LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Polly
    09. Siječanj 2020. 13:06

mrvičak

Polly

mrvičak

Polly

Cure samo da javim, stigao mi doppler i sva sretna jedva čekam isprobati ga i naživcirala se momentalno i prepala, nisam mogla naći i ja to ništa ne kužim, požalila sam isti tren šta sam ga uzela haha probat ću kasnije još, valjda sam previše očekivala

Jel ti do baterija? Ako se radi o zelenom i narančastom svjetlu, onda je isti ako moj. Nekada pronađem odmah, a u zadnje vrijeme traje bar 5 min potraga, očito je beba jako nemira

Misliž baš da je ko tvoj, da sam naručila po tvom linku s wisha 🤔 Zašto se sam gasi? Znam da si već pisala ali tlo zna gdje je to, narančasta su moji, a zelena bebini otkucaji? Gledam ono srčeko šta treperi stalno isto, ne znam jel brzina titraja tog srčeka i one crtice iznad njega ima veze s otkucajima?

Ja isto nisam shvatila zasto nekada titra unutarnje srce, a nekada okvir srca. Uglavnom, zna se i meni ugasiti, ali samo kada mu na osjet fali gela ili ulja koje namažem na trbuh. Zeleni su bebini, ali ako mi je ispod 120,ne računam pod bebine. Sada jako čujem i pomake bebe u trbuhu pa često izgaaim odmah čim čujem da se beba miče i ne tražim otkucaje. Trenutno ih nalazim odmah ispod pupka, malo lijevo, ili malo desno u toj istoj razini. Sondu stisni slobodno i nakosi put dolje da nije baš pod 90 stupnjeva. I pomiči ju za milimetre prilikom traženja. Inače je ovaj doppler jako dobar

Idem probati, valjda ću nešto uhvatiti 🤗

dana130
    09. Siječanj 2020. 13:17

Cure ja sam jutros vadila krv za stirnjacu. Nisammbas nesto previse jela jer me zeludac bas jako boli. Zadnjih 2 sata mw tako uzasno probada donji dio trbuha (ispod pupka), traje par sekundi i onda tako svako malo.
    U 3 idem na pregled, jedva cekam, ovo me bas izluduje. Sorrysto vas sad zamaram tu, ali nekako mi je lakse kad se izjadam

Baby girl 💜

Nikita206
    09. Siječanj 2020. 13:19

Polly

Nikita206

Cure, može opet link za taj doppler, promaklo mi je očito. Za koliko vremena vam je stigao?

www.wish.com/share/1281ixnhap

Ja sam ga naručila 20.12., stigao jučer, a pisalo da treba stići do 20.01. 🙂

Hvala Polly!

2020. - 🌸It's a girl🌸
    2025. - trying again 🍀

09. Siječanj 2020. 13:19

Hvala svima :)
    pitanje, koje dezice koristite sad u trudnoci? Ja Nivea powder touch pa sam se blago frapirala od sastojaka i otisla kupiti nesto "zdravije"...

Vrapčić123
    09. Siječanj 2020. 13:24

Lola zna biti menstrualnih grčeva blagih, probadanja, bolova... Ma svega i svačega 😊😳
    Malina ja korostim neki bio spray iz Mullera. I ok je. 

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

• Bebac24
    09. Siječanj 2020. 13:28

Polly

Cure samo da javim, stigao mi doppler i sva sretna jedva čekam isprobati ga i naživcirala se momentalno i prepala, nisam mogla naći i ja to ništa ne kužim, požalila sam isti tren šta sam ga uzela haha probat ću kasnije još, valjda sam previše očekivala

Polly samo lagano. Nema mjesta strahu. 
    Pokusaj malo ispod pupka , mozda vise na lijevo jer idu automatski kod srca. Polako i strpljivo i naci ces. 
    Dok se ne uhodas je malo duze ali poslje ces ces uzivati 🙂

• Bebac24
    09. Siječanj 2020. 13:30

sierrav

Pozzic ima tko nekakva iskustva ili je nes cuo?
    Peg perego ypsi
    Stokke xplory?
    Po tezini su ok e sad ubise me autosjedalice,
    Jaje je autosjedalica? Dal je tko kupovao isofix bazu ili je vezao as u autu?
    Cini mi se kao vise seguro za tom bazom e sad i one su oko 1900 kn 🙄

Yipsi sam gledala meni se ne svidaju 🙈sportski dio mi izgleda neudoban za kasnije. 
    Mi smo imali i imamo as bez, a za ovog cemo viditi ovisno o kolicima

Dora4
    09. Siječanj 2020. 13:31

Alisanazemlji

Dora i Tea, sutra idem u vinogradsku vaditi krv povodom pregleda koji imam kod Hermanice u ponedjeljak.
    Trebam li biti na tašte i u koje vrijeme te gdje se vadi krv u vinogradskoj?
    Na odjelu endokrinologije tj. u istoj zgradi?

Ej draga! Labos/vadjenje ti je u istoj zgradi, tamo di se inace javljas na salter pa taj hodnik prije skretanja na saltere, a redomat ti je u cekaonici di su salteri!
    Vadis samo tsh? Ako da, nemoras biti nataste! 

Polly
    09. Siječanj 2020. 13:31

Bebac24

Polly

Polly samo lagano. Nema mjesta strahu.
    Pokusaj malo ispod pupka , mozda vise na lijevo jer idu automatski kod srca. Polako i strpljivo i naci ces.
    Dok se ne uhodas je malo duze ali poslje ces ces uzivati 🙂

Upravo našlaaa 🥰 Divnoo!! Odmah ispod pupka i onda je zbrisala desno, a znam da je i gin zadnji put preko trbuha našao na desnoj strani. Kako sam se prepala dok nisam našla, samo odjednom je skočilo na 150 ☺️

Nikita206
    09. Siječanj 2020. 13:33

malina08

Hvala svima :)
    pitanje, koje dezice koristite sad u trudnoci? Ja Nivea powder touch pa sam se blago frapirala od sastojaka i otisla kupiti nesto "zdravije"…

Od Biobaze roll-on, jako lijepo i dugotrajno mirišu

2020. - 🌸It's a girl🌸
    2025. - trying again 🍀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.