca ovo su moje pamucne tetrice kaj sam od njih uzela
    https://ibb.co/4RV9NHd
    Jos bi sad par dekica uzela, samo neznam koje bi.

• Toncica24
    08. Svibanj 2021. 15:38

Mozete li mi pojasnit za sta sluze te pamucne tetrice.ako trebaju da ih nabavin.

1.8. Curetak stigao 💗

Hedwig.Z
    08. Svibanj 2021. 15:40

Bela23

Luckyy42

.
    .

Daa, i ja sam to vidjela na instagramu, izgleda kao hotel, ne bolnica. Primjetila sam da u radjaoni da ima i pilates lopta i stolić za porod. Navodno prije par godina da je postojao samo jedan stolić, pa ko prvi njegovo. I meni je torba spremna! Robica operena, popeglana, samo još moram složiti u ormar, a to čekam da završimo sa preuređenjem spavaće sobe. I onda čekamoooo! 🤩🤩 Uzbuđenje polako raste, baš jedva čekam! 🥰

ana0310
    08. Svibanj 2021. 15:42

tweetyca

Ana0310- koju boju si kupila? Meni se svidjaju njihove stvari ali mi se stvarno ne svidja njihova stranica, moram uvijek otic na fejs da bi vidila slike kako to stvarno izgleda

https://ibb.co/VYn3vCY sivu i ovaj dezen sa liscem, materijal izbliza https://ibb.co/jZwYdqQ
    Da stranica je i meni koma :/

2021. M 💗

ana0310
    08. Svibanj 2021. 15:56

Ethereal tetrice,  meni osobno su muslin odlične, bambus su fino meke.. one obicne su tanje i djeluju mi grublje vjv zbog printa. Pokusaj da docaram razliku: https://ibb.co/3z0ysxh
    https://ibb.co/y898nRs roza je muslin, oblaci su bambus i koala/cvijeće je obicna pamuk :) 

2021. M 💗

• Tonks6
    08. Svibanj 2021. 15:57

Toncica24

Mozete li mi pojasnit za sta sluze te pamucne tetrice.ako trebaju da ih nabavin.

Za svasta. Stavis si ih na rame kad beba podriguje da te ne zmaze ak bljucne, mozes ih stavit pod bebu kad negdi lezi, cak i u kolica. Pa bebicu mozes pokrit s tim kad recimo spava, a toplo je, al da bas nije gola. Pa recimo mozes ju namocit i zamotat bebicu u nju da ju osvjezis ak je bas jako vruce.. Ima puno namjena i svakako ti preporucam da si uzmes bar 5 komada. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.